Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Šešelj se vraća u Srbiju ?

1. Ne verujem da će se vratiti
12
60%
2. Radujem se njegovom povratku i ići ću na svečani doček
5
25%
3. Radujem se njegovom povratku, ali neću ići na svečani doček, jer izbegavam mesta na kojima se okuplja veliki broj ljudi
3
15%
Korisnikov avatar
By *deni*
Prema nekim vestima, Vojislav Šešelj, haški pritvorenik i šef Srpske radikalne stranke, biće oslobođen iz kazamata i vraćen u Srbiju.
Šta vi mislite, da li će to odista da se desi i kakav će biti priređen doček ovom lideru, ako se vrati i kakve bi to reperkusije imalo na politički život u Srbiji ?
:srbin: :kisa:
Korisnikov avatar
By Burak
Čast mi je da prvi odgovorim u tvojoj temi. ;)
Elem, i ja sam čuo da će da ga puste..
Korisnikov avatar
By *deni*
Mogli bismo zajedno na svečani doček, burak, ako do njega dođe .
:eureka: :srbin:
Korisnikov avatar
By spliff
ne radujem se njegovom povratku
tu opciju si zaboravio da stavish....
Korisnikov avatar
By *deni*
Uklopi se, spliff, u ponuđene opcije, nemoj mi tu izvoljevati.
Nemaš za to preke potrebe.:lizalica:
Korisnikov avatar
By Tungi
Voleo bih da ne izadje nikad.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by burak-BL

Čast mi je da prvi odgovorim u tvojoj temi. ;)
Elem, i ja sam čuo da će da ga puste..
Vidi, dragi moj, sad sam se nešto zaneo i zamislio da mu se priredi doček sličan ovome.
( Ovo je, inače, jedna od mojih skorašnjih tezgi ): :zen:
''
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne bih voleo da bude u zatvoru do kraja života (to nikome ne bih poželeo), ali držim fige da mu neka zemlja (Rusija, Ukraina, Montenegro ...) pruži politički azil.

Kada je AVNOJ mogao da zabrani kralju povratak u otadžbinu, možda i naša vlada može da mu zabrani ulazak u zemlju iz političkih razloga. To je onda osnova da on traži politički azil.
Korisnikov avatar
By bern
A neka dođe više pa da završimo i sa njim i sa njegovom mladom fašističkom svitom.
Korisnikov avatar
By boy89
Nece se vratiti, pa nismo bas takvi baksuzi, samo nam on jos treba...... Mada kad malo bolje razmislim, on bi, kada bi se vratio, od one tragedije zvane skupstina, napravio urnebesnu komediju....ali oped bolje da se ne vrati
By Swanheart
stvarno mi je svejedno
meni ni iz dzepa ni u dzep
da bude jos gore, ne moze
da bude bolje, sigurno nece biti
Korisnikov avatar
By dharmox
Nema ozbiljne ankete bez opcije "ne želim da se vrati".
Sve mi je potaman, samo mi Šešelj fali... :isus:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Šešelj već ima neku presudu za nepoštovanje suda, verovatno će nešto dobiti i u glavnom procesu, ali sve to će biti najverovatnije pokriveno vremenom provedenim u Ševeningenu... Tako da će se najverovatnije uskoro vratiti u Srbiju, ali ne verujem da će više imati ni približnu političku moć i harizmu... Jednostavno, vreme ga je pregazilo. Verovatno će uspeti radikale da zadrži kao parlamentarnu stranku, ali ni to nije sigurno ako se i on i stranka ne promene na bolje...
By Simor
Mene od povratka Vojislava Šešelja, u čiji budući preveliki politički uticaj sumnjam, mnogo više plaši jačanje Srpske napredne stranke, stranke koju je stvorila Demokratska stranka, valjda u pokušaju da "razbije" radikale, pa im se to sada vraća kao bumerang. SNS, kao Šešeljevo čedo, najbolja je u rasturanju sistema i svakog pokušaja da Srbija zaliči na uređeno društvo i državu (najnoviji primer je primanje neizabranih sudija u svoje redove; primili sudije a i njihove predmete?) i ako Demokratska stranka nastavi da se vrti u kosovskom mitu istovremeno držeći Srbiju u ćorsokaku glede evropskih integracija i bez istinskih ekonomskih reformi - a Demokratskoj stranci i interesnim grupama koje je okupila oko sebe, a koje se iz nepoznatih razloga nazivaju strankama, vreme ističe - onda nam se vladavina Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića sasvim sigurno smeši. E, onda ćemo da vidimo šta su od Šešelja naučili njegovi najbolji učenici (deo toga smo imali priliku da vidimo '90-ih prošlog veka).
Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da ce da se vrati (uskoro) i ni malo se ne radujem.

Nisam glasao.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
On je politicki zombi.
Sve i da se vrati u Srbiju na dve noge, odsvirao je svoje i moze da eventualno racuna na podrsku onih sto su se uselili u kuce proteranih Hrvata (videti pod Hrtkovci).
U sustini, vec je vidjeno kako se politicki vrh jedne stranke lako i bezbolno ogradi od svog vodje. Samo sto ovaj Vodja odavno u zemlji. Bukvalno.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by *deni*

Naravno Deni! Već znam šta ćemo da obučeno za taj svečani i za srpski narod važan trenutak.
Predlažem da program dočeka doktora Šešelja ovako izgleda:
1. Par sati prije dolaska lidera SRS-a više stotina hiljada ljudi se okupilo na Međunarodni Aerodrom Nikola Tesla gdje će se i dogoditi svečani doček
2. Sve prisutne pozdravljaju trubači aktualni pobjednici Guče
3. Izlazi prvakinja srpske glume Ivana Žigon koja drži prigodan govor
4. Gromoglasan aplauz prisutnih izaziva izlazak na binu carice srpskog reporterskog novinarstva Milijane Baletić koja pozdravlja publiku i najavljuje da će upravo Ivana Žigon da odrecituje Prkosnu pesmu od Dobrice Erića
5. Posljednji dio pjesme recituju Milijana i Ivana zajedno:
MORA DA SU ČULE BELOSVETSKE BANDE
DA IMAMO ZLATNA SRCA PA IH VADE
DA IH PRESADE U SOPSTVENE GRUDI
NE BI LI TAKO I ONI BILI LJUDI!
Onda Ivana podiže ton:
AL UZALUD!
UZALUD ĆETE ŽRTVOVATI NAJGOSTOLJUBIVIJI NAROD NA PLANETI
JER LJUDSKO SRCE
TO ČUDO NAD ČUDIMA - NEĆE DA SE PRIMI U VAŠIM GRUDIMA!
6. Onda trubači iz Guče počinju da sviraju svima poznatu melodiju...na scenu izlazi ona! Glavom i bradom! Kraljica Srbije sa Republikom Srpskom, Krajinom i svim srpskim zemljama! Njeno veličanstvo Ceca Ražnatović!!! Publika je u transu! Uz trubače i publiku pjeva veliki hit Dokaz
7. U to na scenu izlazi i sam profesor doktor Vojislav Šešelj sa suprugom Jadrankom koji Ceci, Ivani i Milijani ljubi ruke.
8. Poslije toga drži čuveni govor koji prenose sve svjetske televizije.
.
.
Deni, imaš neke izmjene da dodaš?
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by burak-BL
Originally posted by *deni*

Naravno Deni! Već znam šta ćemo da obučeno za taj svečani i za srpski narod važan trenutak.
Predlažem da program dočeka doktora Šešelja ovako izgleda:
1. Par sati prije dolaska lidera SRS-a više stotina hiljada ljudi se okupilo na Međunarodni Aerodrom Nikola Tesla gdje će se i dogoditi svečani doček
2. Sve prisutne pozdravljaju trubači aktualni pobjednici Guče
3. Izlazi prvakinja srpske glume Ivana Žigon koja drži prigodan govor
4. Gromoglasan aplauz prisutnih izaziva izlazak na binu carice srpskog reporterskog novinarstva Milijane Baletić koja pozdravlja publiku i najavljuje da će upravo Ivana Žigon da odrecituje Prkosnu pesmu od Dobrice Erića
5. Posljednji dio pjesme recituju Milijana i Ivana zajedno:
MORA DA SU ČULE BELOSVETSKE BANDE
DA IMAMO ZLATNA SRCA PA IH VADE
DA IH PRESADE U SOPSTVENE GRUDI
NE BI LI TAKO I ONI BILI LJUDI!
Onda Ivana podiže ton:
AL UZALUD!
UZALUD ĆETE ŽRTVOVATI NAJGOSTOLJUBIVIJI NAROD NA PLANETI
JER LJUDSKO SRCE
TO ČUDO NAD ČUDIMA - NEĆE DA SE PRIMI U VAŠIM GRUDIMA!
6. Onda trubači iz Guče počinju da sviraju svima poznatu melodiju...na scenu izlazi ona! Glavom i bradom! Kraljica Srbije sa Republikom Srpskom, Krajinom i svim srpskim zemljama! Njeno veličanstvo Ceca Ražnatović!!! Publika je u transu! Uz trubače i publiku pjeva veliki hit Dokaz
7. U to na scenu izlazi i sam profesor doktor Vojislav Šešelj sa suprugom Jadrankom koji Ceci, Ivani i Milijani ljubi ruke.
8. Poslije toga drži čuveni govor koji prenose sve svjetske televizije.
.
.
Deni, imaš neke izmjene da dodaš?
Volio bih Deni, ako može ikako da Zoricu Brunclik ubacimo u program. Šešelj bi bio veoma srećan da mu Zoka na uvce zapjeva, to bi ga vratilo u stara ratna vremena kada je Brunclly žarila i palila nacionalnim televizijskim servisom. :kolo:
Korisnikov avatar
By Vel boy
neshto konkretno, deni- da ga poshalju tebi u stan da ga zabavljash dok ne krepa?

lm, uglavnom ovo shto Simor reche i ostali koji se protive povratku tog klovna, srpske verzije IT-a (nije information technology, vec vishe neshto povezano s delima Stephen-a King-a)
Korisnikov avatar
By Mage
Samo nam još to govno treba ovde u Srbiji...
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Jao nama ako ovaj kroci u majcicu mu Srbiju.
''Ne radujem se njegovom dolasku''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!