Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By castor
jbt jel svaki novinar u ovoj usranoj zemlji koji ima muda da napise ono sto misli
mora da bude ubijen ili pretucen :?
Korisnikov avatar
By Sunce
Ili mu se preti, a drzava nista ne cini da sustinski menja stvari.
Korisnikov avatar
By nsc
strasna vest, pogotovo kad se vidi da je objavljena u vremenu od 22.jula, a odnosi se na subotu 17. a nikakvih rezultata - hapsenja nema
Korisnikov avatar
By Loni
Jedan od najboljih srpskih analitičara.
Jako mi je žao to što mu se desilo.

A ono što me najviše nerivra ZAŠTO SE LJUDI U BASU NISU UMEŠALI?

Ja bih vala krenuo u odbranu pa šta bude.
Kakav je to narod?

Pa u 23.sata autobusi nisu baš toliko prazni. Da je četvoro ljudi došlo u svako uhvatio po jednu ruku huligana, bilo bi ok.
Velika sramota!

Najparadokaslnije je što njega zovu stranim plaćenikom, a čovek se vozi u gradskom autobusu.
By mythe
Originally posted by Loni

A ono što me najviše nerivra ZAŠTO SE LJUDI U BASU NISU UMEŠALI?

Ja bih vala krenuo u odbranu pa šta bude.
Kakav je to narod?

Pa u 23.sata autobusi nisu baš toliko prazni. Da je četvoro ljudi došlo u svako uhvatio po jednu ruku huligana, bilo bi ok.
Velika sramota!

vidi, i meni je stvarno zao sto mu se to desilo, ali je sasvim jasno zasto se ljudi nisu umesali, mislim cetiri huligana sa metalnim sipkama...i batice, molim te nemoj ovde prodavati te spike "ja bi se umesao, pa sta bude....", mislim, lako je to napisati na forum, druga stvar je realy life

tako je manje-vise svugde u Europi, ljudi gledaju svoja posla, nece niko da najebe "ni kriv ni duzan", sve i ako nesto vide, okrene odmah glavu da ne bi videli...
Korisnikov avatar
By Burak
Hoće li i sada sud, kao u slučaju Brankice Stankovic da kaže kako je neopravdano bilo kakvo krivično gonjenje..:awesome:
By mythe
a glede cinjenice da se vozio gradskim autobusom...mislim, jos jednom naglasavam da mi je zao coveka, cak vise, sedeo sam sa njime par puta u nekom vecem drustvu, ali stvarno, ljudi moji, covek je nabio 45 godina u dupe i nema auto :( nas narod bi rekao - "kakav papak i luzer"
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
mythe, ti zivis u drustvu u kom nije bitno imas li sta da jedes samo da imas auto. Ako je posedovanje auta ili bilo cega materijalnog merilo vrednosti coveka onda je jasno zasto ceo svet polako ali sigurno ide u p.m.
By dukkehjem
Originally posted by colonia_boy

mythe, ti zivis u drustvu u kom nije bitno imas li sta da jedes samo da imas auto. Ako je posedovanje auta ili bilo cega materijalnog merilo vrednosti coveka onda je jasno zasto ceo svet polako ali sigurno ide u p.m.
:up:
By mythe
@colonia_boy - pa takav ti je danasnji svet, to su uostalom vrednosti na kojima pociva zapadna civlizacija - materijalno, racionalno, pragmaticno dopunjeno sa modernim 'vrednostima' kao sto su superindividualizam, egoizam, povrsnost, relativizam... upravo onaj sistem vrednosti za koji se, izmedju ostalih, zdushno zalazu i LGBT organizacije u Srbiji
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by mythe

@colonia_boy - pa takav ti je danasnji svet, to su uostalom vrednosti na kojima pociva zapadna civlizacija - materijalno, racionalno, pragmaticno dopunjeno sa modernim 'vrednostima' kao sto su superindividualizam, egoizam, povrsnost, relativizam... upravo onaj sistem vrednosti za koji se, izmedju ostalih, zdushno zalazu i LGBT organizacije u Srbiji
Jbte ja se sa ovim likom uvek sve slazem, ali suprotno :radosnice:

My anti-soul-mate :radosnice:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
mythe, onim sto si napisao o Teofilu samo dokazujes da si i sam prigrlio takve drustvene vrednosti a sad prozivas LGBT organizacije da propagiraju te vrednosti koje smatras losim. I smell a hipocrite!
By mythe

mythe, onim sto si napisao o Teofilu samo dokazujes da si i sam prigrlio takve drustvene vrednosti...
da, ja jesam prihvatio te vrednosti, ja to uopste ne negiram...tako su me naucili u Holandiji ili drugacije receno ja sam se samo prilagodio sredini u kojo zivim ;)
Korisnikov avatar
By IriS

mythe, onim sto si napisao o Teofilu samo dokazujes da si i sam prigrlio takve drustvene vrednosti a sad prozivas LGBT organizacije da propagiraju te vrednosti koje smatras losim. I smell a hipocrite!
ma jock, samo se tako češlja (ako uopšte ima kose :wundy: )
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa zar nije ga vec olivera kovacevic oprala da kakav je on novinar kad se vozi autobusom(?!). A svakakvog li smeca od ljudi. OT:katastrofa
Korisnikov avatar
By Anhedonie

modernim 'vrednostima' kao sto su superindividualizam, egoizam, povrsnost, relativizam...
da, to ranije nije postojalo, to je sve ovo moderno drustvo izmislilo, ovce im se oshugale... :doh:
By RACABG
jebi ga neko ima kola a neko ima 120 kila i svaki dan jede meso , na danasnju krizu nema se za sve
Korisnikov avatar
By Loni
vidi, i meni je stvarno zao sto mu se to desilo, ali je sasvim jasno zasto se ljudi nisu umesali, mislim cetiri huligana sa metalnim sipkama...i batice, molim te nemoj ovde prodavati te spike "ja bi se umesao, pa sta bude....", mislim, lako je to napisati na forum, druga stvar je realy life

tako je manje-vise svugde u Europi, ljudi gledaju svoja posla, nece niko da najebe "ni kriv ni duzan", sve i ako nesto vide, okrene odmah glavu da ne bi videli...
Nisu četvorica već samo dvojica.
Dakle nemoguće je da je ceo autobus slabiji od dvojica.

Još su i pobegli.
Mogao je vozač da zatvori vrata, pa da zove policiju i da ne pušta nikog napolje.

Mogao je neko od pristutnih da zove policiju, hitnu pomoć.
Ne. Sve je morao Teofil sam.

Konji huliganski!
Namontirali su da ga napadnu od frustracija zbog Kosova.
To je znak da se u Srbiji ne trpi tuđe mišljenje.
Korisnikov avatar
By smaug
Jesu li uhapseni ti kreteni?
Korisnikov avatar
By Berserker
Odvratno

A računam, Teofil je napisao nešto gnusno za Kosovo...
E pa tako mu i treba...
Kad se ne slaže da je Kosovo Srbija...
Nemojte slučajno da se neko nije složio sa tom konstatacijom, najebaće, jel jasno?!?!?!

Kosovo je Srbija, JEL JASNO?!

JOJ KAKO MI SE POVRAĆA OD OVE DRŽAVE...

Pa jel sad treba npr. neka devojka da konstatuje suprotno pa da i ona bude linčovana?!

Joj, mrzim te besne super-patriotske Srbe!!
Eto mrzim, rekao sam...
Ne mogu da verujem, a da neće mene neko linčovati ako kažem da pišem ćirilicom i latinicom, ali za nijansu više latinicom?!!!

:barf: :pljuje: :katemoss:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ijuuu...i sta sad?! koliko njih bude pretuceno, pa se ne otvaraju teme....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!