Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Bivsu devojku... bile smo zajedno u autobusu, i trebale smo da prodjemo sa njim, stepenicama...
Tamo su sedeli ljudi, i bus je stajao... Totalno retardirano
Korisnikov avatar
By zachary85
Da imam plavu kosu i onda sam pomerio glavu i pogledao se u ogledalo. Baš mi se svidela moja nova frizura :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
da sam otisla na susret generacije,
i da su svi postali mafijasi i narko-bosovi(cela generacija),
i nekog debilnog lika- telohranitelja , kako cuvamo utvrdjenje
Korisnikov avatar
By Madonna
dve bogomoljke, m i ž, vidim mušku i ne mogu da je safatam a ženka se krije a ogromna i nisam smeo da je potražim.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Null

dve bogomoljke, m i ž, vidim mušku i ne mogu da je safatam a ženka se krije a ogromna i nisam smeo da je potražim.

Mnogo mislis o SunceTU,reflektuje se to tako..:lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
o suncetu forumašu? pa nije on insekat :drama:
By LeDeNa_
Ima jutara kad je svet beskrajan i istodobno te gusi.
San moze biti tako tezak da bez obzira zelis li to ili ne, mozak se svom silom trudi pronaci objasnjenje. I znas da ga trazi iz prozivljenog, iz iskustva, a ono nije bezgranicno. Onda se uplice dusa i trazi ono sto se tek treba dogoditi, ono ne prozivljeno, trazi znak u snu da nas pripremi. I bitka uma i duse i sna koji je poput lopte u njihovim rukama me gusi svojom tezinom. Gotovo da se odricem posedovanja tog sna. I mogu ga negirati dok se tusiram. I dok pijem kafu, i dok obavljam pripreme za izlazak. Ali, zapamcen do u detalje, znam da ce me proganjati tokom dana, sve dok ga ne stavim na papir i pokusam sto spretnije objasniti. Ponekad treba snage i za takve stvari.

Ali, uvek dobijemo olaksanje. Prohodan vazduh u kuci cini jutro snosljivim. Ljeni letni vrapci se oglasavaju jednosloznim zivkanjem...Zuckasti oblaci posuti nebom jos razmisljaju da li da se zgusnu ili da odlete na drugi kraj. Kako god, jutro je puno snage koja mi treba.

Makar za napisati san.

:)
By faxsimil
Kažu da ružne snove donosi đavo, a lepe anđeli. Ja sam noćas sanjao svoju drugaricu, koja drži predavanje na nekom institutu i objašnjava kako je jednom sebi nabila dildo od 25cm i da je on naprosto nestao. Sala je puna, svi slusaju, a ona je kao neka cuvena profesroka....zaista svasta!

Ona jutros na fb ja je pitam sta radi, a ona, nasla sam jebaca, mlad, potentan, ubija me......uh!!!!!!

ceo dan se smejem.......
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Dzelajza Rouz

Da sam super-mega DJ zvezda SFRJ i da se zovem:

Slika

Bila sam toliko pod uticajem tog sna, da sam izradila i ovaj (ne)logo.
:smeh: :smeh:

ONT: Ja sam sanjao Zoncheta, koga sam video jednom u životu. Ne sećam se ničeg osim da smo išli u istom pravcu negde.
Korisnikov avatar
By Tungi
Mrtvacki sanduk,dugacki materijal crnine...:sarana:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ubih se tražeći ovu temu!

Dakle, juče sam sanjao užasan san, da sam sav izlomljen, a ne znam od čega.
Najgore od svega, što sam potpuno u gipsu i žicama, a ne mogu da mirujem!
Čak mi je i vilica bila razbijena... skroz neprijatan osećaj. :ozbiljan:

Najveći trip mi je bio kada sam se probudio, u čudnom položaju u krevetu, potpuno utrnutih ruku i ramena i blago ugruvan po celom telu :uplasen:
Korisnikov avatar
By Tungi
Jutros..Sanjao neke zivotinje,ogromno dvoriste,neunistivo zdrebe-ubicu,ptice,pernate neke zivuljke,ptiche svrake ili sove kog nisam mogao da ubijem nikako,zlo neko stvorenje..Copor pasa koji me juri,atmosfera slicna Argenteovom "Tenebrae",roj muva koje pokusavam da rasteram..Sve u svemu,nije lako bilo..Nisam spavao posle toga.
By faxsimil
Sanjao drugararicu i komsinicu. Bile su trudne, sa velikim stomakom, jurile su me ulicama, ne znam što, ova jedna je imala i neku motku....baš je bilo ružno!
Korisnikov avatar
By sofia
Danas u popodnevnoj dremci sanjala sam vise kratkih snova, a svi akteri su bili forumasi :lood:

U prvom me Zoe zove video pozivom i peva mi neku finu pesmu, ne secam se koju...

U drugom ja ozbiljno drzim slovo castoru, ali on umire od smeha!

U trecem je veca ekipa na nekom trajektu i elektron i ja trcimo i takmicimo se u pentranju uz neki zid-tvrdjavu, ja stizem prva, ali ona osvaja nagradu- punu kesu slatkisa :(
Korisnikov avatar
By gossip
nesto perverzno...ne secam se :S :D
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by dukkehjem

da me je majka naterala da jedem meso :zen:
:lol:
mica :mazi:

ot: skolu, tramvaje, kako kasnim
idem zajedno sa simpatijom i ja ga tu nesto spopadam
i tu je neki lep trg, i sunce koje zalazi (ne znam kako u 8 ujutru al ajde)
kasnim vec sat vremena i odnegde se pojavljuje razredna da me grdi
Korisnikov avatar
By Dirrty
Invaziju vanzemaljaca... tako slikovito i užasno!
Korisnikov avatar
By Paparazzi
sanjam kako sam umro i kako lezim onako u kovcegu ali sve vidim i cujem. i onda neka devojka koju ne poznajem glumi organizatora iste, poput j.lo u onom filmu. i tako... pojavi se odjednom jedan bivsi i ta riba njemu:
-vi ste mu bivsi?
-da.
-oni su za onim stolom tamo (pokaze za kojim)
kraj sna.

je l' neko ovde mozda tumaci snove? bas bi mi leglo jedno tumacenje.
Korisnikov avatar
By gossip
sanjao sam kako mene i jos neke ljude juri terminator...i to je naravno bio Arnold Schwarzenegger :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
jao :drama: sanjala sam da nas je moja mama vodila u pozoriste. i da smo se dogovorile sa Blekusom da idemo zajedno. I onda je maka napisala njoj, kao "ti ides sa mnom, ne sa malom!" pa sam ja pitala Zen chakra kako se zove smajli sto pizdi :drama: boze... :doh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pre neko vece sam sanjao da mi je iz zida sobe porasla sipka, bela cev. Prenerazio sam se. A zapravo me taj zid deli od komsije cija devojka odvratno stenje. Ne znam sta znaci taj san:

1. ta cev znaci pozivnicu da mu pokazem kako se stenje?

2. to je pistolj koji zeli da me ubije?

3. to je durbin koji mi daje pregled na desavanje u njihovoj sobi?

4. to je njegov penis, digao mu se na mene dok spavam?

:smeh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Otkad znam za sebe imam čudne snove. No, u poslednje vreme sam prevazišla samu sebe. :kesa:

Da li neko od vas ima problem u rl da mu se često čini kao da sanja? Ja imam problem sa takvim doživljajima. :sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
@Sunce

Znaci da ce jos dugo stenjati:lol:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!