Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
bilo je i vreme-više stalno neka sranja tamo...
Korisnikov avatar
By Dirrty
:pucaodsmeha:

Kad bi još zabranili najveću glupost na svetu, fudbal :sigh:
By Kragi
Ma kakve izgovore imali, a prvenstveno mislim na one da redari nemaju velika ovlascenja, drago mi je zbog odluke :D
Ne mozemo se vise ubijati po stadionima :sudija:
... iako je ovo generalno problem drzave a ne sportskih kubova :)
Korisnikov avatar
By nsc
da su Urosa i slicne na vreme kaznili...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ništa strašno, uostalom fudbal je više za lezbejke i pigmeje...cage rage je za prave muškarce. :novine:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma igracemo i u Bechmenu ako treba, al' sampionat je nas. :lol: Duvajte ga grobari! :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Konačno.

Da ih suspenduju i dignu cenu karte na 15.000 din i da prolaze dva puta pretres ... Pa ako si iskreni navijač (bilo kog tima, pa i Zvezde) štekaćeš za utakmicu, pretrpeti torturu pretresa i uživati u utakmici a ne u divljanju na tribinama na koje ne utiče rezultat.

Iako sam partizanovac, ne mogu da ne primetim da je Zvezda najtrofejniji i najpopularniji f. klub u Srbiji (tako bar tvrde nezavisna istraživanja) i stvarno je sramota da se tako nešto dešava na stadionu bilo kog kluba, a posebno moćnog i bitnog za Srbiju kao što je Zvezda.

Sviđa mi se onaj novosadski (mislim da je iz NSa) ... "Navijače na stadione, huligane u ćelije!"
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by KiWi

Sviđa mi se onaj novosadski (mislim da je iz NSa) ... "Navijače na stadione, huligane u ćelije!"
Kako je moj ćale lepo rekao: sve te navijačke i huliganske stoke da se zatvore na prazan stadion, da im se daju puške, noževi itd. i da lepo pustimo da se međusobno poubijaju. Svi na dobitku.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mage
Originally posted by KiWi

Kako je moj ćale lepo rekao: sve te navijačke i huliganske stoke da se zatvore na prazan stadion, da im se daju puške, noževi itd. i da lepo pustimo da se međusobno poubijaju. Svi na dobitku.
pametan ti ćale :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by spliff

nije mi jasno kako je pishtolj doshao na tribine
Medjusobna poznanstva!
Po meni, velika je greska sto srpski klubovi dozvoljavaju navijacima da sede u Upravama, sto im nalaze poslove i podilaze na sve moguce nacine.
Tako da, ti redari su najverovatnije iz redova istih tih koji nose pistolje i ne pretresaju ih.
No, ne vidim kako bi suspenzija stadiona mogla da resi problem...
Korisnikov avatar
By constantine
e ako, to im i treba kad ne znaju da se ponasaju.... :D
Korisnikov avatar
By Mage
Sad sam čuo da se prikupljaju neka "dobrotvorna sredstva" za FK Zvezda i da će neke LGBT organizacije učestvovati :shok:

Šta je sledeće? Da im kupujemo noževe i puške kako bi nas ubijali....
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Kragi

Ma kakve izgovore imali, a prvenstveno mislim na one da redari nemaju velika ovlascenja, drago mi je zbog odluke :D
Редари имају само два задатка:
- да цепају карте
- да не дозволе уношење ствари које нису дозвољене

Ако те две ствари нису способни да ураде, нека иду кући...
Не знам о каквим Краги овлашћениња прича... они немају никаква овлашћења,
нити су им потребна, јер обезбеђење утакмица ради полиција која располаже свим
законски дозвољеним овлашћењима и ту је да ако редари имају проблем са неким то реше...

Претреси се генерално раде аљкаво, траљаво и убеђен сам да свако може да унесе шта год хоће ако то нпр стави у гаће или у ногавице.... и ето пиштоља на стадиону....

Дакле, пиштољ је на стадион могао да се унесе на милион начина и то знамо сви ми...
Ту редари генерално јесу криви, а и са друге стране нису, јер је ово политичка ствар која је вероватно монтирана да се ослаби Црвена Звезда....
By Kragi
zvanicna izjava CZ poslenemilog dogadjaja je bila da ljudi koji rade za klub (citaj radari), nemaju ovlascenja ni mogucnosti da sprece takav incident.
zapravo na to sam mislio :) e sad, ukoliko znas kako problematicne navijace imas ti izvoli pa angazuj ljude koji ce se brinuti o onima koji dodju da gledaju utakmicu, cisto da ne ostanem bez glave ako pozelim da uzivo gledam finale kupa npr.
u tom smislu CZ smatram odgovornom. :) sa druge strane isto tako mislim da je to problem drzave, jer gomila likova samo ponavlja sranja na stadionima, a drzava odnosno sud ne radi svoj posao, ako nista drugo bar im onemogucite pristup, iako bi jedno 10 godina robije bila adekvatnija kazna, slozices se :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Највећа је кривица на Судовима који не суде онда када имају починиоца, имају поднете кривичне пријаве и доказе, а предмет држе у фиокама по 3 године...

:hail2:
By Hans
Ima Boga.
Korisnikov avatar
By lostinspace
Listam ovu temu, i otvorim link koji je neko naveo gore i citam sledeci komentar:

Moje dete ima 2 godine i od septembra prosle godine redovno ide na zvezdine utakmice,i to na sever,to sto se desilo je strasni,ni malo mi nije bilo svejedno kada sam cula da je bilo pucnjave,posebno kada znam dA je u to vreme moje dete bilo na severu,i nije mi jasno kako neko moze da unese pistolj,kada ja ne mogu ni selotejp da unesem...iskreno se nadam da do ovga nikada više neće doći,jer Ogi stvarno uziva na zvezdinim utakmicama i ne bih volela da mu uskratim to zadovoljstvo..
Jebote bog!!!! :wtf:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ili:
JA SE NE BOJIM. JA CU DOCI PONOVO NA STADION.JA ZNAM DA JE COVEK KOJI JE PUCAO IZOLOVAN SLUCAJ. JA ZNAM DA JE TO MOGLO DA SE DESI I U BIOSKOPU I NA KONCERTU. ALI VELIKI BROJ LJUDI NE ZNA. TOLIKU STETU DA NAPRAVI JEDAN MAMLAZ PA TO JE STRASNO. JA IMAM 35 GODINA I IDEM NA SEVER.STALNO.IMAM SINA KOJI IMA 10 GODINA.ZENA SINOC PLACE I KAZE MI: MOLIM TE, NEMOJ DA GA VODIS DRUGI PUT.JA ZNAM DA CE SVE OD SADA BITI DRUGACIJE I STROZIJE.ALI DRUGI NE ZNAJU.JEDINO STO NAM SADA TREBA JE VREME I STO MANJE MEDISKE HAJKE NA ZVEZDU.A TOGA CE BITI U IZOBILJU.SAD MORAMO DA BUDEMO SLOZNI KAO NIKAD.JA SAM PRE 6 GODINA DOVEO PUN AUTOBUS DECE U BG NA UTAKMICU IZ OSECINE. MORAO SAM SVAKOM RODITELJU PONAOSOB DA OBJASNJAVAM DA NEMA RAZLOGA ZA BRIGU.TADA JE BILA AKCIJA "JA SAM ZVEZDAS" SADA OSECAM POTREBU DA POMOGNEM PONOVO KOLKO JE U MOJOJ MOCI. DOCI CU SA SVOJIM SINOM JEDINCEM NA STADION NA PRVU SLEDECU UTAKMICU NA MARAKANU.PROTIV JAVORA.POVESCU I SESTRICA I POKAZATI UPLASENIM LJUDIMA IZ OKOLINE DA SE OVAKO NESTO NECE PONOVITI. TO TREBA DA URADI SVAK KO VOLI ZVEZDU SVIM SRCEM.KO VOLI MARAKANU I KO JE SMATRA ZA SVOJ DOM.POZDRAV PRAVIM DELIJAMA I PORUKA ZA LUKICA I UPRAVU DA SE BRANE OD ANTISRPSKIH MEDIJA KOJI ZIVE ZA TO DA SE UGUSI NAVIJACKA EUFORIJA VEZANA ZA CRVENU ZVEZDU...
Da, svi komenti su ovakvi. Ma da, povedi jadnu decu da pokazes kako je bezbedno.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ali, antisrpski mediji koji zive za to da se ugushi navijachka euforija vezana za crvenu zvezdu :pokazuje: :pucaodsmeha:

elem, u Srbiji ili van? :nerd: ma, mora da su oni mediji u Srbiji bash antisrpski :giggle:

oh, lostinspace, svi znamo te njihove "navijachke" materijale bez da ih i morash citirati.... :sigh:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ma zaprepascen sam bio ovim prvim, bio mi je totalno neobican. A onda sam procitao onaj klasicni paranoicni drugi koji me je uplasio, iskreno. Kud plovi ovaj broj? :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!