Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By group
ma kazem ja da je izgleda najjednostavniji nacin, koji sam ja jos na pocetku teme na veo - fon, pic, cam,... hehe

pa ko voli, nelk izvoli.

p.s. ja se gnusam tog nacina upoznavanja.
Korisnikov avatar
By m..
Nesto spontano i duhovito...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Meni je jednom prishao momak, i to je bilo veoma simpatichno, fora sa upaljachem, ne secam se :rotflmao: Ali nisam bio u stanju da pricham sa njim, a ubrzo je otishao kuci, i ja ga trazhiiio, i trazhio, jbg
By Kragi
odreagovao bih lepo na iskrenost i jasan stav u vezi eventualnih zelja, racunam ako me startuje da nesto zeli.
stvari tipa govorim sve ono sto zelis da cujes, i trudim se da isticem sve slicnosti, zajednicke stavove, potrebe i sl. samo zarad dopadanja su mi bzv.
konkretno, posto su sva upoznavanja manje vise vezana za net, i prethodnu pricu na istom, voleo bih da taj neko eventualno kaze bar 50% stvari, koje ima muda da kaze online :D
By Hans
Jedan svez, od jutros u pola 4 u Pleasureu, tacnije 2:
1. Prilazi momak i kaze: Ti si sigurno devedeset i neko. -Da. Devedeset i drugo sam. :)
2. Novi momak... -Koliko godina ti imas? -16. Izgledam malo starije. :roflmao:
3. Dirrty, kog sam nocas upoznao i koji me je zamisljao kao dosta starijeg. :tamoamo:

Dakle, ovo je hvalospev mom mladolikom izgledu.
Korisnikov avatar
By Galateja
Već odavno sam 'ustartovana', tako da ne razmišljam puno o tome. :D
No, da sam solo, svakako da bi mi prijalo da udvaranje bude sa stilom. Nikako ne bih volela da to bude transparentno i sa puno reči, već više implicitno (a opet jasno), recimo da to govori neki detalj...
By loreenche
Ko bre ovde da me startuje? :ubise:

Al stvarno... Pa pipl, ili ja nisam :balerina: enough da bi ljudi zakljucili da sam gay pa prisli, ili jednostavno OVDE NEMA FEGETA? :puzzle:

Trebam jednu od onih, "I'm gay, you're gay, let's hug" majica... ;)
Korisnikov avatar
By Madonna
pa kad ih ne bi zvao fegeti možda bi ti i prišli :D ili ako otkopčaš jedno dugme na majici:peca:
By loreenche
I'm sure you do know that I don't zvati them fegeti :)
To sam trenutno danzel in the stress... Ili kako vec :spin:

Enivej, dugme je konstantno otkopcano... KaJem ti, homoseksualaca (da ne kazem...) NEMA PA NEMA! :'(
By loreenche
I sad mora dugorocno da patim jer sam nasao svoju ljubav u BG :/ A nije bas da smo blizu... :tuzan:
Korisnikov avatar
By Mage
Kažem ja da su pederi vrsta koja izumire... :giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
Da spontano za sankom zapocne razgovor, uz osmeh.

Ako nije agresivno, vec pomalo stidljivo i simpaticno-nista lepse :)
Korisnikov avatar
By WoWLover
Recimo, da zapocne neki neobavezan razgovor. Da se ne snebiva da mi pridje, ali da ne bude navalentan ili previse direktan.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Sa stilom.
U toku konverzacije da bude opusten, prirodan, duhovit...:wink:
Korisnikov avatar
By IriS
da me kucne po ramenu, i kad se ja okrenem, ispriča mi vic:
"šta rade pilići u kafani? pijupijupijupiju"
Korisnikov avatar
By Shmi
Evo ovako kao ovaj smajli :pervert: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Galadriel
tako da to bude neka neobavezna konverzacija. ako osetim neke namere samo bih se teleportovala na neko drugo mesto

lepo je kad neko ume da pogodi sta ti je tematski blisko za razgovor a jos lepse kad je to spontano
Korisnikov avatar
By niotkuda
Uh... Zeznuto...

Jednom me je jedan lik u "str8" klubu uhvatio za zadnjicu, i ja sam se okrenuo i jebo mu sve po spisku. To je stvarno krs.

Najbolje bi bilo onako opusteno pridje i baci neki zabavan komentar na bilo sta u okruzenju (bilo to u klubu, kaficu, knjizari, prodavnici...), i da se nasmeje, pogotovo ocima. Dakle, ne neko klasicno startovanje, vec vise neki gotivan nacin za zapocinjanje razgovora...
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Galadriel

tako da to bude neka neobavezna konverzacija. ako osetim neke namere samo bih se teleportovala na neko drugo mesto

lepo je kad neko ume da pogodi sta ti je tematski blisko za razgovor a jos lepse kad je to spontano
:up:
Korisnikov avatar
By starsailor
mene obicno ne startuju. ja jesam pateticna al mrzim da me tako startuju. il da prica neke romanticne stvari, kao imas ovo lepo, ono lepo... nesto u sta ja ne verujem :lol:
a kako bih zelela...pa na pr. " Svidjas mi se, hoces da se kresnemo?"
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by starsailor

mene obicno ne startuju. ja jesam pateticna al mrzim da me tako startuju. il da prica neke romanticne stvari, kao imas ovo lepo, ono lepo... nesto u sta ja ne verujem :lol:
a kako bih zelela...pa na pr. " Svidjas mi se, hoces da se kresnemo?"
:lol: :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!