Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Televizija Pink saopštila je danas da je prekinula saradnju sa Grand Produkcijom, koja promoviše folk, pop folk i turbo folk izvođače, i navela da "ni jedan format" te muzičke kompanije "neće naći mesto u Pinkovoj programskoj šemi."

U saopštenju uređivačkog kolegijuma TV Pink, koje je potpisao njen vlasnik Željko Mitrović, kao razlog raskidanja saradnje sa Grandom navodi se "izostanak očekivanja da se saradnja nastavi na dogovornoj osnovi kao okviru zdravog poslovanja dugogodišnjih partnera".
"TV Pink je odavno prerasla potrebu za eksternim produkcijama, i koprodukcijskim aranžmanima, jer se tokom svih ovih godina razvila u najsnažniju televizijsku stanicu Jugoistočne Evrope, potpuno sposobnu da i najsloženije projekte u potpunosti proizvede oslanjajući se isključivo na sopstvene kapacitete i zaposlene
stručnjake".

Pregovori o novoj sezoni saradnje sa Grandom izašli su, kako Pink navodi, "iz okvira korektnosti poslovanja dugogodišnjih partnera", što je bio razlog da Pink sa tom produkcijom "prekine svaku saradnju".

Izdavačku kuću "Grand produkcija", bivši "ZAM", osnovao je Saša Popović, i ona je na TV Pinku emitovala šop programe "Grand šou", "Grand parada", "Grand hitovi" i "Zvezde Granda".

Izvor

Jos kad bi se potpuno resili te poshasti:hail:
By fazza
Ne verujem da će se to i desiti, jer Grandu nema opstanka van TV Pink. Dogovoriće se oni, ima vremena do septembra...
Korisnikov avatar
By Madonna
u jeeee, da l' je moguće? :neveramatović:
Korisnikov avatar
By Li
Pukli su oni bez granda, bez njega su kao i svaka druga televizija osim ako ne naprave neki novi kvalitetniji muzicki program...
Rts je ranije imao GARAZU, 3k je imao 3K dur mozda krene u tom smeru... :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Bio je i red da se prekine visegodisnja saradnja...

:hail:
Korisnikov avatar
By bern
Tako plitak program može da ide samo na najgledanijoj plitkoj TV na ovim prostorima...

Ako je ovo tačno, ja Grand vidim na drugoj po redu najplićoj televiziji na ovim prostorima: TV FOX-u!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja mislim da Pink samo želi da izvuče još veću korist, da poveća sopstvenu cenu.
Grand je na Pinku od jeseni, dajem dupe!

edit: Dajem i ako ne bude!
Korisnikov avatar
By Herald
Koliko se secam, sasa popovic je najavio ( pre 1god. ) da ce grand dobiti novu dimenziju - grand TV. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sad mi je duša mirna!

U nedostatku denija, ja ću vas zabavljati u ovoj temi.
Da počnemo!

''

Ja ovo mogu 15ak sekundi da trpim.
Oborite rekord! :smug:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pukla tikva na dva dela.
Realno, mislim da je prekid saradnje upravo to, prekid saradnje. Opstace obe produkcije jedna bez druge.
Chak, ovim rastankom mislim da ce na dobitku najvishe biti medijsko nebo Srbije. Od septembra ce morati i jedni i drugi da se Bogovski potrude da privuku gledanost.
Korisnikov avatar
By Burak
EXKLUZIVNO!
Saša Popović: Željko Mitrović je nedojebana pasivna tetka!

Samo par sati nakon što je Grand produkcija izbačena iz Pink porodice, stižu oštre reakcije vlasnika najveće narodnjačke produkcijske kuće Saše Popovića. On u ekskluzivnoj izjavi za nedeljnik Forum tvrdi da ga Mitrović seksualno proganja već mjesecima i da je ovo izbacivanje posljedica odbijanja ove nepristojne ponude vlasnika Pink-a:
- Stalno mi dosađuje sms porukama! Pita me kada ćemo biti malo nasamo. Jednom mi je čak rekao da mu dupe gori i da brzo dođem i ponesem vazelin.

Popović kaže da je ispočetka samo ignorisao poruke misleći da će Mitrović uvidjeti da nije zainteresovan i odustati od ponude:
- Mislio sam da će shvatiti da ga ignorišem i odustati, ali on je vremenom postajao sve navalentniji. Morao sam ga odbiti izmeđuostalog i iz poštovanja prema njegovoj supruzi Milici. Ipak, priznajem da me je iznenadilo ovo izbacivanje - nisam to očekivao.

S druge strane prvi čovjek Grand-a ne vjeruje da će ovi događaji ugroziti ili uništiti njegovu produkciju:
- Ma kakvi! Naći ćemo drugu televiziju i iz svega ovoga ćemo izaći, što moja prijateljica Stoja kaže "jači nego pre".
Korisnikov avatar
By erkondisn
cek kad se tijanic toga dohvati pa da rts dobije,osim serije rekordne gledanosti i takav zabavni sou :D
Korisnikov avatar
By walt333
interesatno ali kada razmislim o svim emisijama koje se pustaju na pinku zakljucio sam da je grand za nijansu ipak kvaliteniji od ostalih emisija koje se pustaju na ruzicastoj televiziji. Sve za ljubav, magazin in, prodajem zenu, narod pita, bravo show itd.

U tome je paradoks, time sto nece biti granda pink ne postaje bolja televizija nego jos gora, jer primat ce zauzeti emisije koje su jos besmislenije i zatupljujuce. :sise:
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Originally posted by Tungi

Televizija Pink saopštila je danas da je prekinula saradnju sa Grand Produkcijom, koja promoviše folk, pop folk i turbo folk izvođače, i navela da "ni jedan format" te muzičke kompanije "neće naći mesto u Pinkovoj programskoj šemi."

U saopštenju uređivačkog kolegijuma TV Pink, koje je potpisao njen vlasnik Željko Mitrović, kao razlog raskidanja saradnje sa Grandom navodi se "izostanak očekivanja da se saradnja nastavi na dogovornoj osnovi kao okviru zdravog poslovanja dugogodišnjih partnera".
"TV Pink je odavno prerasla potrebu za eksternim produkcijama, i koprodukcijskim aranžmanima, jer se tokom svih ovih godina razvila u najsnažniju televizijsku stanicu Jugoistočne Evrope, potpuno sposobnu da i najsloženije projekte u potpunosti proizvede oslanjajući se isključivo na sopstvene kapacitete i zaposlene
stručnjake".

Pregovori o novoj sezoni saradnje sa Grandom izašli su, kako Pink navodi, "iz okvira korektnosti poslovanja dugogodišnjih partnera", što je bio razlog da Pink sa tom produkcijom "prekine svaku saradnju".

Izdavačku kuću "Grand produkcija", bivši "ZAM", osnovao je Saša Popović, i ona je na TV Pinku emitovala šop programe "Grand šou", "Grand parada", "Grand hitovi" i "Zvezde Granda".

Izvor

Jos kad bi se potpuno resili te poshasti:hail:
Jao. Najzad nesto lepo da se desi ^_^
By J...
Originally posted by burak-BL

"- Stalno mi dosađuje sms porukama! Pita me kada ćemo biti malo nasamo. Jednom mi je čak rekao da mu dupe gori i da brzo dođem i ponesem vazelin."

:pucaodsmeha:

Vazelin!
Korisnikov avatar
By Sheytan
Posvadjali se oko love... Mislim da će Željku biti teže da za publiku koju je odnegovao nadomesti zamenu,a Grand će otići na drugu TV i sa sobom povesti svoje gledaoce...

Mada nije isklujućeno i da do jeseni nadju zajednički jezik, samo je lova u pitanju.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Pink ce da pukne bez Granda... Ne znam ko jos gleda taj kanal sem moje babe, i to bas u vreme Granda. Eto, sad ce i baka da se preseli na FOX.
Korisnikov avatar
By erkondisn
uvjeren sam da ce Pink napraviti nesto slicno... vjerojatno je vec lagano pripremio zeljko masineriju :giggle:
Korisnikov avatar
By ManToy
E hvala bogu... doduse sad ce grand da predje na Fox ili tako nesto.
By Simor
Odlično! Nadam se da će TV Aleksandar Tijanić znati da iskoristi ovu priliku i Grandovim emisijama obogatiti sjajni program nacionalne televizije (malo 48 sati svadbe, malo ona nesrećna Nataša Miljković, malo stroga Olivera NSPM Jovićević, malo Sale Popović - ma, najjača televizija u regionu; lider među televizijama k'o Srbija međ' državama).

Što se Pinka tiče, oni će ostati đubre od televizije i bez i sa Grand programom.
Korisnikov avatar
By Blady
Ovde mogu isto staviti HAHHAHAHAAHHAHA

''
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kao što rekoh, oduzeti licencu Foxu!

Spaliti i Pink i Fox i Grand!

A deo tih novaca može i meni u džep.
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by burak-BL

EXKLUZIVNO!
Saša Popović: Željko Mitrović je nedojebana pasivna tetka!

Samo par sati nakon što je Grand produkcija izbačena iz Pink porodice, stižu oštre reakcije vlasnika najveće narodnjačke produkcijske kuće Saše Popovića. On u ekskluzivnoj izjavi za nedeljnik Forum tvrdi da ga Mitrović seksualno proganja već mjesecima i da je ovo izbacivanje posljedica odbijanja ove nepristojne ponude vlasnika Pink-a:
- Stalno mi dosađuje sms porukama! Pita me kada ćemo biti malo nasamo. Jednom mi je čak rekao da mu dupe gori i da brzo dođem i ponesem vazelin.

Popović kaže da je ispočetka samo ignorisao poruke misleći da će Mitrović uvidjeti da nije zainteresovan i odustati od ponude:
- Mislio sam da će shvatiti da ga ignorišem i odustati, ali on je vremenom postajao sve navalentniji. Morao sam ga odbiti izmeđuostalog i iz poštovanja prema njegovoj supruzi Milici. Ipak, priznajem da me je iznenadilo ovo izbacivanje - nisam to očekivao.

S druge strane prvi čovjek Grand-a ne vjeruje da će ovi događaji ugroziti ili uništiti njegovu produkciju:
- Ma kakvi! Naći ćemo drugu televiziju i iz svega ovoga ćemo izaći, što moja prijateljica Stoja kaže "jači nego pre".
Kakav tekst! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!