Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
Ne citam Kurir, ali sasvim slucajno sam jutros u prodavnici videla ovaj naslov, i morala sam da potrazim na Netu citav clanak...
KURIROVI "GEJEVI" ŠETALI CENTROM BEOGRADA!
http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/ ... -45940.php

Prvo su imali onu akciju dve "lezbejke" u gej klubu, sada dva "geja" setaju Knez Mihajlovom... Sta mislite o Kurirovim akcijama? Jel' to oni pocinju da se bave LGBT aktivizmom? :lol:
Korisnikov avatar
By deran
pročitao...

prvo su nepismeni,dalje su licemerni ("ekipica kurira"),treće ja ne znam kako oni to zamišljaju " dva žešća napaljena geja "...i tako dalje...

ja ne znam zašto,ali me uvek više iznerviraju ženski komentari:
Irena Milutinović:Užasno

Užas. Nikad u životu nisam videla da se dva odrasla muškarca drže za ruke i šetaju ulicom. To nije normalno. Imam sina i ne želim da on ovo gleda. Ali ipak ne podržavam kad ih neko napada. Neka rade šta hoće, ali što dalje od mene!
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ja stvarno ne znam sta su oni hteli da postignu ovim clankom.... s jedne strane, pisu "sad znamo kako se osecaju drugaciji", a s druge strane vidim rec "nastrani" i slicno u tekstu! :barf:

@deran- da, komentari su uglavnom grozni, sto je ocekivano
By dukkehjem
ma kurir ko kurir, kreteni...
i najcrnje sto ovo nije sve...
povraca mi se od njih.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ovo je hit :smeh:
'bear' i 'twink', svaki sa svojom jednobojnom zelenom ili zutom majicom i 'istrazivacko novinarstvo' najprodavanije dnevne novine koja je, kako tako u clanak morala ubaciti i malo rvacke i malo kim-a ( Da ne bude pogrešno protumačeno, ovako se, na neki način, ovih dana oseća deo srpskih turista na Hrvatskom primorju, recimo, ili meštani bilo kog srpskog sela na Kosovu okruženi drugom verom i nacijom )

a imamo i primjer prakse obrazovnog sustava Mi smo učili da je homoseksualizam bolest koja nastaje poremećajem rada hormona i kao takva mora da se leči. Šta reći osim - bolesno.

:klap:
Korisnikov avatar
By KiWi
deluje kao fotomontaža (cela strana, ne fotka) ... da li je kurir odlučio da se okrene profitabilnijoj publici?

I zašto mene pominju u članku kada ono nisam ja! ...
By dukkehjem
Originally posted by erkondisn

ovo je hit :smeh:
'bear' i 'twink', svaki sa svojom jednobojnom zelenom ili zutom majicom i 'istrazivacko novinarstvo' najprodavanije dnevne novine koja je, kako tako u clanak morala ubaciti i malo rvacke i malo kim-a ( Da ne bude pogrešno protumačeno, ovako se, na neki način, ovih dana oseća deo srpskih turista na Hrvatskom primorju, recimo, ili meštani bilo kog srpskog sela na Kosovu okruženi drugom verom i nacijom )

a imamo i primjer prakse obrazovnog sustava Mi smo učili da je homoseksualizam bolest koja nastaje poremećajem rada hormona i kao takva mora da se leči. Šta reći osim - bolesno.

:klap:
sad mi se ogadio termin na -izam i moracu da prestanem da ga koristim :sigh:
(a formalno nije tako los termin)
By dukkehjem
Nismo želeli provokaciju, nismo pravili paradu, niti smo propagirali „drugačije vrednosti“, ili kako sve to već može da se nazove.
-Znaci, ovo je aktivizam par ekselans :drama:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by KiWi

deluje kao fotomontaža (cela strana, ne fotka) ... da li je kurir odlučio da se okrene profitabilnijoj publici?

hahaha da znas da si mi stvarno ti prvi pao na pamet :lol: pomislih - vidi, neko se pretvarao da je Kiwi :smeh:
Korisnikov avatar
By mute
"Ima i onih koji bi to rešili na svoj način - šakom ili već nečim čvršćim."

:lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Setao sam pre 3-4 godine,takodje sa str8 drugom i ne da nam je bilo neprijatno,nego divno:lol:
Isto su se okretali,smeskali..
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by deran

pročitao...

prvo su nepismeni,dalje su licemerni ("ekipica kurira"),treće ja ne znam kako oni to zamišljaju " dva žešća napaljena geja "...i tako dalje...

ja ne znam zašto,ali me uvek više iznerviraju ženski komentari:
Irena Milutinović:Užasno

Užas. Nikad u životu nisam videla da se dva odrasla muškarca drže za ruke i šetaju ulicom. To nije normalno. Imam sina i ne želim da on ovo gleda. Ali ipak ne podržavam kad ih neko napada. Neka rade šta hoće, ali što dalje od mene!

Zato što istopolne zajednice podrivaju vjekovni ženski plan u kome su one sirote žrtve njihovih moćnih muškaraca. Iz generacije u generaciju žene same sebi ispiraju mozak, planiraju udaju i šefovanje kućom i muškarcem, i sad se odjednom pojavljuju nekakvi pederi koji i pored toga što ne mogu da izbace dijete iz stomaka - kvare njihove planove. Bolesnice.

Ovaj Kurirov članak je čak i simpatičan, moram priznati.
Korisnikov avatar
By IriS
dosadni su i apsolutno nemaštoviti. :hand:

takoreći, kurirski!
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by mute

:pucaodsmeha:

A clanak stvarno i deluje kao pokusaj da se napise nesto afirmativno. Samo, morace jos mnoooogo da vezbaju, za sada im (ocekivano) bas slabo ide. :pokazuje:
By dukkehjem
Originally posted by mirth
Originally posted by mute

:pucaodsmeha:

A clanak stvarno i deluje kao pokusaj da se napise nesto afirmativno. Samo, morace jos mnoooogo da vezbaju, za sada im (ocekivano) bas slabo ide. :pokazuje:
Ja mislim da dobro znaju sta rade, i da nista afirmativno nisu zeleli da napisu.
Otkako je pocela prica o Pride-u, ovo je samo jedan u nizu njihovih, po meni ni najmanje naivnih, clanaka.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Originally posted by dukkehjem
aiiii, prijatelju, ne padaj vise u ocima mojim :drama:
Ooooooooo, kako je to slatko... ti misliš da mene zanima šta ti misliš o meni i kako stojim u tvojim očima... oh, sweet... :nope:
Ja mislim da dobro znaju sta rade, i da nista afirmativno nisu zeleli da napisu.
Otkako je pocela prica o Pride-u, ovo je samo jedan u nizu njihovih, po meni ni najmanje naivnih, clanaka.
Naprotiv. Baš su hteli da napišu nešto afirmativno i da pokašu kako je biti drugačiji i seksualna manjina. Naravno da to rade na tabloidni način u skladu sa njihovom čitalačkom publikom.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Kurir nije više ono što je bio.

Promenjen je i vlasnik.

Prisustvo u javnosti je u svakom slučaju dobro, posebno u Kuriru obzirom na čitalačku publiiku kod koje se ovakvim tekstovima razbijaju, makar i delimično, predrasude prema GLBT osobama.

Slika nije montaža, već su na jednu osnovnu sliku ubacivane druge:

Slika
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ne znam sta da mislim. :blentavi:

:giggle:

Meni je najvise smatao "Bananin" deo teksta, tacnije - pocetak: "Stvar je tvoje licne odluke da li ces da volis ovog ili onog...", iz chega stoji da se on licno "odlucio za porodicu, zenu i decu"... :doh:

No, nije tako strasno. Ipak je napredak, ne mogu da osporim. :lol:

Ipak je to "Kurir", dajte im sansu za transformaciju:giggle:, postepenu, u fazama, ali ipak - promenu... :ves:

Iskreno, kada sam otvorio temu, ocekivao sam najstrasnije napade na LGTB populaciju, kad - dobio neuspeli pokusaj pozitivnog aktivizma... :lol:

:novine:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by KiWi

hahaha da znas da si mi stvarno ti prvi pao na pamet :lol: pomislih - vidi, neko se pretvarao da je Kiwi :smeh:
Samo da mi ne udari slava u glavu kao Status .. šta ću posle onda :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
+ mogli su naci nece zgodnije "imitatore"- kivi hipo :drama:
Korisnikov avatar
By Srklet
medijski treš koji gay zajednica ne treba podržavati.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Voleo ili ne Kurir, ali on je sve tiražniji tabloid.

I treba ga koristiti za smanjenje homofobije.

Nema mesta predrasudama o uticaju "žute štampe" na javno mnjenje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!