Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by mitrandirNije to lose vreme slucajno, ne dam im bog da prave sranja...
Napravljena je vertikala. I tako stoji danima. Možda ih zeza loše vreme.
Originally posted by mitrandirpa ce da sija on
Mada što se mene tiče, može da ga gurne i tamo gde mu Sunce ne sija![]()
Originally posted by castorja zaista ne znam ko je dozvolio tavu stvar, ako ne sa aspekta zdravog razuma ono bar sa prostornog planiranja, urbanistickog plana, cega god, jbt, ovo kic zesci...
Originally posted by mitrandirpa ce da sija on
Mada što se mene tiče, može da ga gurne i tamo gde mu Sunce ne sija![]()
![]()
Originally posted by dukkehjemKako ko je dozvolio? Pa Verko i co (gradonačelnik)! A problemu su vrlo zdravorazumski pristupili - koliko košta krst, e pa njima duplo u džep. Sve se uvek svodi na pare, a kič ko j**e!
ja zaista ne znam ko je dozvolio tavu stvar, ako ne sa aspekta zdravog razuma ono bar sa prostornog planiranja, urbanistickog plana, cega god, jbt, ovo kic zesci...
doduse, moze biti dobro za turizam... mozda se pojave gomile Japanaca koji ce da fotkaju, ko sto fotkaju one porusene zgrade u Bg-u![]()
Originally posted by inga:besise:
Originally posted by dukkehjemKako ko je dozvolio? Pa Verko i co (gradonačelnik)! A problemu su vrlo zdravorazumski pristupili - koliko košta krst, e pa njima duplo u džep. Sve se uvek svodi na pare, a kič ko j**e!
ja zaista ne znam ko je dozvolio tavu stvar, ako ne sa aspekta zdravog razuma ono bar sa prostornog planiranja, urbanistickog plana, cega god, jbt, ovo kic zesci...
doduse, moze biti dobro za turizam... mozda se pojave gomile Japanaca koji ce da fotkaju, ko sto fotkaju one porusene zgrade u Bg-u![]()
Originally posted by ingahah, znao sam da to sledi XD
Samo ponekad?
Originally posted by inganije mi lepo u globalu, ali zbog nekih stvari vredi...
Po želji i meri!
Ako je tebi lepo, ja nemam šta da se žalim.
Originally posted by *STATUS*bar je drvo ba ce istruleti...
Крст у самом центру града ...
Иначе први крст направљен у граду...
Originally posted by dukkehjemDa, ali ti nećeš doživeti da uživaš u tome.
Al ja nekako verujem da ce tolerancija nadvladati sve.... i verujem da se vredi boriti.
Originally posted by mitrandirej, bre, pa zdravooo
Pa da. Kad kažeš kod krsta, svi misle na prvi.
Originally posted by ingahahahah, videcemo mi to jos XD
Originally posted by dukkehjemDa, ali ti nećeš doživeti da uživaš u tome.
Al ja nekako verujem da ce tolerancija nadvladati sve.... i verujem da se vredi boriti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!