Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Treba li današnjoj Srbiji ovaj čovjek?

Da
4
24%
Ne
13
76%
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Penthus

Србији треба закон као у Пољској, а и у другим земљама ЕУ, о забрани комунистичких симбола. У тим земљама комунизам и фашизам и нацизам су исто зло.

Da, besklasno drushtvo je samo po sebi ravno nacizmu i fashizmu, ja ne znam kako to ranije nije neko shvatio.
Korisnikov avatar
By Loni
Slažem se Vel...

Kuba se pokazala boljom, ali ja mislim da je to faktor sreće.
Imali su sreće da se upravo u porodici Kastro rodi velika zagovorenica za gej prava.

Ne znam da li je ona kći Fidela ili Raula i ne znam je li sama biseks ili je samo gej frendli orijentisana.

No u svakom slučaju hvala joj što je preduzimala silne inicijative. Pokušala da promeni oca i strica, koji su vladari zemlje u kojoj je do pre 5 godina gejstvo bilo kažnjivo.

No šta bi Kuba da se ona nije rodila upravo u toj porodici?

Inače što se tiče ekonomskih pokazatelja Kuba se nikako ne može porediti ni sa Srbijom niti sa ijednom severnom zemljom (Čak ni sa nekim južnim zemljama kao što su Kolumbija, Ekvador ili Peru jer i one zbog planinske klime imaju zimu).

Kuba je zemlja u kojoj je svih 12 meseci leto, u kojoj non stop rade hoteli za strane posetioce i u kojoj non stop može rasti voće i povrće.
Kao tropski raj, ona nikad ne može potpuno propasti.
Kubanci ne mogu umreti od hladnoće i gladi nikad i zato je to zemlja, koja i može eksperimentisati sa raznim ekonomskim programima, izolacionizmom itd.

U svakom slučaju Če za Srbiju ne može biti rešenje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!