Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
znaš kako je to tek lepo kad se smilujem da očistim :lol:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Galateja

Skituljko iz Cipelića
To sam ja!

Ja ne zagledam, mozda mi boje ili neki drugi `faktori` stvore osecaj prijatnosti ili neprijatnosti, uglavnom, ako steknem neki opsti utisak opustenosti znaci da je lokacija ok.
Originally posted by *deni*

Gledam da li ima nešto da se popije.

:smeh:
Pomaze u opustanju...
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by mOwbid
Originally posted by ultraviolet

onjuš :]
omekšivač, osveživač, ručak :love:
ti bas lepo mirises... :D na omeksivac.,., secam se...
:drama: joj mO nisi smela da izneses ovo javno...primicu se bre, a mnogo je mlada :drama:

ont: miris (mako :love: ) pa .... miris.

nije mi bitno novo, staro, moderno, ali mi je bitno da je cisto (ne mora domacin imati OCD kao ja :lol: )
naravno kupatilo. da je cisto i mirisljavo i pomirisem sve sapune, sampone, kupke, parfeme :drama:

ako su knjige i muzika na vidnim mestima naravno pregledam, ako ne sedim mirna :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Kakva je "energija" stana/kuce.

Moze da bude super uredno i novo i neznamnijasta a da stan ima neku energiju koja mi ne prija.

Ne zagledam ljudima po kupatilu i kuhinji, niti uzimam za zlo ako imaju dva neoprana u sudoperi, to uopste ne mora da znaci da su prljavi.

I da, prvo sto gledam jeste gde mi je najudobnije da sednem :sjebanakicma:
Korisnikov avatar
By m..
Gledam boje, stil, atmosferu, osecaj za estetiku i koliko on igra u zivotu osobe (doduse kad ljudi rentaju, onda su trokrilni sifonjeri neizbezni, al gledam sta je okolo). Negde down the road sam zakljucila da ljudi koji imaju previse jastuka i tako toga umeju da ti komplikuju zivot, mozda je omashka ali moj skromni reprezentativni primerak jos nije naleteo na izuzetak, da i bivaju pasivni. Nadam se prisustvu dokaza da osoba ima hobije i da je kreativna, volim umeren nered, radujem se kad ugledam makaze, olovke, zvrlje na papirima, knjigu na stolu. Poptuno se radujem kad skontam da neko ima u kuhinji brdo zacina, odlepim kad ugledam wok. Odusevim se kad osoba ima smisla da namesti osvetljenje. Ja se uzasavam preterano urednih kuca i stanova, doduse i izvesna kolicina nereda me plasi. Najvise me raduje kad ugledam macku, naravski :D

U sustini trazim dokaze osecaja za estetiku, tragove bogatog unutrasnjeg zivota, kreativnosti, dinamicnosti, zadovoljstva, hedonizma, otvorenosti.

Ono sto ne radim je: ne pipam zavese i ostalne pokucna krpe da vidim jesu li ustirkane, ne gledam da li ima prasine i da li su knjige slozene po abecednom redu. :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by m..

da li su knjige slozene po abecednom redu. :lol:
Ja moju kolekciju od cca 450 primeraka poredala po azbučnom redu i to beletristiku. Stručne knjige su na posebnoj polici. :blush:
Korisnikov avatar
By Galateja
^A tek da vidiš kad sam se preselila. Svaka kesa sa knjigama je imala svoj broj i ja u toj zblanutosti izostavim DVOJKU (u kojoj su autori na B i V), da bih skontala tek kad sam sve posložila. :blentavi:

Ja nemam OCD, samo volim red. :D
Korisnikov avatar
By m..
jbt, Galateja, ja bih kod tebe kuci trazila kustosa. :uplasen:
By Kragi
Nisam jedan od onih kojeg generalno zanima da vidi neciji stan vise nego je potrebno, u smislu da imam zelju da zavirujem svuda. no ako sam vec prisutan neminovno cu nesto i primetitr:
knjige, ako ih ima
svetlo, rasvetu i generalno ceo taj koncept
tehniku i uredjaje tipa tv, dvd, komp ...
:)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:neznam: ja ocigledno nisam gay :lol:

ja prvo trazim krevet, posto mrzim da sedim na stolici :)

zatim gledam dal je tu komp ili stub, diskovi sa muzikom, filmovima...

trazim pepeljaru i prvo pitanje "a jel sme ovde da se pusi?" :lol:

zatim knjige, da li cita casopise i novine... da li su na zidovima slike nje/njega i njemu/njoj dragih osoba (pokazuje time koliko je socijalizovana osoba)

ne volim kad su gajbe uredne i sve pod koncem mora da bude, onda se ne osecam prijatno i imam osecaj da sve moram pazljivo i sa rukavicama da uhvatim :drama:

najzesce mi je kad odem kod nekoga, pijemo sok, i on mi stavi podmetace na sto :drama: :lol:

aman, onda me bolje ne nudi picem ili kazi da drzim u rukama :smeh:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

:neznam: ja ocigledno nisam gay :lol:

ja prvo trazim krevet, posto mrzim da sedim na stolici :)

zatim gledam dal je tu komp ili stub, diskovi sa muzikom, filmovima...

trazim pepeljaru i prvo pitanje "a jel sme ovde da se pusi?" :lol:

zatim knjige, da li cita casopise i novine... da li su na zidovima slike nje/njega i njemu/njoj dragih osoba (pokazuje time koliko je socijalizovana osoba)

ne volim kad su gajbe uredne i sve pod koncem mora da bude, onda se ne osecam prijatno i imam osecaj da sve moram pazljivo i sa rukavicama da uhvatim :drama:

najzesce mi je kad odem kod nekoga, pijemo sok, i on mi stavi podmetace na sto :drama: :lol:

aman, onda me bolje ne nudi picem ili kazi da drzim u rukama :smeh:
a najgore kad pored svega toga pazis da ne prospes pice ali ipak nekako prospes....
Korisnikov avatar
By bothways
Mene nervira kad nema gde da se sedne. I domacin nista ne radi po tom pitanju, vec ceka da pomeris neke njegove stvari ne bi li mogao da sednes.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Gledam da li je tepih prepun mrvica i ostalog djubreta.Poprilicno zagledam cistocu kada odem kod nekoga,ali ne zato sto ne bih mogla da sedim u kuci koja nije savrseno cista,vec zato sto moja mama insistira da nasa kuca uvek bude pod konac.
Korisnikov avatar
By walt333
definitivno luster, kada vidm luster otprilike znam sa kim imam posla:bicikl:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by m..

Slika

dakle?

Pa vidis sa tim lusterom se jako fino slazem sto znaci kad bismo se znali sprijateljili bi se, s time sto bismo morali da pazimo aprila 2013 jer ako bismo se tada posvadjali(verovatno oko frizure) ti bi me verovatno vec u avgustu 2054 udavila jastukom na spavanju. A ako bismo nastavili da se druzimo jedinu krizu bismo doziveli u januaru 2018. kada bih ti ja preneo vaske. Prijateljstvo ce se tada odrzati ako luster bude imao na sebi pauka smedje boje i ako ga ne budes cistila barem 3 nedelje u decembru:gatara::posrani:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!