Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
Mene interesuje sta prvo zapazite kad odete kod nekog u kucu po prvi put?

ja prvo sto primetim jeste boje koje dominiraju u kuci onda kolko je cisto, gde se nalazi kupatilo(trazim dugmice na zidu :) )......

kazu da smo mi pederi cepidlake.... pa da vas cujem
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa tako nekako, nameštaj i sklad boja, pa čistoća, pa zavirim u njegove gaće, pa najzad kupatilo... :lol:
By faxsimil
Interesantna tema!

Trudim se da budem neprimetan, da ne bih ostavio utisak nekog ko je došao nešto da kontrološe. Ali, obično prvi utisak na mene ostavlja; boja zidova, nameštaja, tepiha i zavese, zatim deo gde su smeštne knjige, mrzim ako je kuhinja neuredna, odnosno posudje neoprano.
Korisnikov avatar
By inga
Prvo primetim pod (parket, laminat, tepih) i naravno higijenu istog, zatim boju zidova i eventualne slike po njima, zatim raspored prostorija u stanu, a kada se smestim, bacim pogled na TV i kolicinu prasine na njemu.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
zbog izrazito traumaticnog iskustva prvo sto gledam jeste da tepih nije kojim slucajem ustvari zivotinjska koza :bljak:
Korisnikov avatar
By maka
prvo osetim miris kuce pa sve ostalo. mnogo paznje mi privlace detalji.
By ~ Le Saint X ~
Prvo sto primetim su slike na zidu
pa onda police s aknjigama
tj gde se nalaze knjige i koje

za ostalo me uopste nije briga...
da li je prljavo,da li je nered...

meni je vazna moja soba...za ostale uopste nemam nikakvo posebno misljenje
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ja ništa ne zagledam, pogotovo kada sam nekome po prvi put u kući. taj prostor posmatram kroz osobu koja tu obitava, na primer, zamišljam u kom delu lenčari, za kojim stolom uči, da li se zavali u stolicu pored kompjutera usw...

i umem da prokomentarišem nešto ukoliko ostavi utisak na mene, na primer, odmah bih primetila plišanog zeca u uglu sobe ili tako nešto pa bih i prokomentarisala :meda:
Korisnikov avatar
By Dzi
1. Da li ima sobnih papuca! Potom miris kuce i zidove itd.
Korisnikov avatar
By *deni*
Gledam da li ima nešto da se popije.

:smeh:
Korisnikov avatar
By Kejt
miris kuce

i onda ocenjujem urednost po tome u kakvom su stanju kuhinja i kupatilo

jako mi je bitno da je kupatilo pod konac, mislim da to puno govori o ljudima
Korisnikov avatar
By kyrgyz
miris...prvo osetim miris...jer to dosta govori o domacinu...zatim knjige, raspored jastucica na sofi, pod, slike na zidu, knjige u polici, kuhinju obavezno...sudove, krpe, radijatore, terasu...mnogo je detalja a ja sam pravi vestac:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Delerium
prvo sto uvek primetim jeste urednost i na koji nacin je uredjen stan, tj konkretno soba u kojoj sam trenutno, to moze dosta da govori o osobi
Korisnikov avatar
By Incubus
Ne opterećujem se takvim trivijalnostima, obratim pažnju na atmosferu, da li je topla domaćinska ili sterilna, jedino to .
Eventualno knjige ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, tačno je da mi miris dođe do mozga pre nego bilo koji prizor.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Incubus

Ne opterećujem se takvim trivijalnostima, obratim pažnju na atmosferu, da li je topla domaćinska ili sterilna, jedino to .
Eventualno knjige ...
tako nekako...

samo, ja imam OCD momenat sa pipanjem figurica i dzidzabidza. dok ne pipnem ono što mi je zaokupilo pažnju, ja ne mogu da se fokusiram na razgovor.
često zevam u knjige... i njih malo malo pa pipam i otvaram. kome to smeta, ja se nadam da će mi reći... a ako mi kaže, ja više ne mogu da sedim mirna :smeh:

:ocd::sigh:
Korisnikov avatar
By castor
miris i kao sto inga rece pod (parhet, tepih), knjige, ako sam prvi put kod nekoga volim videti pogled sa prozora/terase
Korisnikov avatar
By IriS
^ e da... u nekom momentu samo poskočim i zalepim se za prozor, pa makar pogled bio u susednu zgradu.
to nekako baš volim...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja samo ako je neobično lep pogled, pošto ja sa svoje terase imam fantastičan pogled :smug:

Ali to radim s namerom da se natrtim :lol:

A za oko mi obično prvo zapadnu stvari koje mi se ne dopadaju, poput ikona, krstova i sl.
Korisnikov avatar
By constantine
jao pa moja tema zazivela..... moje misljenje da su novi stanovi sve hladniji tj. da sve stare stvari koje su nekada ispunjavale dom cinili ga toplijim
Korisnikov avatar
By Dirrty
Stvar doživljaja, ja mislim suprotno.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by faxsimil

Interesantna tema!

Trudim se da budem neprimetan, da ne bih ostavio utisak nekog ko je došao nešto da kontrološe. Ali, obično prvi utisak na mene ostavlja; boja zidova, nameštaja, tepiha i zavese, zatim deo gde su smeštne knjige, mrzim ako je kuhinja neuredna, odnosno posudje neoprano.
:up:

Samo bih još dodao čistoću i uredjenost kupatila... :)
Korisnikov avatar
By bothways
Nered (ili urednost, kako hocete) i raspored prostorija.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by emo_haos_

ja ništa ne zagledam, pogotovo kada sam nekome po prvi put u kući. taj prostor posmatram kroz osobu koja tu obitava, na primer, zamišljam u kom delu lenčari, za kojim stolom uči, da li se zavali u stolicu pored kompjutera usw...

i umem da prokomentarišem nešto ukoliko ostavi utisak na mene, na primer, odmah bih primetila plišanog zeca u uglu sobe ili tako nešto pa bih i prokomentarisala :meda:
i
Originally posted by Incubus

Eventualno knjige ...
Najbitnija mi je toplina domaćina, pa sad da li će to biti Skituljko iz Cipelića ili Cvetko iz Štrumfova manje je bitno! :friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!