Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Treba li ministar Jeremić da podnese ostavku?

1. DA
34
61%
2. NE
14
25%
3. Ne znam, ne interesuje me, to je sve sooo last decade
8
14%
By Swanheart
kako ne
odmah kad Tomica bude podneo ostavku podnece i Jeremic :nokti:
Korisnikov avatar
By Elena
Ministar Jeremić kao fizičar nije trebao ni da dođe na poziciju koju obavlja. Ostavku naravno treba da podnese i naravno neće je podneti.
Korisnikov avatar
By blabla54380
jeremić je trebalo da podnese ostavku još kad su kamenjari podržali nezavisnost kosova.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Trebao je to da uradi istog dana kada je i doshao na tu poziciju...
Korisnikov avatar
By ns.happy
to onaj sa naocarima i vel'kom kockastom glavom?
Korisnikov avatar
By EnRage
Ma glupost, pa u Srbiji, Hrvatskoj i BiH ministri ne podnose ostavke pa makar i u zatvoru sjedili :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Boli me pička.
Povraćalo mi se od njega od kad ga prvi put ugledah.
Mišljenje mi nije bitno promenjeno.
Korisnikov avatar
By zachary85
Da, i ne samo on, ima ih još koji bi trebalo da podnesu ostavku. Samo ne mogu da se setim kada je neko u ovoj zemlji podneo ostavku??? Volimo vlast, pa to ti je.
Korisnikov avatar
By 2kune
a jebiga... nije on kriv što je fizičar... a ovo je posao za one koji imaju bar malko kemije... :vijaca:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by horus.
Originally posted by ultraviolet
Originally posted by Mariška

... zbog načina na koji je prošle jeseni formulisao pitanje Međunarodnom sudu pravde?
:doh:
da, baš zbog ovoga ministar jeremić treba da podnese ostavku.
:up:
Očigledno da naivno posmatrate sve što se dešava oko Kosova.

Ma kakvo god da je pitanje bilo postavljeno, formulisano, na žalost, odgovor bi bio negativan po Srbiju.

To se sada može sa sigurnošću tvrditi, dok smo ranije bili uvereni da makar u Medjunarodnom sudu pravde, kao savetodavnom telu UN, postoji makar malo pravde.

Na žalost, ni tamo je nema.

Nije ni čudo što je tako jer je pozicija sile zamenila medjunarodno pravo, jer u MSP samo jedna trećina članova su pravnici. Ostali su diplomate i karijeristi.
Korisnikov avatar
By Stripi
Bože mili, pravde ni za lijek.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by Stripi

Bože mili, pravde ni za lijek.
Da, da... nigde pravde ni za lek, sem u Hrvatskoj.

Tamo pravda prema Srbima cveta.

Sada će godišnjica Oluje.

Sve zlikovce hrvatska pravda je stigla - Hrvatska slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, sjećajući se 5. kolovoza 1995. kada je u akciji Oluja oslobođen grad Knin, središte srpske gradjanske pobune od početka 90-ih.

A, ima i šta da se slavi:

U četiri dana „Oluje“ uništeno je oko:

- 25.000 kuća
- 13.000 privrednih objekata
- 182 zadružna doma
- 56 zdravstvenih stanica
- 78 crkava
- 29 muzeja
- 181 groblje
- 352 trgovine
- 96 trafo-stanica
- svi srpski industrijski pogoni
- 920 spomenika
- 211 ugostiteljskih objekata
- 410 zanatskih radnji.

- u Krajini je prije „Oluje“ živjelo 450.000 Srba.
- 1991-1995. ukupno je ubijeno 6.765 Srba.
- nestalo je 2.670 Krajišnika.

Upoređenje popisa iz 1991. i 2001. godine pokazuje da u Hrvatskoj nedostaje više od pola miliona Srba.

- Srbi su u Hrvatskoj ostali bez 50.000 stanova. Veliki broj oduzetih srpskih stanova hrvatske vlasti poklonile su svojim „braniteljima“.

- U Hrvatskoj je procesuirano 4.500 Srba za navodna najteža dela ratnog zločina, sa ciljem da se zastraše povratnici.

Eto, to je pravda po hrvatski.

A mišljenje MSP o Kosovu je pravda po američki.

Ko hoće da se ljuti i bori, neka se ljuti i bori.

Ko neće, neka uživa u novom svetskom poretku sile.
Korisnikov avatar
By 2kune
Da, zbog toga vaistinu ministar Jeremić treba da podnese ostavku... :f5:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by 2kune

Zabole vas ona stvar zbog srpskog Kosova.

Vama je Jeremić zbog vaših zločina nad Srbima odavno na nišanu.

Zna se i konkretno zašto!

Pre dve godine, usred Zagreba osudio je „etničko čišćenje četvrt miliona Srba iz Hrvatske tokom operacije 'Oluja' 1995. godine".
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Sheytan

Pre dve godine, usred Zagreba osudio je „etničko čišćenje četvrt miliona Srba iz Hrvatske tokom operacije 'Oluja' 1995. godine".
Zaš nas ne bi susjedstvo zanimalo? Ako tebe zanima tvoje, onda i mene zanima moje.
Kakve ti veze imaš sa Love Paradeom u Njemačkoj? Pa si našao za shodno da komentiraš.
Uostalom, dovoljno je pogledati Vuka Jeremića i pogledati neke njegove samoubilačke dimplomatske poteze pa da čovjek ustanovi da je fascinatno lud čovjek.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by Stripi

Zaš nas ne bi susjedstvo zanimalo? Ako tebe zanima tvoje, onda i mene zanima moje.
Kakve ti veze imaš sa Love Paradeom u Njemačkoj? Pa si našao za shodno da komentiraš.
Uostalom, dovoljno je pogledati Vuka Jeremića i pogledati neke njegove samoubilačke dimplomatske poteze pa da čovjek ustanovi da je fascinatno lud čovjek.
Opet ništa ne kapiraš.

Istina, odavno mi to nije čudno.

Ko ti je rekao da ne treba da te zanima susjedstvo.

Ja sam rekao direktno zašto vas Jeremić interesuje i zašto odavno želite njegovu smenu.

A to ko je "fascinantno lud čovjek", Vuk Jeremić ili ti koji pišeš takve budalaštine - neka ocene sami čitaoci ovih komentara. Sve je upečatljivo jasno. Pametnom.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by 2kune

A mene odaaavno boli za Kosovo. Da budem precizna boli me od 1989. kad su 'braca' Srbi kamenovali automobil u kojem smo se vozili. Zbog BG registracije. Kako znam da nisu bili 'braca' Albanci. Pa rekli nam posle u kafani ko su i sta su kad su trazili da im paltimo da nas iz iste puste vanka..Simpatican narod...A posle me je zabolelo 1999. za vreme bombardovanja kad 'braca' Albanci nisu hteli da nas puste da izadjemo iz zgrade...cudno, i oni su hteli da im prvo platimo. There must be something in the water...

Jeremic naravno da treba da podnese ostavku. I da se nikako vise nikad ne bavi ni politikom ni fizikom. Onako generalno - da se ne bavi.
Korisnikov avatar
By Stripi

Opet ništa ne kapiraš.

Istina, odavno mi to nije čudno.

Ko ti je rekao da ne treba da te zanima susjedstvo.

Ja sam rekao direktno zašto vas Jeremić interesuje i zašto odavno želite njegovu smenu.

A to ko je "fascinantno lud čovjek", Vuk Jeremić ili ti koji pišeš takve budalaštine - neka ocene sami čitaoci ovih komentara. Sve je upečatljivo jasno. Pametnom.
Ma mene Jeremić tako pogodio da evo, od tad, ne spavam baš najbolje :lol:
Nit luk jeo, nit luk mirisao. To što on ne sluša svog šefa i partijskog druga (inače, tvog osobnog Supermana) Borisa koji svako malo ističe da ne treba izjednačavati nacije sa zločincima, je njegov problem.
A još me manje zaboli oćel ponudit smjenu.
A razlika izemđu moje i njegove ludosti je da ja ne sudjelujem u kreiranju nečije vanske politike. I pri tom još katastrofalne :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
On ostaje tu gde jeste, a kome se ne svidja moze da se ubije.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ministar Jeremić u nečiju korist svakako radi, samo se čovjek zapita u čiju?
Korisnikov avatar
By Stripi
Srećom pa je daleko od Kosova. Inače da je U na mjestu Albanije, radio bi u njenu korist.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by Wilhelmina

Na žalost, ni tamo je nema.
I nikad se nisi zapitao kako to da samo za Srbiju nigde pravde nema?
Ja pokušavam da odgovorim na to pitanje, a ti sa još nekolicinom ovde očigledno ste vrlo srećni što je tako.

Vaše pravo.

Kao i moje da iskažem svoj protest sili umesto pravde.

Ako i dalje nije jasno, ti samo kaži...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!