Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
Poznajem jednu :alexis:
Korisnikov avatar
By Blady
Joj, mozda sam bila sponzor na neki nacin, stvarno ne znam.. ali zelim biti bar jednom sponzorusa kako treba !
Korisnikov avatar
By zozefin st
bila bih sponzorusa Mariji Serifovic
:doh: jao da ona je strejt....
nista ondak...
Korisnikov avatar
By m..
Uh lele. Ne znam. Mislim normalne su situacije da jedna vise zaradjuje, ili jedna radi, jedna studira pa obe doprinose koliko mogu, al ne znam nijedan slucaj da se neko zakacio za nekog samo zato sto ima pare.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
:nope:

ne volim ni da me sponzorisu ni da ja sponzorisem :pionir:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by zozefin st

bila bih sponzorusa Mariji Serifovic
:doh: jao da ona je strejt....
nista ondak...
E vidiš koliko ste vi lezbače u boljem položaju! Imate Maru koja leži na parama dok naši eventualni estradni gay sponzori samo seru kako imaju milione dok tamo žive u iznajmljenom stanu. ;)
By Swanheart
stonoreceplasticna

san mi je da budem sponzorusha :sigh:

:fige:

aj sad ozbiljno
znam za par slucajeva ( iz bliskog okruzenja ) gde su devojke ulazile u vezu sa drugim devojkama samo zato sto ove imaju para/dobre poslove/dobre plate...

licno, zabole me paja za to, svako ko ima stomak da rasiri noge zbog licne koristi mi ne smeta
smeta mi lazno moralisanje i njanjavljenje a dale bi pi#ku i za 2 pitja
Korisnikov avatar
By simarrgL*
bila sam sponzorusa :wundy:

salim se, ne bukvalno.. desilo se da je ona placala kad izadjemo, sto zbog svog tripa "musko u vezi" (patrijarhalna devojka :giggle: ), sto zbog moje konstantne dekintiranosti
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Swanheart

znam za par slucajeva ( iz bliskog okruzenja ) gde su devojke ulazile u vezu sa drugim devojkama samo zato sto ove imaju para/dobre poslove/dobre plate...
Ja sam lately (u poslednjih par veza) preferirala devojke sa stanom, posto se kod mene ne da jebati bas cesto. Naravno da se nisam smuvavala sa bilo kim samo zato sto ima stan, niti da sam nekog odjebala sto ga nema, samo mi je to bio plus u celom vaganju da li neka potencijalna veza ima smisla, dakle jedan od kriterijuma. Mada, 1/3 nije imala stan, pa smo se dovijale (izbacivala sam prijatelje na ulicu i zuljala se na menjac i kuku za pojas).
Korisnikov avatar
By Elena
Nisam upoznala takve primerke ali sigurna sam da ih ima prilično.

Moja žena mi je godinama kao neki zamenik na poslu tako da ponekad umem da je zezam da se sponzoriše sa mnom kako bih je štedela na poslu (i prebacivala posao na drugog zamenika) :lol: Generalno smo uvek imale u dinar istu platu pošto radimo zajedno. Poslednjih meseci ona radi i nešto dodatno od čega sam ja odustala pa ima više keša ali ne obraćam pažnju na to. Bitno mi je samo da obe imamo dovoljno za sebe a da sutra ostane bez sredstava rado bih je izdržavala (mislim da važi i suprotno) :love:
Korisnikov avatar
By mirth
^
Kako se ja divim svima vama sto tako mozete da radite sa ljudima s kojima ste u vezi. :wow:

Meni deluje izvodljivije da putujem do Meseca i nazad svaki dan.:closet:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
kad mod spamuje temu :D ovde ću da zaćutim, pošto se moja studentska besparica svojevremeno smatrala atributom sponzoruše. i lepo ja kažem ex - glupo je da ti to govoriš, kao prvo, i da sam neka faca pa ti poveruju, kao drugo :D
Korisnikov avatar
By Burak
Ja u tome ne vidim nista loše. Npr, Marija Šerifović stupi u vezu sa nekom studentkinjom iz unutrašnjosti koja je veoma talentovana za muziku, ali nema novca da nešto ozbiljnije započne.. Zašto joj Mara, kad je već u mogucnosti, ne bi finansijski pomogla kao što je i njoj mama Verica svojevremeno pomagala.
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by burak-BL

Ja u tome ne vidim nista loše. Npr, Marija Šerifović stupi u vezu sa nekom studentkinjom iz unutrašnjosti koja je veoma talentovana za muziku, ali nema novca da nešto ozbiljnije započne.. Zašto joj Mara, kad je već u mogucnosti, ne bi finansijski pomogla kao što je i njoj mama Verica svojevremeno pomagala.
Pitanje je samo da li studentkinja stupa u vezu sa Marijom zbog Marije same, pa usput prihvati pomoć bez da je sama traži i očekuje, ili se sponzoriše a ovamo joj se Marija ni malo ne sviđa.

Nije svejedno :skorpija:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
jadna Mara :D očigledno je da se sama veza sa nekim ko je imućniji od tebe smatra sponzorstvom. Živela Srbija!
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by di_luna

jadna Mara :D očigledno je da se sama veza sa nekim ko je imućniji od tebe smatra sponzorstvom. Živela Srbija!
Potpuno si upravu. Naše društvo kakvo je - tražili bi ti izvod iz banke da im pokažeš kako bi se ovjeriji da nisi sponzorusa. ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by burak-BL

Da li je ovaj fenomen zahvatio lez veze u masovnoj mjeri kao što je to slučaj u gay svijetu? Da li je neka od vas bila ili jeste u pozicijama sponzora ili sponzoruse - iskustva?

-Ne znam :shrug:

-Nope.
Ne mogu vezu staviti pod te odrednice, mada mi je potpuno normalno da kad ja imam vise, ili kad on/a ima vise da on/a ili ja vise utrci. Ali to je valjda partnership.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jaooo, ja sam u 80% veza bila sponzor :lol: ... ne znam ni sama zasto, uvek mi nekako glupo da mi druga osoba placa pice i u drustvu, a tek kad smo u vezi to i ne dozvoljavam... ajd kad je drustvo, pa imamo taj dogovor "platicu ja sada, pa ti ces sledeci put"...

uvek pravim neke pokloncice sitne, kao znak paznje, a kad se to skupi sve i ne bude tako sitno.
I to ne bi bilo strasno da je obostrano, vec sam uvek ja ta koja daje, ali nikada nisam dala curi osecaj da je kupujem ili da se ona prodaje...

jednom sam bila samo u situaciji da mene neko sponzorise, kad sam otisla u Sloveniju kod tadasnje cure, platila sam samo kartu, a ona tamo nije dozvolila da potrosim ni jedan jedini euro punih deset dana...

takva sam, kada imam para, ne zalim da to podelim sa dragom osobom, a kad nema onda cemo zajedno skupljati dinar po dinar da izguramo nedelju :beba:
Korisnikov avatar
By bu
znam sponzoruse koje ce biti sa nekom radi para..jedna mi se nabacivala ali sam joj rekla da produzi dalje..uhvatila me kriza..hahah..salim se ja u tom fazonu nisam..volim da castim itd..al da nadjem neku sponzorusu i da joj budem sponzor neka hvala
By Bombina
Originally posted by mirth

^
Kako se ja divim svima vama sto tako mozete da radite sa ljudima s kojima ste u vezi. :wow:

Meni deluje izvodljivije da putujem do Meseca i nazad svaki dan. :closet:
ako je jedina,bolje si mogla da ides na medeni mesec,draga Mirth :) )))

Jednom mogli da postuje moraju da se zaradjuje, deli se jedna i po jedna:))
By Bombina
NE ,hvala da ulazim,kad je u pitanju osoba ne bude imucnija..
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ovo i mene zanima!
Sa ovim talasom poroda devedesetih, i ovim mladim bucicama- dizelasicama, verujem da posao cveta!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

jaooo, ja sam u 80% veza bila sponzor :lol: ... ne znam ni sama zasto, uvek mi nekako glupo da mi druga osoba placa pice i u drustvu, a tek kad smo u vezi to i ne dozvoljavam... ajd kad je drustvo, pa imamo taj dogovor "platicu ja sada, pa ti ces sledeci put"...

uvek pravim neke pokloncice sitne, kao znak paznje, a kad se to skupi sve i ne bude tako sitno.
I to ne bi bilo strasno da je obostrano, vec sam uvek ja ta koja daje, ali nikada nisam dala curi osecaj da je kupujem ili da se ona prodaje...

takva sam, kada imam para, ne zalim da to podelim sa dragom osobom, a kad nema onda cemo zajedno skupljati dinar po dinar da izguramo nedelju :beba:
eto sale ni od kuda, citiram samu sebe :deda:

isplatilo se sto sam spozorisala druge, sada meni devojka placa 4 dana u Amsterdamu :jezik: and I love it sto ne moram svaki euro 5 puta da okrenem :misli:

karma je cudo :lizalica:
Korisnikov avatar
By Blady
e sad ozbiljno, ne volim ih.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!