Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Berserker
Problem je sledeki:

Imam 2 HDDa - Samsung 160 i 500GB
Manji ima 2 particije - (C)29 i (D)120 GB
Veći takođe 2 - (F)320 i (E)150GB

Na C mi je bio instaliran XP SP3 32bit koji je baš štucao.
Na E sam instalirao Win7 koji sam skinuo sa neta (i instalirao kao klasik aplikaciju, jer taj disk koji sam napravio nije mogao da se bootuje iz BIOSa).

I gle molim te, ja vidim da bi bilo baš super da C formatiram kako bih dobio na prostoru, a i taj XP mi ne treba (jer, jelte štuca).

I tako ja preko Partišn Medžika 8, iz Win7 okruženja, formatiram C. Nakon restartovanja, na čuvenom svetlo plavom ekranu, PM8 je započeo formatiranje, završio ga i izbacio grešku.

Nakon restartovanja kompa, Win7 se nije podizao, već se komp zaustavio na čuvenom text kursoru koji se uobičajeno javlja nakon pojavljivanja BIOSa. Napominjem da je C sad prazna particija.
Ovog puta mi nije nudio koji OS da biram (dok je šugavi XP bio na kompu, davao mi je opcije - 7 ili neki starij).

I onda ja instaliram x64, koji sam imao gajbi, preko Boot-a.

I eve me sad, furam na x64.
x64 mi nije dao opciju da biram oću li 7icu ili x64.

Dakle moje pitanje je - kako da ostavim samo Win7 na kompu i ako već ne mogu - kako da vratim opciju da biram OS?
I kako da napravim boot disk za win7 (ako mi je to potrebno)?

Po meni, ja bih verovatno trebalo ponovo da instaliram 7.

Napomenuo bih sledeće - Win7 je 32bitna i decembarska verzija (tako e pisalo na saitu)

Andjela?
Korisnikov avatar
By spliff
ja sam imao dva hard diska u jednim kompu
oba su mi izgorela...
bolje uzmi externi disk
Korisnikov avatar
By unic0rn
googluj nesto tipa 'dual boow win 7'
Korisnikov avatar
By Rei
Sada cesh morati opet da instalirash Win 7, jer ga je XP koji si posle instalirao pregazio svojim boot podeshavanjima (jer naravno ne prepoznaje windows 7)

U buduce umesto Partition Magica uzmi Acronis Disk Director suite ako ti bude trebalo josh neko zezanje sa particijama, iz lichnog iskustva mnogo je bolji i pouzdaniji + doshao je uz preporuku od andjele :D

Mada, mislim da ti zezanje sa particijama ne treba nego treba da ubacish disk od Win 7 i u setupu samo obelezhish particiju. Ne znam da li cesh morati da formatirash E (again, iz win setupa), ako budesh tu opet hteo stavljati Win 7, videcesh vec.

Srecno. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
POslušao sam te Reić i sve je sooperh

A za Acronis ču takodže da te poslušam :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!