- 13 Jul 2010, 16:16
koje doba, po vashem mishljenju , bi u zakonu trebalo da bude donja granica za dobrovoljno stupanje u sexualne odnose?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by spliffjel to zbog svih onih silnih trinaestogodisnjaka po gej klubovima, you dirty dawg, you?
ja sam glasovao za 13
Originally posted by Darling
Najezih se pri samoj pomisli na ovih 13 i 14 'dinica, neka sam konzerva, ali meni je to van mozga, ne znaju, bre, sline da obrisu, vec se seksaju.Da ne pricamo o iskoriscavanju maloletnika od strane starijih ljudi, zgazila bi ih kao bube na putu.
![]()
Originally posted by hlaefdigeupravo, draga hlaef!
joj, znate kako su klinci u osnovnoj mali i "glupavi" i kakve stvari sve ne razumeju.......
al ajd....sa 14 sam glasala....mislim na vrsnjacki seks...na ovaj drugi ne bih da mislim...
Originally posted by Vel boy
zgrazavajuce je to shto je u zemljama ex-Yu age of consent (heteroseksualna, a chija druga, for that matter, u i dalje antigejnim drushtvima zemalja ex-Yu......) 14 godina.
mislim da bi bilo poshteno da je dozvoljeno samo deci tinejdzerima/kama vrshnjacima da stupaju u seks. odnose (izmedju 14 i 18 godina: i to konkretnije 14 godishnjaci/kinje sa 14-godishnjacima/kinjama, 15 godishnjaci/kinje sa 15-godishnjacima/kinjama i tako sve isti koncept do 18 godine, otkada bi trebalo biti dozvoljeno stupanje u seksualni kontakt samo medju omladinom izmedju 18 i 21-e godine ).
Tek s 21-om godinom zivota bi bilo poshteno tretirati osobu kao totalno odraslu te svakako slobodnu da stupa u seks. odnose sa bilo kime IZNAD napunjene 21 godine.
Originally posted by Dušan Maljković
Moralizatorske gluposti. Age of consent staviti na 12, a naglasiti dobrovoljno stupanje u seksualni odnos.
Originally posted by Dušan Maljkovićja rekoh, podsecam: molim da me ne napadate/ju
Originally posted by Vel boy
zgrazavajuce je to shto je u zemljama ex-Yu age of consent (heteroseksualna, a chija druga, for that matter, u i dalje antigejnim drushtvima zemalja ex-Yu......) 14 godina.
mislim da bi bilo poshteno da je dozvoljeno samo deci tinejdzerima/kama vrshnjacima da stupaju u seks. odnose (izmedju 14 i 18 godina: i to konkretnije 14 godishnjaci/kinje sa 14-godishnjacima/kinjama, 15 godishnjaci/kinje sa 15-godishnjacima/kinjama i tako sve isti koncept do 18 godine, otkada bi trebalo biti dozvoljeno stupanje u seksualni kontakt samo medju omladinom izmedju 18 i 21-e godine ).
Tek s 21-om godinom zivota bi bilo poshteno tretirati osobu kao totalno odraslu te svakako slobodnu da stupa u seks. odnose sa bilo kime IZNAD napunjene 21 godine.![]()
Sve je to Velboy uredio, kao neki sholastik hijararhije anđela... A što neko ko ima 14 godina, a privlače ga stariji (preko 20), ne bi imao pravo da stupi u seksualni odnos sa njim, nego samo sa svojim vršnjakom? Zašto je manje sposoban da se seksualno odluči za nekog drugog, ako je sposoban za svog vršnjaka?
Moralizatorske gluposti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!