Originally posted by 2kune
nda...
to je ta međunarodna urota protiv tebe od strane svih forumaša na svim forumima koji ti se obrate barem jednom u životu...
pa ti to nikako ne da mira...
znam da bi ti zelio da je tako, ali ne lazi da je tako! ja nemam problema pojedinachno iznijeti stanje stvari na bilo kom od tih "svih foruma", stoga opet ponavljam:
-prisutan je odavno-ustanovljeni pattern roughly desetorice (dakle, i brojevima, 10-ero, manje-vishe, shto je ipak mala manjina od sveukupnog broja forumasha) antiVel-boy-evaca chiji patoloshki antiVel boy-izam je dobro poznat i prepoznatljiv brend ponashanja. njima tj. vama "na chast". to ovde na ovom forumu.
na Gay.hr, k'o shto opet i prije rekoh, takvi su samo (bili) dobropoznati sandy, albion (opet, go figure....) i lukas a.k.a. lutvo, te svojedobno Crucified Skin (koji je konachno proshle godine i smijenjen s moderatorske funkcije (tu odajem priznanje odlichnom moderatoru i korisniku maas-u koji je jedna od najpozitivnijih forumskih lichnosti vrijedan divljenja

) jer je ustanovljeno da Crucified Skin nije (bio) kompetentan za nju i da ju je svojevoljno zlouporabljao). dakle, samo trojica, eventualno chetvorica tamo!
na Queer.ba, opet samo lutvo a.k.a. lukas i crank (dobropoznati trol). dakle, samo dvojica tamo!
shto govori da ovo tvoje dvichak, citiram te: "to je ta međunarodna urota protiv tebe od strane svih forumaša na svim forumima koji ti se obrate barem jednom u životu... "- ne samo da uopce ne pije vode vec su tlapnje jednog periodichno namerachenog antiVel boy-ca (nevazno da li si odabrao da budesh periodichno takav planski i formalno ili iz nekih tvojih dvichkavih osobnih i posebnih chudachkih mushica

).
Originally posted by 2kune
ali, dragi veljko, to je samo običan smajli... smajlići, znaš, nisu nimalo stvarni... oni ne mogu saljetati ljude u stvarnom životu i ne mogu vrijeđati forumaše jer nisu živi i kao takvi ne mogu učestvovati u forumskim urotama protiv tebe... ajde smiri se... neće tebe nijedan smajli dok je čika 2kune tu... sve će biti uredu...
:zove 94:
mi smo raspravili to tamo gdje je zavrshilo bezveze u smecu.
@deran-seran
it doesn't take a rocket scientist to shvatiti da najgori od smajlija bi trebali, ako nishta drugo a ono zbog potrebe respektabilnih interpersonalnih komunikacija na forumu, biti rezervisani samo za trece, neforumske, javno-eksponirane lichnosti chija (negativna) delovanja utichu (negativno) bilo indirektno ili direktno na zivote nas/vas forumasha. sve to bez i da je striktno recheno u Pravilniku.
dalje, ne kradi moje patente glede kovanica koje TEBI derane spadaju.