Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By Manboy
Zdravo svima, ja sam novi clan ovog foruma i zeleo bih da se novom temom predstavim...Vrlo sam uzbudjen jer iako je ovo samo jedan obican forum, prvi put cu se nekome, pa makar to bilo samo putem interneta, predstaviti kao gay! Imam 19 godina i zelim da budem ono sto jesam - ako to jos uvek ne smem u "realnom" svetu, onda neka to makar za sada bude ovde... :)
Citam vas vec neko vreme, forum mi se jako svidja i resih da se uclanim, nadam se da cu biti prihvacen!
Nadam se dobro provedenom vremenu prilikom posecivanja ovih diskusija! Pozz!!!
By Speculum Columbae
Zdravo!
Lepo od tebe, verovatno nećeš biti prihvaćen i prema tebi će se ponašati bitchy, bez neke posebne potrebe, pa ćeš posle trećeg dana odustati.
Puno sreće i uživanja!
Korisnikov avatar
By Srklet
nadji bolji nick i uploadaj avatar.
By Manboy
Hvala svima, dobrodoslica mi znaci :)
Za sada nemam nameru da menjam nick, ali ako cujem jos negodovanja u vezi njega to moze pomoci da razmislim...Avatar spada u detalje oko kojih cu se pobrinuti malo kasnije...:)
Korisnikov avatar
By ns.happy
dobrodosao :pivce:
kad planiras da postujes u ''Moja Fotka''? :-)))
By Manboy
Originally posted by ns.happy

dobrodosao :pivce:
kad planiras da postujes u ''Moja Fotka''? :-)))
xexe, moracu debelo da razmislim pre nego sto stavim svoju sliku na net a da to nije fejsbuk ;)
By Speculum Columbae
Ako si plave kose i plavih očiju, jovana će te usvojiti u harem njene arijevske dečice.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Well cum ^^

(kolko ofucana i glupa pederska fora ali ne mogu da prestanem da je koristim :kesa: )
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Dante

Ako si plave kose i plavih očiju, jovana će te usvojiti u harem njene arijevske dečice.

Nisam htela biti napadna, decko se tek ispilio na forumu, al' ajde kad si me vec preduhitrio... :lepeza:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
welcome dear, wish you not to be eaten among the bitches... :jumphug:
By faxsimil
Dobrodošao.....

nadam se da ćeš uživati ovde...ja sam pet godina član, ali sam četiri proveo kao Srbija sada u zajednici nesvrstanih, posmatrač! Ali, budi ono što jesi.

Pozz od mene :)
Korisnikov avatar
By bothways
Welcome to the flight GS2010. We hope you will enjoy your stay on board!
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Manboy,
dobro nam dosao... :sesir:

Nadam se da ces se brzo uklopiti i biti ono sto jesi...

Good luck

:)
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by Manboy

Zdravo svima, ja sam novi clan ovog foruma i zeleo bih da se novom temom predstavim...Vrlo sam uzbudjen jer iako je ovo samo jedan obican forum, prvi put cu se nekome, pa makar to bilo samo putem interneta, predstaviti kao gay! Imam 19 godina i zelim da budem ono sto jesam - ako to jos uvek ne smem u "realnom" svetu, onda neka to makar za sada bude ovde... :)
Citam vas vec neko vreme, forum mi se jako svidja i resih da se uclanim, nadam se da cu biti prihvacen!
Nadam se dobro provedenom vremenu prilikom posecivanja ovih diskusija! Pozz!!!

zdravo zdravo. i ja sam isto nov. lepo je shto ima tako puno novih clanova. :) ajde da se svi lepo druzimo :okret:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Dobrodoshao!

Uskoro ces biti obavesten o mestu i vremenu kada ces podati svoju nevinost* moderatorsko-administratorskom timu. :wundy:

Hello :)
Dobrodosao, uzivaj.. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by unic0rn

Dobrodoshao!

Uskoro ces biti obavesten o mestu i vremenu kada ces podati svoju nevinost* moderatorsko-administratorskom timu. :wundy:

By unic0rn
@ufurella

Karlica i creva ce ostati netaknuta za slucaj da se upoznate i skontate kako ste jedan drugome ljubav zivota :wundy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!