Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li se forumasice sminkaju i lakiraju nokte !?

DA
89
75%
NE
30
25%
Korisnikov avatar
By hlaefdige
evo, trenutno imam bezbojni lak na noktima...od mene dosta
Korisnikov avatar
By Koroleva
hm.... imam izlivene duze nokte, upadljive boje (ali stavljam ih periodicno, nekad ih nosim dva dana pa ih isecem skroz na kratke...) i da, sminkam se... obozavam sminku ali naravno prirodan look sa isticanjem onoga sto mi je priroda podarila. mada za izlazak nekada ta prirodna sminka ume da dobije boju ili zavisi od desavanja moze biti jako crno oko ociju....
Korisnikov avatar
By Koroleva
hm.... imam izlivene duze nokte, upadljive boje (ali stavljam ih periodicno, nekad ih nosim dva dana pa ih isecem skroz na kratke...) i da, sminkam se... obozavam sminku ali naravno prirodan look sa isticanjem onoga sto mi je priroda podarila. mada za izlazak nekada ta prirodna sminka ume da dobije boju ili zavisi od desavanja moze biti jako crno oko ociju....
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
šminkam se, ali ništa preterano, i to uglavnom zbog posla. i naravno da je smarajuće u 7 glupih sati stavljati onu glupu maskaru ( što pre liči na pokušaj vađenja oka, nego na šminkanje :D ). lak... pa tripujem se da nije higijenski, a i ako ga skinem pre... čega već, tripujem se zbog acetona... i tako, tripovi :)
By Piglet
Da, sminkam se u potpunosti a lak kako kad, uglavnom me mrzi da stavljam.
Korisnikov avatar
By MicroLurker
Kreon na oci, ponekad i ruz il' sjaj za usne. Lakiranje noktiju samo kad se setim, a onda ga ostavim da se sam oljusti...
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:Ponekad, ali izuzetno retko.. ne volim sminku... a nokte, skoro nikad ne pustam, pa ih i ne lakiram... Jedino kada je neka svecanost.. tipa svadbe itd.. onda koristim od svega navedenog..
Ostalo isto :lol:

Nokte svakako ne mogu da pustim, zbog posla. Iskasapila bih nekoga.
Inace su mi jako lepi i cvrsti, kada su duzi.
Ne sminkam se, jer me mrzi, a i ne volim da stavljam nista na lice.
By sncbgd
:wow: Forumasice se sminkaju i lakiraju nokte ? :shocked:
By alexandermagic
Galadriel napisao:sminkam se cesto, skoro uvek i nekoliko puta sam kupila lak za nokte kad kasirka nije imala sitno da mi vrati kusur
:lol:

Koliko zamjetih na temi "moja fotka" ti si prirodno lijepa. Gazela! Šminka je samo tu da to dodatno istakne.
---

Volim našminkane i dotErane lEpe žene, bile one forumašice ili ne. :awesome:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sminkam se i volim da se sredim. Sjajeve i karmine ne koristim, drug mi je kupio sjaj neki, dao mi juce, a ja kao pa hvalaaaa :roll: :lol: Mozda cu da ga namazem da vidim kako to izgleda :lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja kad stavljam stavim olovku i neki sjaj za usne. Stavljam i maskaru, ali mi onda trepavice grebu po cvikama iznutra pa me smara. Kad bukne lice kao što ume, proradi i neko skrivanje i puderisanje. Nekada sam i nokte mazala (u crno), ali sam opet počela da ih grickam (užas... stidim se!) pa ne mogu.
Korisnikov avatar
By Hellas
Moje iskustvo je da se vecina i sminka i lakira nokte. Al' ja se retko kad nasminkam, mada cesto stavljam korektor da prikrijem podocnjake (cisto da se ne vidi koliki sam narkoman :D). A mnogo su mi lepse i privlacnije devojke bez sminke, i ako one misle da su ruzne bez istog.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Leksikon Specijalnih LJudskih Vrsta

Poglavlje 6.
Detaljniji opis posebne aktivnosti ulepšavanja vrste Lesbiana Vulagis Domesticus u prirodnom okruženju.

*ULEPŠAVANJE*
Kao što je ranije rečeno, vrsta Lesbiana Vulagis Domesticus ima svoje tri podvrste - Lesbiana Vulagis Feminoza, Lesbiana Vulagis Masculina i Lesbiana Vulagis Androida. Po pitanju ove specifične aktivnosti, ulepšavanja, sve tri podvrste imaju različite navike, pa ćemo ih zasebno i opisati.

Lesbiana Vulagis Feminoza
Ova podvrsta ima najjaču urođenu potrebu za ulepšavanjem. Najjaču jer nije ispoljena samo u periodima parenja, ili udvaranja, već i tokom svakodnevnih aktivnosti. Feminozi je izuzetno važno da bude lepa za druge jedinke, ali i samoj sebi. Uživa u mazanju raznoraznih boja i masti po svom telu, posebno u glavenom predelu, gde se obično boje nanose na očne kapke, trepavice, usne ili celokupnu kožu glave osim kosmatog dela. Pored nanošenja boja na kožu, Feminoza takođe uređuje i kosmati deo glave, nameštajući svoje vlasi sa posebnom pažnjom, često u različitim prilikama na drugačiji način, a uglavnom se pripadnice ove podvrste mogu videti i sa veštačkom bojom kosmatog dela glave. Rožnate izrasline na krajevima prstiju, kako ruku tako i nogu, takođe su često premazani veštačkom bojom, opet u cilju ulepšavanja, kako za sebe, tako i za druge.
Feminoza je u suštini podvrsta kod koje se mogu pronaći najlepši primerci vrste Lesbiana Vulagis Domesticus.

Lesbiana Vulagis Masculina
Ova podvrsta je usled svoje autonomne evolucije razvila izuzetnu sličnost sa jednom odovojenom vrstom drugog soja, koja se zove Homo Masculinum Strejtus (poglavlje 2.), pa otuda i njen naziv. Ova vrsta po pitanju ulepšavanja ispoljava minimlane sklonosti. Pa čak, kod nekih jediniki, i prilikom održavanja osnovne higijene. U izuzetno retkim situacijama, i izuzetno teško, jer to jako vešto kriju, možda možete i videti neku Masculinu da nanosi, najčešće prozirne ili neutralno obojene masti na svoje telo, uglavnom parfimisane. Ovo je maksimum ulepšavanja koje Masculine koriste, pored, uglavnom jednoličnog uređivanja vlasi kosmatog dela glave, a može se primetiti na jedinkama u periodu parenja, ili udvaranja. Rožnati krajevi prstiju prednjih i zadnjih udova su obično izgriženi skoro do korena. U procesu parenja i uparivanja, zabeleženo ja da ovakav izgled Masculina zapravo privlači ostale jedinke vrste Lesbiana.

Lesbiana Vulagis Androida
Ova podvrsta je zapravo evolutivni miks prethodno opisane dve podvrste. U zavisnosti od sitacije i okruženja, mogu se naći varijetetne jedinke priklonjene Maculini ili Feminozi. Po pitanju ulepšavanja, stoga, postoje primerci koji dosta polažu na ovu aktivnost, kao i oni koji je zanemaruju, ali zajedničko za sve Androide jeste izuzetna pažnja posvećena intimnoj higijeni. Ukoliko se Androida ulepšava, gotovo je sigurno da ćete je naći u blizini neke jedinke Feminoza, ili pak ako primetite malo zapušteni izgled Androide, videćete ubzo i Masculinu u blizini. Ova podvrdsta se i dalje detaljno proučava, kako bi se prikupilo što više podataka koji bi nam dali potpuniju sliku same podvrste, ali je ceo proces otežan jer su primerci Androide veoma retki.
By Mazilica
Patty Hewes napisao:Leksikon Specijalnih LJudskih Vrsta

Poglavlje 6.
Detaljniji opis posebne aktivnosti ulepšavanja vrste Lesbiana Vulagis Domesticus u prirodnom okruženju.

Lesbiana Vulagis Androida
Ova podvrsta je zapravo evolutivni miks prethodno opisane dve podvrste. U zavisnosti od sitacije i okruženja, mogu se naći varijetetne jedinke priklonjene Maculini ili Feminozi. Po pitanju ulepšavanja, stoga, postoje primerci koji dosta polažu na ovu aktivnost, kao i oni koji je zanemaruju, ali zajedničko za sve Androide jeste izuzetna pažnja posvećena intimnoj higijeni. Ukoliko se Androida ulepšava, gotovo je sigurno da ćete je naći u blizini neke jedinke Feminoza, ili pak ako primetite malo zapušteni izgled Androide, videćete ubzo i Masculinu u blizini. Ova podvrdsta se i dalje detaljno proučava, kako bi se prikupilo što više podataka koji bi nam dali potpuniju sliku same podvrste, ali je ceo proces otežan jer su primerci Androide veoma retki.
Istina :D :up:
Sminkam se, da, ali nisam opterecena. Mogu danima i bez sminke da egzistiram :lol:

Sjaj za usne-never! (kosa mi se pre ili kasnije lepi na to)

Nokte retko lakiram, i iako bi neke zene ubile za prirodne dugacke nokte kakve ja lako mogu da pustim, ja ih skracujem. Naravno, jel... :blush:

Sminkam se tako da izgleda sto prirodnije,ili po onom principu-ako istaknem oci, usne ne, i obrnuto. Za izlaske koju nijansu jace, mada i to u zadnje vreme ne radim, dobro je i kao kad je dnevna sminka samo u pitanju.
Obožavam da se šminkam, ali u poslednje vreme to radim veoma retko, kako na sceni tako i van nje. Nokti su mi uvek doterani, nebitno da li su namazani bezbojnim ili lakom u boji, ali pošto me često mrzi da detaljišem sa nekim jakim, uglavnom mažem bezbojni.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!