Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by nsc
Originally posted by mythei nemam u zivotu pametnije zabave od pljuvacine na Forumu GaySrbije
zivim u zemlji (Holandija) sa najvecim standardom gay prava i sloboda, kupim sebi od garderobe sta hocu, letujem u Spaniji, vozim dobar auto...
Originally posted by spliffpa holandjani, valjda
Originally posted by mythebash sam radoznao... koji je to narod u pitanju?
nas narod bi rekao - "kakav papak i luzer"
Originally posted by burak-BL
Hoće li i sada sud, kao u slučaju Brankice Stankovic da kaže kako je neopravdano bilo kakvo krivično gonjenje..![]()
Originally posted by Azdajaskoro da ti covek pozeli da samo dobijes batine metalnom stanglom po glavi i zavrsis u Urgentnom pa da objasnis razliku izmedju prebijanja, samo dobiti batine i biti pretucen
morala sam ono napisati, jer nije teofil jedini prebijen...znas da sam drkos na agresiju....
i, zasto je teofil pretucen?tj nije pretucen, samo je dobio batine - moje vidjenje
Originally posted by nsc
Originally posted by Azdajaskoro da ti covek pozeli da samo dobijes batine metalnom stanglom po glavi i zavrsis u Urgentnom pa da objasnis razliku izmedju prebijanja, samo dobiti batine i biti pretucen
morala sam ono napisati, jer nije teofil jedini prebijen...znas da sam drkos na agresiju....
i, zasto je teofil pretucen?tj nije pretucen, samo je dobio batine - moje vidjenje
Originally posted by Dušan MaljkovićAmin.
Drama oko prebijanja (ovog puta Teofila Pančića) ili nekog drugog odvratnog događaja uvek iznese jedan besmisleni moralizam: u kakvoj mi to zemlji živimo? Prvo, to nije nikakva srpska ekskluziva (pre je opšte mesto liberalnih demokratija), a kao drugo -- "MI" živimo u toj zemlji, te smo takođe odgovorni, kao politički subjekti, za to kakva je ona.
Originally posted by Azdaja
Originally posted by nsc
bas si finI ako mi to zelis...
Originally posted by nsc
Originally posted by Azdaja
Originally posted by nsc
bas si finI ako mi to zelis...
ne zelim ja to nikome, to je samo moje vidjenje tvog vidjenja
Originally posted by Tunginjihovi...
ПОВОДОМ НАПАДА НА ТЕОФИЛА ПАНЧИЋА
Током данашњег дана сви медији у Србији су известили да је у Земуну претучен један од идеолога ``грађанске`` Србије Теофил Панчић. По речима Панчића нападнут је од стране два маскирана младића, и да једини разлог због којег је нападнут може бити само ангажман у јавном послу и животу, јер нема никакве везе са било каквим мутним радњама.
Сада се сваки нормалан грађанин може запитати какав је то јавни ангажман због којег би вас неко тако брутално напао, и пребио металном шипком?
Теофил Панчић у својем ангажовању отворено крши Устав Републике Србије, и залаже се за отцепљење Косова и Метохије, и у својим текстовима већ дуги низ година брутално напада српски народ, СПЦ, и све што је вредно српском народу.
У својим текстовима најчешће изазива националну и верску мржњу и нетрпељивост, а према припадницима српског народа, и поводом тога правосудни органи Србије никада нису реаговали, и поред тога што је организација ``НАШИ`` безброј пута упозоравала јавност на његов рад.
НАШИ осуђују сваки вид насиља и позивају надлежне иституције да одмах по изласку из затвора Теофил Панчић буде процесуиран и кажњен због кршења закона, како не би долазило до оваквих ствари када појединци покушавају да узму правду у своје руке, покажимо да смо правна држава која поштује своје законе, и адекватно казнимо оне који годинама кроз своје активности крше закон.
ИНФО СЛУЖБА - НАШИ
LINK
Ulepsase mi jutro.![]()
Originally posted by Tungida ponovim jos jednom, za tebe i slicne tetkice sa foruma - ruzno je to sto se desilo Pancicu, ali nije to stanje svesti 'ovog malogradjanstva', ne desava se to 'samo u Srbiji" etc...takva je situacija svugde, posebno u zapadnoj Europi, jednostavno nece ljudi da rizikuju, gledaju svoja posla i ne mesaju se u tudje stvari, to je jedna od posledica hyperindividualizma. Pre neki dan sam gledao jednu reportazu na holandskoj televiziji, slucaj gde su tri marokanca maltretirala jednog holandskog gaya u vozu, trajalo je pola sata dok netko nije pozvao policiju. Zlostavljani i sam kaze "razumem sto nitko nije priskocio u pomoc, ali da niko ne pozove policiju?", mozda je to i posledica glupog Zakona koji obavezuje ocevice na svedocenje, pa ljudi jednostavno razmisljaju na nacin 'sta cu ja da zovem policiju, pa da jos posle moram na Sud, pa da jos prete..."
Najzalosnije je stanje svesti ovog malogradjanstva...Da niko nije prisao da pomogne,da pozove hitnu,policiju..(?!)
Originally posted by mytheili bi im - nedajboze - pocepali tu majicu za koju su stedeli prethodnih sest meseci.
ali bi sigurno oni koji bi prvi krenuli u obuzdavanje nasilnika, dobili par udarca metalnom sipkom po glavi. Nimalo ugodno.
Originally posted by mytheTo polazis od sebe?Eto kakva su to govna MALOGRADJANSKA
Originally posted by Tungida ponovim jos jednom, za tebe i slicne tetkice sa foruma - ruzno je to sto se desilo Pancicu, ali nije to stanje svesti 'ovog malogradjanstva', ne desava se to 'samo u Srbiji" etc...takva je situacija svugde, posebno u zapadnoj Europi, jednostavno nece ljudi da rizikuju, gledaju svoja posla i ne mesaju se u tudje stvari, to je jedna od posledica hyperindividualizma. Pre neki dan sam gledao jednu reportazu na holandskoj televiziji, slucaj gde su tri marokanca maltretirala jednog holandskog gaya u vozu, trajalo je pola sata dok netko nije pozvao policiju. Zlostavljani i sam kaze "razumem sto nitko nije priskocio u pomoc, ali da niko ne pozove policiju?", mozda je to i posledica glupog Zakona koji obavezuje ocevice na svedocenje, pa ljudi jednostavno razmisljaju na nacin 'sta cu ja da zovem policiju, pa da jos posle moram na Sud, pa da jos prete..."
Najzalosnije je stanje svesti ovog malogradjanstva...Da niko nije prisao da pomogne,da pozove hitnu,policiju..(?!)
Originally posted by Tungi
Originally posted by mythepa ne bi bio sam. kad jedan krene krenu i ostali. kolektivna svest...
ne znam sta podrazumevas pod "pruziti pomoc". Da, pruzio bi pomoc bilo kom coveku u nevolji, ali tek nakon sto su napadaci otisli. Nisam ni licemer ni lazov pa da ovde napisem "ja bi krenuo sam goloruk na dvojicu naoruzani metalnim sipkama", naravno da ne bi. Ali bi nakon napada naravno pruzio pomoc i/ili pozvao hitnu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!