Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By mitrandir
:lol: sorry što oftopičkarim, ali sam Minsk pride pročitao kao Miris pičke :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
A ti da se vratis tamo gde pripadas,pa tuli o smiloshevicu i karadzhicu dok ti se mozak-mozak ne osusi:gubitnik:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ne, ja trebam u bolje, ne u isto loshe ili gore.

btw. tungi upotrebom tog "smajli"-ja :ubise: (edit :gubitnik: ) meni te projiciranjem o "karadzicu i smiloshevicu dok" mi "se mozak ne osushi", samo pokazujesh da patoloshki lichno uzimash stvari. od tebe, nije novo.

jako bih voleo tebe tungi da vidim samog samcatog u toj god bless americi...... jako.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam ti rekao da se ubijes,ja ne upotrebljavam taj smajli;)
Korisnikov avatar
By Vel boy
dobro, editovao sam onda.
dakle, zashto meni gubitnik?? shta ti znash o meni i mom zivotu ovde pa da imash kao prava to da insinuirash? ma, chime lichno sam ja tebe bio isprva uvredio pa da ono kazesh? :trep: jesi li ti to Tungi for real toliko dogmatski zaljubljen u ajmeriku pa da iznoshenje realnog stanja u njoj dozivljavash kao napad na sebe tj. tebe? :pokazuje: kakve veze ima moje pisanje u npr. DiP-u (chuj, "tuli o smiloshevicu i karadzhicu dok ti se mozak-mozak ne osusi" meni) sa mojim iznoshenjem utisaka iz ajmerike? wtf? shto, ne smem da iznesem neke paralele i slichnosti izmedju stanja u ajmerici i zemljama ex-yu i ostatku istochne polovine evrope? ne smem li, boga ti? :trep:

kao shto rekoh, bash bih voleo da tebe samog samcitog vidim kako uspevash u rust beltu ajmerike.

vidish Tungi, ti treba malo da poradish na tvom ophodjenju pre nego shto bljucnesh kojeshta.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ako si TI opstao tamo,ne vidim zasto niko drugi ne bi:trep:
Korisnikov avatar
By Vel boy
shto ja ne bih opstao tamo, tj. ovde? shta znachi i svi drugi bi?
vidish, konstantno nastavljash da wannabe vredjash na lichnoj osnovi mene.
a ja ti opet kazem Tungi- skochi pa reci hop. ja, da mogu tj. da sam imigraciona sluzba ili refugee agencija itself, zaista bih te pozajmicom tj. loan-om dovukao ovde, i to u ovaj grad (ne u NYC niti San Francisco niti LA niti Boston,....), samo to i nishta vishe. i dao bih ti rok, u kom morash da to sve otplatish meni, pa ti vidi. tako je meni bilo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!