Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by ultraviolet

mi smo mogle svaka po morža uneti. toliko o kontroli.
[e sad, što nismo unosile.. tooo pitaj žene]
To zavisi u koje vreme dodjes.
Ja sam u petak ulazila dosta ranije, te nije bilo velike guzve, pa mi je pregledala i novcanik i fotoaparat. U subotu sam dosla kasnije, stvorila se velika guzva na ulazu i nije mi trazila nista (kad je videla da nosim i jaknu i rezervnu majcu bila je milostiva).

Inace, bese ok. Cetvrtak tu i tamo, bili dobri Petrol i Overdrive, petak savrsen, subota takodje. U nedelju nisam imala snage.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
u suštini i to jest', ali opet niđeveze. prvo veče su mi otvorili onu neku kutiju za pljuge i videli ličnu kartu ispod i onda je 10min pokušavala da izvadi ličnu kartu da vidi šta imam ispod. kao.. oke, ispod je ostatak te kutije iste; i to je otprilike sve od pretresa za 4 dana. posle si zaista mog'o bez problema uneti štogod.

haha inače, baš u petak su do mene nekoj curi butali po novčaniku i ispravama i lovi i svemu đe su mogli prste nabiti. mislim, u novčanik đe su mogli.. oke, loše zvući svakako.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by ultraviolet

u suštini i to jest', ali opet niđeveze. prvo veče su mi otvorili onu neku kutiju za pljuge i videli ličnu kartu ispod i onda je 10min pokušavala da izvadi ličnu kartu da vidi šta imam ispod. kao.. oke, ispod je ostatak te kutije iste; i to je otprilike sve od pretresa za 4 dana. posle si zaista mog'o bez problema uneti štogod.

haha inače, baš u petak su do mene nekoj curi butali po novčaniku i ispravama i lovi i svemu đe su mogli prste nabiti. mislim, u novčanik đe su mogli.. oke, loše zvući svakako.
Meni je samo rekla prodji oba dana :lol:
Ja nisam sumnjiva :blady:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Hajde sad kad sam delimicno dosla sebi, da ostavim i ja po koji utisak...
Meni je bilo sjajno.. Ali sjajno.. Za 5000 dinara, koliko je bila karta koju smo uzeli, uspela sam da vidim 20ak izvodjaca: LCD Soundsystem, Bad Brains, Zebra Tracks, Yeasayer, Suicidal Tendencies, Sexy Sushi, Repetitor, The Horrors, Atari Teenage Riot, Inje, Placebo, Does It Offend You, Yeah?, Klaxons, Röyksopp, Lollobrigida, Missy Elliott, Midnight Juggernauts, Pendulum, Faith No More, Bobo Knezevic, The Bambi Molesters, Ritam Nereda..

S tim da sam imala priliku da upoznam Klaxonse :D (dobila na nekoj nagradnoj igri).. Momci su sjajni, a i uzivo su rasturili! Tokom Exita sam par puta videla i momke iz Zebra Tracks, slikali smo se, pricali i tako to.. Isto super momci.. I Jelenu iz Inja sam upoznala, devojka je mnogo simpaticna.. :)

Ja sam zadovoljna.. Ma, prezadovoljna.. Druzila sam se sa sjajnim ljudima, uzivala u muzici, i bilo mi je mnogo lepo! Mislim da sam cak i razvila zavisnost od svirki, koncerata i festivala, tj. sada sam ustanovila tu zavisnost, i mislim da se necu podleci lecenju.. :P Pa nek ide zivot! Unapred se radujem buducim Exitima.. :)
Korisnikov avatar
By tamanoir
@emo_haos

...i upoznala sam i momke iz Zebra Tracks (nastupali na Fusionu), pricali, slikali se, i sreli se jos 2-3 puta na Exitu.. :D

A pa da, haha, nisam se hvalila :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!