Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Egmont
Moji dragi forumaši i forumašice,

Bogami, mislim da sam ovde sad među korisnicima sa najdužim stažom. Nisam mnogo pisao, ali je vrlo često letelo perje kad sam to radio.

Nekad davno ovo je bilo vrlo zanimljivo mesto. U poslednjih par godina je sve manje zanimljivo, a sve više mesto gde razni ljudi svašta nešto lupetaju (da ne koristim malo grublje reči). Knjiga je bukvalno spala na jedno slovo, pa jedini forumaš čije skoro sve postove pažljivo čitam je Dušan Maljković. Ostali, izvinite :)

Malo su me neki povlačili po blatu, malo su ispirali usta, trudio sam se da im ne ostanem dužan.

Anyhow, pozdravljam vas sve. Želim vam mnogo zanimljiviji forum nego što je sada, sa manje hejta, trovanja, zavisti i više pozitivnih misli, mira i ljubavi :)

Pozdrav,
Boris
By Hans
Tiiiiime toooo say Gooodbyeeeee.... :(
Well, svima nam pre ili kasnije dođe vreme da odemo i odavde i sa ove zemlje. :veverica:
Svako dobro, Borise i hvala na svemu.

a sad:
OOj drugovi jeeeee l' vam žaooo, je l' vam žao, je l' vaaam žaoo.. :D :D :srbin:
Korisnikov avatar
By Mahoney
steta!

skroz si u pravu, svaka tema je oda tuposti i dosadi.

:/
Korisnikov avatar
By Tungi
Kao i svi..I ne razumem cemu ovakav rastanak,ne dolazis na forum i gotovo..
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ima više razloga. Pristojno je da se čovek pozdravi kad ide, i da kaže i razlog, eda bi ga ljudi imali u vidu. Mars odlazi zbog lepog vremena, Egmont zato što je forum postao tup. Ono, nije da nije -- čak je i "stara garda" (Nescafe iliti Kenjara), koja je nekad bila poznata po duhovitim, zajedljivim i inteligentnim džapanjima, propala načisto, i prešla na krezubo staračko žvanjkanje. Već odavno nema mnogih inteligentnih forumaša, a i banovi se daju dosta olako, tako da nema mnogo sveže krvi. I potpuno se slažem da je Duda jedini forumaš kod koga se ima nešto vredno pročitati, ostalo je sve manje-više na nivou zanimacije, estrade i razbibrige (naročito kad pokušavaju da pišu "ozbiljno", ispadne smehotresna olimpijada).

S druge strane postoje faze kad su diskusije zanimljivije i manje zanimljive, to ide u talasima... Gej svet je krug, što bi rekao Status (forumska samsara).
Korisnikov avatar
By deran
ja mislim da je prosto došlo do smene generacija,pa je sttarim forumašima forum tup i glup-klinci (zvinjavam se na izrazu) se snalaze sasma dobro...:srbin:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa jeste. Nek ide po redu, što rekla moja pokojna baba.

Uostalom ima trenutno ima bar 10-15 forumaša čije postove svakako vredi pročitati, tako da mislim da nije sve gotovo :radosnice:
Korisnikov avatar
By Tungi
Slozio bih se sa deranom.Pa cak kad je i meni postalo mucno "bitisanje" na forumu..Istina nije kao pre sto je bio.A i nove generacije,mladji..:beba:
Korisnikov avatar
By nsc
Borise, vrati se, sve ti je oprosteno...
Salim se, rado sam pratio tvoje teme, postove itt.
A i privatno si mi uvek bio jebozovan (sta cu, volim mede)
Korisnikov avatar
By Sheytan
Vrlo čudno, mada podržavam pravo svakoga na slobodni izbor oko učešća na ovom forumu.

Zanimljivo je, medjutim, da svi GLBT aktivisti u Srbiji ovaj forum koriste u maksimalnim količinama za propagandu svojih aktivnosti, a kada procene da im više nije potreban odlaze. Srećno im bilo, bar kad tad pokažu svoje pravo interesno lice.

Na žalost to je, po mom shvatanju, vrlo tužno, ali istinito.

No, ako će ovaj odlazak značiti da više nećemo u temama i postovima imati linkove ka GSA sajtu, onda je OK jer svi znamo za taj i druge linkove gay organizacija, pa ne moraju ovde da ih daju kako bi imali bar minimalnu posetu svojih veb stranica...
Korisnikov avatar
By Delete
:(

Dragi Borise,
Nazalost, tvoji razlozi su sasvim validni i ako si odlucio da napustis forum, ko smo mi da te odvracamo od toga. Mozemo samo da zalimo sto odlazis i prizeljkujemo da se jednog dana predomislis.

Srecno i hvala za ulozeni trud i energiju za "nasu stvar".

:bye:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ne volim ovu vrstu zvanicnog povlacenja. I ja sam napravio pauzu od foruma od par godina kada sam osetio da sam poceo previse da lupetam pa se eto spontano vratio kad sam se donekle uzeleo.
Ako je vec imao tako malo ljudi ovde koji su mu privlacili paznju, onda je mogao da ih privatno obavesti i to je to.
Korisnikov avatar
By mmiki
Elem, kao neko ko ovde brani neka nasa prava, mislim da treba da mu bude obaveza da bar kao povremeni posetilac ovde nesto kaze u nekoj temi!
Korisnikov avatar
By bas bleu
scarecrow, i think i'm going to miss you most of all :awesome:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by bas bleu

scarecrow, i think i'm going to miss you most of all :awesome:
:lol:

..

LM, idi, srecno i tebi u zivotu i sve to .)

..

Licno dodjem ovde iz, kapiram, inercije, a nalete i periodi kada moram da blejim kod kuce, pa i pisem. Ko sto je ovaj sada.

..

SuS, pozdrav :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Borise, tebi kao ozbiljnom i normalnom čo'eku ovde nije mesto.

Čestitam ti na ozdravljenju! :kiss:
By dukkehjem
meni je sve ovo malo previse :drama: ...
anyway, svima srecno i sve najbolje i tako to...

edit: null, uze mi rec iz usta...
Korisnikov avatar
By ns.happy
jbt... kad ce ljudi skontati da ni jedna sekta, pa ni ova, ne pusta tako lako clanove da izadju... sta misle da ce postici otvaranjem oprostajnih tema... cuti, gde si, sedi, zabij nos u zemlju, i mrmljaj molitvu sebi u bradu... dzizs...:shamar:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Sheytan
Na žalost to je, po mom shvatanju, vrlo tužno, ali istinito.

No, ako će ovaj odlazak značiti da više nećemo u temama i postovima imati linkove ka GSA sajtu, onda je OK jer svi znamo za taj i druge linkove gay organizacija, pa ne moraju ovde da ih daju kako bi imali bar minimalnu posetu svojih veb stranica...
Da, to im je jedina briga u životu :smeh: Koji si ti lik :smeh:

Enihau, Boki, sretan put, mirno more i uživaj :kiss:
Nadam se da ćemo barem nekako i nedje sresti :kiss:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by AngraMaina

I potpuno se slažem da je Duda jedini forumaš kod koga se ima nešto vredno pročitati

Uostalom ima trenutno ima bar 10-15 forumaša čije postove svakako vredi pročitati
sledi

Duda je 10-15 forumaša?

:hmm:
Prolupala Angrica... Hteo sam da kažem da je Duda forumaš starog kova, koga ne mrzi da ispiše 5 stranica nekom novajliji da bi mu dokazao nešto sa sve pozivanjem na Lakana, Deleza i Deridu... To su dinamične, dramatične rasprave, složene slojevite argumentacije, čitavi eseji i traktati.

Ovih ostalih 15-ak -- u koje spadaš i ti, pa sad vidi da se uobraziš -- pišu zabavno, inteligentno i duhovito, ali zadržavaju distancu prema ovim diskusijama. Ti nisi bio tu kad su padale pretnje fizičkim obračunima, sastavljale podrugljive pesmice i pripovetke, navodili preci do šestog kolena da bi se nekom nešto dokazalo. Toga više nema.
Korisnikov avatar
By *deni*

... Ti nisi bio tu kad su padale pretnje fizičkim obračunima, sastavljale podrugljive pesmice i pripovetke, navodili preci do šestog kolena da bi se nekom nešto dokazalo. Toga više nema.
Eh, to su bili dani... :sigh:
Kad se na Forum izjutra stizalo sa velikim uzbuđenjem i ushićenjem, da se vidi dokle je stigla pljuvačina započeta prethodne večeri.
:yes:
By Kragi

Vratiće se :)
ti to na osnovu svog iskustva? :smeh:

on: ja evo sad suze ronim i ne mogu da se smirim koliko me je ova inteligentna tema, u nizu losih i kritikovanih, potresla :roll:
putuj igumane ...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Eto, još jedan patetičan rastanak.

Evo, :rida:

Inače forum odavno već nije nešto bog zna koliko interesantan, ali to po meni nije razlog za ovakve teme i odlaske. Piši ako hoćeš, nemoj ako nećeš, i tačka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!