Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Lez devojke vs fizicki izgled !?

Ne posvecuju paznju izgledu
32
35%
Sve su skockane, samo se to ne vidi
8
9%
Crni Staty, sta ti bi da se mesas u izgled lez riba
52
57%
Korisnikov avatar
By Hys.
ges sou...

Iskreno ti zelim da jednog dana izadjes iz nje :)
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Odavno sam prestala da čitam Mura :) šalu na stranu, lepo je biti žena sa svim što nosi prefiks femme... ali je ponekad dobro biti i na drugoj strani.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
di_luna, previse gledas na stvari kroz heteronormativnu prizmu.

stati, ti si totalni tard.
ova tema je jedan od mnooogobrojnih dokaza.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
patrijarhalna sredina čuda čini :) iskreno, najveći period života van heteroseksualizma nisam ni razmišljala šta, kako, zbog čega. mislim, čemu? zna se koga volim i to je to. :) ali, ovo nije tema :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by simarrgL*

Моје теме су култне чак и у Естроген фиксу...

И не видим проблем да се констатује да многе девојке не воде рачуна о свом изгледу и да им је свеједно да ли ће се негде појавити са масном косом, мушком тренерком на себи, са неналакираним ноктима и многим другим стварима које не приличе једној жени...

:)
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by *STATUS*
И не видим проблем да се констатује да многе девојке не воде рачуна о свом изгледу и да им је свеједно да ли ће се негде појавити са масном косом, мушком тренерком на себи, са неналакираним ноктима и многим другим стварима које не приличе једној жени...

Moram protestovati :)

Grozan si i mislim da drugaricama partizankama duguješ izvinjenje, jer i one jednako učestvuju u NOB-u :eu:

Sve je OK što si rekao osim "stvarima koje ne priliče jednoj ženi". Malo mi je bez veze kad tako nešto kaže gej muškarac, koji bi trebalo da je iznad tih stereotipa. Svima nam priliči da budemo uredni i ne vidim kakve veze to ima sa orijentacijom. A uvlačenje lezbejki u kalupe o savršenoj balkanskoj udavači, koja mirišljava i našminkana traži muža, je prilično uvrijdljivo, rekao bih.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja i nisam primetila toliki broj takvih devojaka koje si opisao sa masnom kosom, trenerkama i koje ne vode racuna o higijeni.
ne mogu reci da ih nema, ali to nije zbog orijentacije, cak sta vise, u str8 svetu im je broj mnogo veci.

ogroman je broj fem devojaka koje bez sminke i nalakiranih noktuju ne izlaze iz kuce, koje vode racuna o stajlingu i frizuri, a i sve vise primecujem kako se butch devojke menjaju na pozitivno, da to tako kazem. kratke kosice se uvek sredjuju gelom ili voskom, a trenerke i patike su uske i markirane...
(ne obracam paznju na to sto je markirano, pa znaci skupo, znaci ima kesha)
vec jednostavno trude se da ne izgledaju kao muskarcici u otrcanim patikama i crnim sirokim majcama sa aplikacijom Metalike i Sepulture, a pored njih femica u haljini na stiklicama i frizurom od 2000 din

:peace:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
btw, zenu ne cine zenom nalakirani nokti i frizura od 2k dinara.

(to i peder moze imati :lol: )
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by therealrocknrolla
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

frizurom od 2000 din

:peace:
E jebalo me opste obrazovanje, trebala sam biti frizerka! Odradim tri frizure dnevno i bezim u toplo porodicno gnezdo, a na kraju svakog meseca oko 200 soma u dzepu. Malo li je!
da ti viki nešto objasni
1) materijal
2) komunalije
3) porezi
4) treba da bude plodna godina pa da svaki dan bude.. tih.. od po 2 soma

na kraju završiš sa plafon 100 000, i to ako si bos. ako imaš bosa, upola, max.
a o fizičkim kompliakcijama i nuspojavama da ne pričamo.

osnovi ekonomije poslovanja malih i srednjih preduzeća 23b/4
by uv
nemam pojma šta sam sad napisala.

zašto da se ruke peru, zašto da se trljaju.
By Swanheart
:lol:

ju ar rtrd

+ na to sve

struja, plate i doprinosi, reklama i najvaznije dobra lokacija
ako uzmemo u obzir da kao lezbejka frizerka imas brdo "drugarica" tu otpisi 100 soma mesecno zarade, jer ce naravno ocekivati da ih shishash za dz

dakle u gay svetu moze najvise da se isplati biti komunalni radnik, niko nece da ti pije na crtu, shisha se kod tebe za dz, da izlazi sa tobom da ga sponzorishesh i naravno umesto foliranata imaces prave prijatelje koji ce te voleti zbog onoga sto jesi a ne zbog toga shto ih keshirash

odoh u off boli me paja
Korisnikov avatar
By gossip
to je vise stvar licnosti...znam ja gomilu gej likova i str8 likusa koji ama nimalo ne vode racuna o sebi :S
By dukkehjem

di_luna, previse gledas na stvari kroz heteronormativnu prizmu.

:up:

p.s. novi avatar... prelep ti je :love:
By dukkehjem

Моје теме су култне чак и у Естроген фиксу...

kultne po manjku inteligencije autora istih :love:
By ginger
Iz razloga sto vecina lez. devojaka, koje sam ja upoznala, previse podseca na muskarce (sto oblacenjem, sto ponasanjem) ja i nemam devojku. :alexis:
Razumem da svako ima svoj stil, oblacenja i ponasanja, i to apsolutno postujem.
Mozda se bas nekom ne svidjaju moji nail noktici sa srcima, moje baletankice, helanke i haljinice.
Moje velike sarene torbice.
Moje ljubicaste plisane trenerke, majice na bretele sa smesnim aplikacijama.
Moje omiljene crvene patike.
Moje omiljene zute cizme.
...Oh, drame... :drama:

Ne smeta mi kako se neko oblaci.
Do god to nije previse napadno (u bilo kom stilu) i do god je to cisto i ispeglano.
Cistunica sam, i zelim takvu devojku pored sebe.

P.S. Svaki dan srecem na stanici jednog fem. decaka. :andjelak: Uvek izgleda tako sveze. Uredno. Jutros je nosio bele nike patike, izbledele farmerke, svetlu kosulju na kratke rukave i veliku torbu na jedno rame. Malo je falilo da ga povezem. (U nedostatku istinskih fem. devojaka, polako prelazim na fem. momke.) :blush:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ako cemo iskreno, bas ima rugoba...bas, bas.... :bljak:

pre sam birala, jakooo....a tek sad :predsednik:

stati, braFo za temu :D

:lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Azdaja

kad je rugoba, onda ne pomaze tu ni najbolji outfit, ni sminka, ni lakiranje noktiju :krava:

ont

:kuckuc: kod mene nema podele na rugobe i lepe, vec samo koja ima prolaz i koja ne :lol:
a desilo se i da lipstick femm dobije kulijanu, bas zato sto je bila previse too much za mene (da citiram JK) :liz:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Azdaja

kad je rugoba, onda ne pomaze tu ni najbolji outfit, ni sminka, ni lakiranje noktiju :krava:

ont

:kuckuc: kod mene nema podele na rugobe i lepe, vec samo koja ima prolaz i koja ne :lol:
a desilo se i da lipstick femm dobije kulijanu, bas zato sto je bila previse too much za mene (da citiram JK) :liz:

ne kazem da ima ruznih buch devojaka, naprotiv...vid'la ja bas seHi cicika :pervert: :lol:

ali, da ima grobijana u svim kategorijama IMA :bljak:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
pa... znas... ima ih svakakih, ali obicno one za koje kazem da nisu moj tip nikako sa njima zavrsim, tako da cutim bolje :zvizdi:

:pucaodsmeha:
By ginger
:botox:
Pa svako ima svoj stil.
Nekome se svidja, nekome ne.

Milsim da se ovde mesa:
muskobanjasto i neuredno. :shtap:
Ma... Nije ni bitno :tetka:
Vazno da se mi volimo...

(Ali i dalje stojim iza toga da mi je grozno kada upoznam devojku i shvatim da moj brat posvecuje vise paznje sebi nego ona... )
By therealrocknrolla
Otprilike ne poznajem skoro nikog sa foruma, te nisam bila u prilici da bilo kome virim u dupe, ispod noktiju i iza usiju. S druge strane, ono sto se da primetiti iz pojedinih postova, jeste da je mentalna higijena na niskom nivou. Stroka i valjuske se daju izribati, a ziljavom mozgu nema leka.
Zaista je tuzno sto na forumu ima nogo ljudi koji razmisljaju ovako:

''
Korisnikov avatar
By Fantasy

Drage moje i dragi moji, dosao sam do zakljucka da mnoge lez devojke ne brinu dovoljno o svom fizickom izgledu...
Susrecem se sa lez devojkama koje ne pridaju paznju svom izgledu vec sebi dozvole da se pojave na ulici i u drustvu kao da su tek ustale iz kreveta. Zar je tako tesko ocesljati se i makar staviti diskretnu sminku, cisto da bi se razlikovale od muskaraca.... :mirnatetko:

Ako napravimo paralelu izmedju muskaraca i zena, dolazimo do surovog zakljucka da muskarci vise paznje pridaju izgledu... Stalno su namirisani, skockani, doterani, na pojediim mestima depilirani i svesni da ne mogu bilo kako da se pojave na nekom mestu.... dok, kod nekih zena, je najnormalnije da se pojave sa masnom kosom, nedepiliranim predelima ispoid pazuha, ne sredjenim obrvama a hit mi je kada vidim da nisu brkove skinule depilacijom...

Zar mora 80 posto devojaka da nosi trenerku, sportske patike, kratku kosu i da iz daleka potsecaju na muskarce... :regan:

Slazem se da je feminiziranost nesto sto dolazi "iznutra", ali isto tako smatram da niko ne moze da nas naruzi toliko koliko mozemo mi sami.... :ruzan:

Nemam nameru da bilo koga uvredim, ni najmanje, samo zelim da konstatujem da je moje misljenje takvo, a zelim da cujem i vase.... :tushe:

Da li se slazete sa mnom ?

:hvala:

...ja nosim trenerke,u njima se najbolje osecam....pa sta?...ne znam zasto sa tim imas problem...i sta se tebe pa briga kako izgledaju lez devojke,i zasto bi se to tebe ticalo,radi nesto korisno i nemoj da gubis vreme na glupe stvari u zivotu,a druge pusti da se oblace i sredjuju onako kako to njima odgovara.....
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
fight, fight, fight :crveni:

btw nosim i ja trenerke... s vremena na vreme... i ne smatram sebe tad manje urednom ili zenstvenom nego kad idem u provod :lizalica:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!