- 22 Jul 2010, 19:21
... zbog načina na koji je prošle jeseni formulisao pitanje Međunarodnom sudu pravde?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ns.happyOnaj što izgleda kao blizanac sunđer boba.
to onaj sa naocarima i vel'kom kockastom glavom?
Originally posted by Mariška
... zbog načina na koji je prošle jeseni formulisao pitanje Međunarodnom sudu pravde?
Originally posted by ultraviolet
![]()
da, baš zbog ovoga ministar jeremić treba da podnese ostavku.
Originally posted by horus.Očigledno da naivno posmatrate sve što se dešava oko Kosova.
Originally posted by ultraviolet
![]()
da, baš zbog ovoga ministar jeremić treba da podnese ostavku.
![]()
Originally posted by StripiDa, da... nigde pravde ni za lek, sem u Hrvatskoj.
Bože mili, pravde ni za lijek.
Originally posted by 2kuneZabole vas ona stvar zbog srpskog Kosova.
Da, zbog toga vaistinu ministar Jeremić treba da podnese ostavku...![]()
Originally posted by SheytanZaš nas ne bi susjedstvo zanimalo? Ako tebe zanima tvoje, onda i mene zanima moje.
Zabole vas ona stvar zbog srpskog Kosova.
Vama je Jeremić zbog vaših zločina nad Srbima odavno na nišanu.
Zna se i konkretno zašto!
Pre dve godine, usred Zagreba osudio je „etničko čišćenje četvrt miliona Srba iz Hrvatske tokom operacije 'Oluja' 1995. godine".
Originally posted by StripiOpet ništa ne kapiraš.
Originally posted by SheytanZaš nas ne bi susjedstvo zanimalo? Ako tebe zanima tvoje, onda i mene zanima moje.
Zabole vas ona stvar zbog srpskog Kosova.
Vama je Jeremić zbog vaših zločina nad Srbima odavno na nišanu.
Zna se i konkretno zašto!
Pre dve godine, usred Zagreba osudio je „etničko čišćenje četvrt miliona Srba iz Hrvatske tokom operacije 'Oluja' 1995. godine".
Kakve ti veze imaš sa Love Paradeom u Njemačkoj? Pa si našao za shodno da komentiraš.
Uostalom, dovoljno je pogledati Vuka Jeremića i pogledati neke njegove samoubilačke dimplomatske poteze pa da čovjek ustanovi da je fascinatno lud čovjek.
Originally posted by SheytanA mene odaaavno boli za Kosovo. Da budem precizna boli me od 1989. kad su 'braca' Srbi kamenovali automobil u kojem smo se vozili. Zbog BG registracije. Kako znam da nisu bili 'braca' Albanci. Pa rekli nam posle u kafani ko su i sta su kad su trazili da im paltimo da nas iz iste puste vanka..Simpatican narod...A posle me je zabolelo 1999. za vreme bombardovanja kad 'braca' Albanci nisu hteli da nas puste da izadjemo iz zgrade...cudno, i oni su hteli da im prvo platimo. There must be something in the water...
Originally posted by 2kuneZabole vas ona stvar zbog srpskog Kosova.
Da, zbog toga vaistinu ministar Jeremić treba da podnese ostavku...![]()
Originally posted by SheytanMa mene Jeremić tako pogodio da evo, od tad, ne spavam baš najbolje
Opet ništa ne kapiraš.
Istina, odavno mi to nije čudno.
Ko ti je rekao da ne treba da te zanima susjedstvo.
Ja sam rekao direktno zašto vas Jeremić interesuje i zašto odavno želite njegovu smenu.
A to ko je "fascinantno lud čovjek", Vuk Jeremić ili ti koji pišeš takve budalaštine - neka ocene sami čitaoci ovih komentara. Sve je upečatljivo jasno. Pametnom.
Originally posted by SheytanI nikad se nisi zapitao kako to da samo za Srbiju nigde pravde nema?
Na žalost, ni tamo je nema.
Originally posted by WilhelminaJa pokušavam da odgovorim na to pitanje, a ti sa još nekolicinom ovde očigledno ste vrlo srećni što je tako.
Originally posted by SheytanI nikad se nisi zapitao kako to da samo za Srbiju nigde pravde nema?
Na žalost, ni tamo je nema.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!