Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Ugledah ovde Hlaefdige pa se setih da sam je malocas sanjala :giggle: Naime bila sam jutros kod zubarke, popravljala umnjak pa me sad boli gore nego pre popravke, valjda dok se ne smiri, bar se nadam... Posto sam na hormonima a to ima veze sa trudnocom ne mogu da uzmem nikakav lek i sto god se desilo mogu samo da trpim. I tako sam zaspala i sanjala kako Hlaefdige odjednom pise po forumu kako je resila da ima decu... I kako se ja iznenadim jer znam da pre nije htela ali kao pisem neki post pa bas lepo da je promenila odluku i tako u tom stilu, divno je imati decu bla bla... Ne secam se da se jos nesto desavalo, verovatno je ceo san bio podstaknut bolom pa je to pisanje o deci imalo valjda da me ubedjuje - izdrzi bol, izdrzi bol, ti neces lek, ti neces lek..
Korisnikov avatar
By unic0rn
opet forumashe. definitivno mi treba bar sedmodnevna pauza:surfer:
Korisnikov avatar
By Hys.
Tek sam sada procitala ceo Dinin post :smeh:

Jbt, malo mi lakse sad, a ne znam zasto :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
joj......mislim sam sada napravila onu neprijatnu situaciju kada se ne izrazis dobro, pa te niko ne shvati kako treba.....ovvaaaaaajj......dina, iskreno se nadam da je sve proslo i bez leka....a sto se moje dece tice...proci ce i bez njih :)
Korisnikov avatar
By m..
Da je macka udarila struja, kakav grozan san.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by hlaefdige

joj......mislim sam sada napravila onu neprijatnu situaciju kada se ne izrazis dobro, pa te niko ne shvati kako treba.....ovvaaaaaajj......dina, iskreno se nadam da je sve proslo i bez leka....a sto se moje dece tice...proci ce i bez njih :)
hehe, ma znam, nego se salim malo...

Bez brige, necu da nastavim sa drugim delom sna - kako je divno imati decu itd itd... I ja ih dugo nisam htela pa znam kako to izgleda... a i sad se ponekad upitam sta mi bi nego sam daleko odmakla, pa ne mogu nazad ;)

Zub se smirio :veverica:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahaha...ne smeta to meni...mislim na tu pricu kako ih je divno imati...ne sumnjam ja u to ni jednog momenta :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sanjala sam da mi je jedna draga osoba poginula.
Zapravo, sa tom osobom vise nisam u kontaktu, i sanjala sam da sam iz nekog razlog zvala telefonom i da su mi rekli da je preminula pre tri meseca.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
neke azdaje...nacrtane, ali mnogo strasno... :puzzle:
nikad, ali nikad tako nesto nisam sanjala...na podu sam se probudila... ne pamtim kad sam imala ...nazovimo to ...nocne more... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Madonna
nekog sam jurio da zakoljem, rekli mi da sam to u snu pričao, ali se ne sećam sna :neznam:
Korisnikov avatar
By Rei
E, sanjao sam ultravioletu, na nekom pidzama partiju sa josh nekim likovima... :ccn:
By Orion
Nerviram se što ne mogu da se setim. Znam da sam išao negde i nešto sam trebao da odnesem ali ne znam ni šta ni zašto.
Korisnikov avatar
By zozefin st
nesto cudno i uvrnuto...
secam se samoo da sam se uselila u neki stan na nbg... samo scene
Korisnikov avatar
By zozefin st
ne znam bilo je cudno-
sanjala sam dve forumasice- da smo cimerke u internatu, da smo aktivistkinje, da visimo ceo dan u klupcetu, i da cekamo da stigne neki bus, pun nama dragim ljudima, a napolju pljusti kisa, i na kraju desila se nesreca, bus skliznuo sa puta i svi u poginuli, trazila cimerke al ih nigde nije bilo....
Korisnikov avatar
By Waldorf
Sanjala sam da mi je neko ukrao kravaticu: na moje oči se udaljavala od mene, a ja nisam mogla da je dohvatim. Baš sam se bila potresla.. :sniff:
Korisnikov avatar
By Hys.
Neku zestoku ljubomoru cini mi se, i to bez razloga ( :opatica: ), upucenu ka meni. od strane osobe koja nema obicaj da pokazuje ljubomoru.
:nerd:
Korisnikov avatar
By Madonna
kako slušam all the lovers od kajli napolju u krevetu i gledam u nebo :psiholog:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Mi nismo ni spavali tako da nista nismo ni sanjali

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Tungi
Zoncheta,nemam pojma sta,ni kako...Magla svuda,magla oko nas:roflmao:
Korisnikov avatar
By Madonna
kako sa orionom izlazim iz merkatora ali kroz prozor pa nas neki lopovi napadnu i upucaju ga a ja vičem help me help me, da bi neki doktor pregledao krvavu kiflu instead i konstatovao da joj nema spasa i da je dobro što nismo prizvali Dinu :wtf:
Korisnikov avatar
By Tungi
"Prizvali Dinu?":pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Madonna
yeah, creepy momenat. možda zbog onog statusa žena demon :giggle:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!