Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pup-0dBh ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0YlBT9E1 ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dJ2DNJ_r ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CweXD1zg ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lr8B3AKI ... re=related[/youtube]

ljudi obavezno pogledajte

prvi video... Decko treba da se leci.... Mislim mnogo mi je jadan.... ma ku*** nije fem... uuu al sam besan.. a jos se vidi da mu fali neka daska u glavi:flaming: :flaming:

bas mi zao ove crnkinje(buckaste)

ono dvoje sto su u braku... mislim bedak... imam zenu ali dovodim druge momke... bzveze.... a jos imaju dete

a onog lepog sigurno su roditelji naterali da se leci... jadnicak

odusevila me je voditeljka :)

Vase misljenje svega ovoga?

Ako podrzavate ovo da li imate vas deadline?

Sta mislite za ove momke sto zele da se promene da li je to
njihova volja ili su se tu umesali tata i mama?
Korisnikov avatar
By badu
Obožavam Tajru i njen show. :hail:
Gledala sam ovo pre par meseci.
Razumem da postoje ljudi koji mrze sebe iz nekih razloga, ali ovo mi nije normalno. Svrstavam u istu korpu kao i "Mrzim svoju boju kože" i ostaje pi*darije.
Korisnikov avatar
By constantine
ja sam prvi put video sad na tubu ovu devojku i mnooogo me je odusevila evo sad gledam Gay For Pay - Tyra i devojka me iz minuta u minut sve vise odusevljava :)
Korisnikov avatar
By badu
Pogledaj "Gay Kingdom". Po meni, jedna od njenih najboljih tema.
Korisnikov avatar
By spliff
can't help feeling sorry for these guys
Korisnikov avatar
By Rei
Prvi video, 2:58, ahahahaha
Korisnikov avatar
By Zwezdica
O ljudi, samo jedno na svih ovih par klipova : ZAVARAVANJE !

Nikada ti ljudi nece biti srecni, samo zato sto zive u lazi..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ova riba je vrh, Tyra, bas je super..

Ona vodi emisije samo sa gay tematikom? :misli:
Korisnikov avatar
By badu
Ne. Ali je aktivista za prava.
Njen show "Tyra Banks Show" obrađuje svaku tematiku koje se Tyra i producenti mogu setiti, a koja je bitna u današnje vreme. Od kose do borbe protiv pedofilie, pa do vampirizma... Sve što je bitno ili samo vredno pomena.

Pritom, ona je jedna od najpoznatijih i najviše plaćenih manekenki, kao i jedna od Viktorijinih anđela. Samo mislim da se povukla.
:love:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Da, znam da je manekenka, ali nisam znala da je tako simpaticna i ima kefalo.

Ona aktivista za lgbt prava? :wow: Svaka joj cast, mnogo je simpaticna.. :)
Korisnikov avatar
By constantine
meni je najjadniji onaj na ptvom snimku... kolko je ziljav predpostavljam da ga nijedna riba nece taknuti
Korisnikov avatar
By Loreley
O gospode! Gluplje (i smešnije) ljude u životu slušala nisam! hahahahaha :smeh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
prvi decko je jadan... mislim, autovao se svojima sa 15 godina, a sad kao planira da postane str8? :retard: ne privlace ga ni zene, ni muskarci, zar niko nije dosao na ideju da mu kaze da je asexualan, i je to cesta pojava... a ne da sedi pred milionima i "opravdava se" time sto je navodno gay...

drugi decko je verovatno istraumiran i vuce neke duhove iz proslosti, da izlazi bar mesec dana svaki vikend u klub bio bi glavni u kavezu :lol: (nista sad protiv momaka u kavezu, i ja sam s vremena na vreme u njemu, and I love it )

a ovaj par... dodje mi da zaplacem kolko su jadni... tako sam i ja pre par godina se tesila da iako me vise privlace zene, ja sa muskarcem mogu da imam tu psihicku povezanost i drugaciju vrstu ljubavi od ljubavi prema devojci... nisam izdrzala ni godinu dana u toj vezi i proplakala gorke suze i zbog sebe i njega kako sam ga mucila... a njima, kao super... jeste, kad bi se lagali...

sto moji mene ne posalju na takva predavanja za odvikavanje... puna soba leca, uffff... samo kad pomislim na to, srce mi stane :lol:

SNIMAJTE NA POSLEDNJEM KLIPU 2.15 LIK SA PRVOG KLIPA I OVAJ "U BRAKU"... UBIJ ME AKO SE POSLE SNIMANJA NISU KRESNULI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
jedino je bata sa cvikama uz tetkinu pomoc resio da "krene u zivot" . i sam je rekao da on ne moze da promeni to sto jeste... :maji:

ovaj prvi... :uljenavatru: ne kapiram. ne kapiram to razmisljanje. i taj ozenjeni... :giljotina: a i ta sto se udala za njega "na kraju sam dobila sta sam htela" :wtf: leeeleeeee :hypno: necu vise da ih komentarisem.
i zao mi lika u belom. vec sam zamislila deciji kamp sa gomilom deckica koje uce kako da ih privlace zene, ili sta vec, i malo mi je muka...

ovog sa cvikama necu da diram, mukica mali , malo mesto, pojma nemam. ipak je on VIL :lol:

a ostalih mi je stvarno zao. ako ne mozes sebe voleti kakav jesi i truditi se i raditi na sebi...nemoj drugome zivot unistavati... :oklagija:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ovom prvom treba kurac i par samara...tetka autohomofobicna

defekacijaaa :barf:
Korisnikov avatar
By Tungi
Privid.Hir.Prkosenje samom sebi.Od takvih spodoba,koliko i ormarusa mi je muka.:barf:
Korisnikov avatar
By antibiotic
nije valjda da je ovo nekom ovde toliko uzdrmalo temelje svojih pederskih zivotnih stavova? :lol:

ne cudi me sto neki mladi gay ne zeli vise da bude gay, samo sto mislim da ce posle 30te toliko promeniti odnos prema tudjem kurcu da ne samo sto ce da bira bira kurceve kao sto je njegov, vec jos vece i deblje! sa tom razlikom sto ce boja i kolicina koze na istom biti manje bitan faktor.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Old news...

Gay Kingdom eksperiment je :facepalm: bez imalo objektivnosti.

Bilo bi dobro da pored običnih ljudi dovodi i stručnjake.

Sumnjam da aktivizam u kome je gledanost najviši prioritet, može doprineti boljitku.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!