Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
Neko bio skoro? Ja sam bio u Portorozu prije 10 godina, bilo je super.
Neki drugi gradovi za preporuku? Izola, Piran?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nisam nikad bila, ali me zanimaju preporuke, jer bih isla.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Bila sam pre nekoliko godina u Portorozu.Meni se nije dopalo.Upste cela Slovenija mi se nije dopala,ni cuveno Bledsko jezero.Ma nista.Samo Ljubljana.
A i more je cvetalo te godine i bilo je svacega u vodi,tako da sam se slabo kupala.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jao bila sam u januaru :lol: ironija zivota, zimi idem na more :cigareta:

bila sam u Izoli 10 dana i po jedan dan isle u obilazak Kopera i Portoroza i prelepo je bilo :love:

Slika
Korisnikov avatar
By EnRage
Bio ja puno puta, to je skoro pa najbliža morska plaža Zagrebu tj. do plaža u Kopru i Izoli vodi autoput u cjelosti :D

More ko more, nije loše, Koper je lijepo sređen, plaže oko Izole su isto OK. Jedino što je sve dosta izgrađeno i nakrcano kojekakvim objektima uz obalu. Inače, smještaj u hotelima i apartmanima uglavnom je jako skup za ono što se nudi jer nisu to nikakve elitne lokacije, obični masovni turizam na vrlo malom području.
Korisnikov avatar
By Stripi
ja bih isto išao, meni se Slovenija dopada.
Korisnikov avatar
By 2kune
bledio se i bohinjio a malko se i celjio, al na morje nigdar nisam bil... volem sloveniju ali mnijem da je na primorju ne bih prepoznao koliko na kontinentu...
Korisnikov avatar
By Skyen
Ja u Piranu, gradic je presladak, venecijanski skroz. A more ne znam kakvo je, posto sam bila sad u martu ili tako nesto.
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by SabotagE

Bila sam pre nekoliko godina u Portorozu.Meni se nije dopalo.Upste cela Slovenija mi se nije dopala,ni cuveno Bledsko jezero.Ma nista.Samo Ljubljana.
A i more je cvetalo te godine i bilo je svacega u vodi,tako da sam se slabo kupala.
Ne mogu da vjerujem da ti se nije dopala Slovenija. Meni je bas Ljubljana od svih mjesta u SLO najruznija. Obicni grad...

Nego... sto se sjecam od Kopera je samo ona ogromna luka. Nisam vidio nigdje plazu.
Korisnikov avatar
By erkondisn
uf, pa imas plazu u samom centru :) , a kao i na cesti prema Izoli, kod Žusterne, to je skoro pa Koper :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
vidim da se ovde pominje slovenija uopste, ne samo primorje

bila sam na Bledu, svidelo mi je

i popela sam se na Triglav

preporuka za one koji vole planinarenje :)
By rasto
Originally posted by muzika86

Neko bio skoro? Ja sam bio u Portorozu prije 10 godina, bilo je super.
Neki drugi gradovi za preporuku? Izola, Piran?
Evo neka mesta za provod, kupanje, gej izlazak...
Na primorju:
1. Strunjan (selo između Izole i Pirana): nudistička plaža nekoliko metara od hotelske plaže. na samom kraju plaže (sitni šljunak) više gej sveta (privatnost između stjena). na gej plažu "Mesečev zaliv" može se doć ako se spustite od "belog krsta" na brdu iznad Strunjana (kod crkve). Kod crkve se može i besplatno parkirat auto.
2. Piran /gradska plaža/ uz more imate kafiće, registracije... ništa posebno. Za izlazak na večer "Kavarna Teater".
3. Piranska plaža izpod crkve je loša, a u z more se može doći do Fijese na plažu koja je od početka prepuna decom ali uz šetnju uz more prema Strunjanu već možete naći ok mesto (čak ima nudista).
4. Portorož - plaže za familije i peščane (oko 3-5€ ulaz)
5. Koper/Capodistria: gradska plaža koja je jako lepo sređena i ima puno sexy sveta. Muzika (DJ party) do kasno u noć.
Jezera
1. Bled (gradska plaža puna dece). Dobro mesto za lagan izlazak na večer.
2. Bohinj za sve one koji žele više mira, slobodu i opuštenost. Super za biciklizam, kajak, ok za planinare... Pored starog ribogojilišta ima i nudistička plaža.
Ljubljana
svi kafići uz Ljubljanicu i centar grada su ok. kafić za LGBT (naviše lezbo) je Open bar 5 min od starog grada uz Ljubljanicu. Metelkova (Tiffany gej klub) svaki petak od 22 do 6. preporučujem spavanje u Hostlu Celica (čelija) za sve one koji vole "zatvorsku atmosferu" - inače hostel je na Metelkova coni koja je super za sve alternativce (u svim pogledima).
šmarna gora kod Ljubljane - brdo za vikend izlet... sunčanje uz Savu (uz gej nudiste i zmije :) ... Atlantis (veliko gradsko pokriveno kupalište/rekreacijski centar sa kul saunama, bazenima...) U Ljubljani ima i nekoliko sređenih letnih kupališta (najbolja je Laguna).
Maribor
1. Lent uz Dravu (kafići)
2. Pohorje (brdo iznad grada)
3. Fontana (kupalište/rekreacijski centar)
4. centar grada
To je samo nekoliko...
Preporučujem i Škofju Loku (za sve one koji vole manje gradove pune istorije i dobru hranu), slovenačke terme (Podčetrek/super za gejeve/, Čatež i Banovce (nudistički autokamp i bazen).
A najbolje je da upoznate nekog domaćina... i možete još otići na Kras (predivno vino teran i pršut)... te još na gej plažu u talijansku Sistianu /uz granicu/... Kranjska gora...
Ako imate još koje pitanje - pitajte... može poruka.
Izvinjavam se za moje loše pisanje na srpskom.
By Fiummeboy
slovensko primorje obiđem u 2 sata i opet mi dosadno
:barf: :bljak:
Korisnikov avatar
By Stripi
ma nemoj! Meni je u Puli bilo super :yes:
Korisnikov avatar
By erkondisn
ma rekoh da je sve to isti vrag :lol:

isto kao da usporedjujes (ne)zanimljivost Karlobaga i Senja
Korisnikov avatar
By Island
posetio Piran, Portoroz... Nije za kupanje i uzivanje u moru ali je jako lepo sredjeno. Piran je posebno interesantan i lep. Odlicno da se provede par dana na jesen ili u prolece. U Portorozu ima dosta hotela sa spa centrima, bazenima, more je bzv na tom delu Jadrana
By rasto
Originally posted by Fiummeboy

slovensko primorje obiđem u 2 sata i opet mi dosadno
:barf: :bljak:
baš mi je žao da se ti tako žuri... samo 2 sata... ili te ništa posebno ne zanima ili ne poznaješ male severno istarske gradove i sela te cele primorske regije... primorje (na slovenačkom Primorska) ide sve od planina (Bovec, Alpe) do hrvatske Istre. A u samoj slovenačkoj istri (to jest sverni dio) ima od penjanja na Velikom brdu u Ospu (tal. Ospo) do istorijskih gradova kao što je npr. Štanjel... Same obale je oko 45km ali barem je... neke zemlje je nikad nisu i neče imati...
More uz slovenačku obalu je slično kao uz obalu od Trsta do Gradeža. Za neke je to sasvim dovoljno za jednonevno kupanje...za druge ne. Ja recimo ne volim baš slovenačku obalu... ali svi znamo da je najlepše mediteransko more od kvarnera do juga hrvatske...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!