Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Slika
Aleksandra Slađana Milošević, naša čuvena rock i pop pevačica i umetnica svetskog ranga, već dugo godina istrajava u svojoj borbi za povratak rock'n'roll-a na našu jadnu muzičku scenu.
Bahat odnos države prema ovoj, ali i svakoj drugoj vrsti umetnosti, doveo je do toga da stotine i stotine mladih bendova i talentovanih muzičara budu potpuno zastranjeni ili upropašćeni. Takvo stanje je "Grand produkcija" dobro iskoristla da zauzme vodeće mesto na muzičkoj sceni Srbije. Posledice su jasne: mnoštvo glupih i jeftinih pesmica u interpretaciji gologuzih pevaljki.
Slađana je jedna od retkih umetnica na ovim prostorima, koja javno, bez milosti i straha istupa protiv takvog šunda. Podržimo je u tome i ne dozvolimo da ostane sama.

FACEBOOK GRUPA:

http://www.facebook.com/group.php?gid=107002825986642&ref=mf#!/group.php?gid=107002825986642&ref=mf
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa ne znam da li smemo, rekla nam je sladja onomad da smo je razocarali i da nece vise da se druzi s nama...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
I usled tolikog GRAND monopola, i bahatog odnosa DRŽAVE, dotična umetnica je dobila NACIONALNU PENZIJU.

Toliko o tome.

A onaj izraz "gologuze kalašture" -- em što je konzervativan: šta je loše u golom dupetu? -- jeste vrlo diskriminativan -- odakle ljudima pravo da te žene zovu kalašturama? Nema ničeg odvratnijeg od tzv. alternativnih umetnika kojima su svi drugi krivi zato što niko ne želi baš njih da sluša, mada, koliko je meni poznato, najslušanija radio-stanica, B92, emituje isključivo ne-folk muziku, pa i daje mesta tim "mladim nadama", npr.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dušan Maljković

Nema ničeg odvratnijeg od tzv. alternativnih umetnika kojima su svi drugi krivi zato što niko ne želi baš njih da sluša,
:up:

Nekako pronalazim jednog velikog forumskog umetnika 'alternativne scene' u ovome

:lol:

Nemam nista protiv Granda

svaka ptica svojoj televiziji
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Srklet
sad ce gay echo pozvati pedere da je podrze. :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
off.
Je l' ovo zloupotreba nicka,GetStupid=Renoir?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne volim grand, pa ga zato i ne slusam, tako da mi je sve jedno.

No, ne bih voleo da muzka koju ja slusam, koja ume da bude veooooooma underground, ispliva na povrsinu. Vecina umetnika se pritom komercijalizuje i krene da pravi sranja zeleci da nagrabi sto vise love (cast izuzecima).

A ako ne isplivaju onda se usled nedostatka novca raspadnu ili nastave da budu kul :rock:

Ovo je jako sebicno sa moje strane, ali jbg...

Mada ne moram da brinem, nisam na skandinaviji, muzika koju ja slusam ce uvek biti underground ovde, tako da:

Podrzavam :up:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Tungi

off.
Je l' ovo zloupotreba nicka,GetStupid=Renoir?
Hmmmm...
i meni je simptomatican ovaj nik

mada jeste da nam se razlikuju u tri stavke

no,poima nemam...

Moderatori neka reaguju ako je potrebno...mada, verujem da nije
Korisnikov avatar
By castor
ma bitno je da se svi problemi resavaju na fb-u
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Dušan Maljković

I usled tolikog GRAND monopola, i bahatog odnosa DRŽAVE, dotična umetnica je dobila NACIONALNU PENZIJU.

Toliko o tome.

A onaj izraz "gologuze kalašture" -- em što je konzervativan: šta je loše u golom dupetu? -- jeste vrlo diskriminativan -- odakle ljudima pravo da te žene zovu kalašturama? Nema ničeg odvratnijeg od tzv. alternativnih umetnika kojima su svi drugi krivi zato što niko ne želi baš njih da sluša, mada, koliko je meni poznato, najslušanija radio-stanica, B92, emituje isključivo ne-folk muziku, pa i daje mesta tim "mladim nadama", npr.
Nisam mnogo pratio tvoje postove, Dusane, ali imam utisak da veoma podrzavas danasnju "urbanu" folk kulturu zato sto je, prema tvom vidjenju, progresivna i liberalna dok su pripadnici drugih muzickih pravaca ostali zatucani nacionalisti. E, pa nisu svi rockeri Bora Chorba i Cane Partibrejker...

Vidno je da ce danas folk pevacica da bude sve sto treba da bude vodjena zeljom za novcem i slavom. Pa neka je to samo muzika za zabavu, meni je to uzasno...
Nije problem sto nema vise rockera, nije problem sto folkerke pevaju o sexu pa sad to konzervativnima smeta i td. Problem je sto vise nema ljudi koji stvarno misle ono sto pevaju... Ako u jednom trenutku neko etiketira pashenje trave kao nesto urbano pojavice se milion i jedna folk pevacica koja ce da pase travu i peva o tome. Uostalom, pustaj ljudima 5 godina Velikog Brata po 7 sati dnevno u udarnim terminima. Posle mozes da im ponudis sta god hoces, oni ce da traze Velikog Brata...

Gledao sam onog Fircija u Farmi. Ne dopada mi se lik narocito ali vrlo mi se dopao u trenutku kada je rekao (valjda citirajuci nekog drugog): "Mi toliko dugo jedemo govna da je to pocelo da nam se dopada."

Lady Gaga je neki svetski ekvivalent te price. A ja kazem - Dokle god su pro-gay samo ljudi i pojave koje se posmatraju krajnje avangardnim dotle nismo integrisani. Kad neka naj-defoult pop zvezda kaze da je gay ok i to nikome ne smeta, onda znaci da smo nesto uradili...
Korisnikov avatar
By Burak
Ja sad zamišljam Slađanu obučenu kao Xena princeza ratnica kako upada u sred grand parade i oštrim mačem odsijeca Saši Popoviću glavu.
Ont: Naprijed Slađo carice!
By Simor
Teta Slađana Milošević se bori protivu "Granda"?

A referenca joj je onaj patetični patriotski pesmičuljak, koji je pevala Voji Koštunici i Nebojši Bakarecu na uvce?

Ne dam te, Srbijo
mnogo se suza prolilo
kako da te ostavim
da deo sebe odvojim
ne dam te, Srbijooooooo!

Njenu borbu protiv "Granda" treba podržati samo ako će se bitka završiti sa poražene obe strane. Pa da padne i monopol "Granda" i muzičko-poetski monopol obr'ane svete srpske zemlje (u međunarodnim okvirima poznate kao Republika Kosovo).
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by hlaefdige

pa ne znam da li smemo, rekla nam je sladja onomad da smo je razocarali i da nece vise da se druzi s nama...

to je i meni prvo palo na pamet...

pacenica... :jazzva:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Simor

Teta Slađana Milošević se bori protivu "Granda"?

A referenca joj je onaj patetični patriotski pesmičuljak, koji je pevala Voji Koštunici i Nebojši Bakarecu na uvce?

Ne dam te, Srbijo
mnogo se suza prolilo
kako da te ostavim
da deo sebe odvojim
ne dam te, Srbijooooooo!

Njenu borbu protiv "Granda" treba podržati samo ako će se bitka završiti sa poražene obe strane. Pa da padne i monopol "Granda" i muzičko-poetski monopol obr'ane svete srpske zemlje (u međunarodnim okvirima poznate kao Republika Kosovo).

A sta je tu lose sto voli svoju zemlju?:smirk:
Korisnikov avatar
By deran
"umetnica svetskog ranga",auf... :zvezda:

aleXadra-tako li beše,vođo,članu,šta li več, fejs grupe... :panker:

a ona je roker kol'ko i maja marijana...:srbin:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Morgan Le Faye

Baš me briga...
I mene baš briga za Slađanu i njene tripove veličine.
Ali nešto drugo mi smeta.
Prima žena nacionalnu penziju, pa se okuražila.
Šta ona ima da se bori protiv Granda na ovaj način ? Neka se bori svojom umetnošću, svojom muzikom, a ne ovako. Smetaju joj gologuze pevaljke ? I ona je pevaljka, pa neka pokaže i ona svoje staro dupe, naći će se i za njega publika, svaka roba nađe kupca. Možda su nekom smetale i njene frizure kojima je plašila malu decu kad se svojevremeno češće pojavljivala na ekranima, pa se niko nije bunio.
Grand je pre svega jedan veliki biznis i posao od kojeg žive brojne porodice i kako ovu Slađanu Milošević nije sramota da uopšte dođe na ideju da pokuša tim porodicama da ospori pravo da jedu ?
Hoće li ih ona hraniti možda sa svojom nacionalnom penzijom ?
Sramota.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by *deni*

i kako ovu Slađanu Milošević nije sramota da uopšte dođe na ideju da pokuša tim porodicama da ospori pravo da jedu ?
Sramota.

Korisnikov avatar
By Insorcer

Baš me briga...
Šta ona ima da se bori protiv Granda na ovaj način ? Neka se bori svojom umetnošću, svojom muzikom, a ne ovako. Smetaju joj gologuze pevaljke ? I ona je pevaljka, pa neka pokaže i ona svoje staro dupe, naći će se i za njega publika, svaka roba nađe kupca. Možda su nekom smetale i njene frizure kojima je plašila malu decu kad se svojevremeno češće pojavljivala na ekranima, pa se niko nije bunio.
Grand je pre svega jedan veliki biznis i posao od kojeg žive brojne porodice i kako ovu Slađanu Milošević nije sramota da uopšte dođe na ideju da pokuša tim porodicama da ospori pravo da jedu ?
Sramota.
Deni kralju! :hail:

...e sada sam se nasmejao slatko, a to retko činim.
Slađana treba da začepi gubicu, šta je mogla pokupiti od recimo Nine Hagen-pokupila je, i ona o umetnosti treba da ćuti...te zadovoljo troškari ničim zasluženu nacionalnu penziju.
ont: Najrađe bih ukinuo svu muzičku umetnost koja poniče sa ovih prostora, a onda svima pružio ravnopravan start /od ničega/ da pokažu šta umeju.
By Swanheart
jao divno :radosnice:
hoce li i Firchi, Viktorija i Maja Odzklijevska da joj se pridruze ? :awesome:

pa da zajedno pevaju

Go, go Power Rangers! Mighty Morphin Power Rangers!:peva:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Swanheart

jao divno :radosnice:
hoce li i Firchi, Viktorija i Maja Odzklijevska da joj se pridruze ? :awesome:
ne može maja, ona nije rokerka svetskog glasa kao slađušnica. :rock:

Go, go Power Rangers! Mighty Morphin Power Rangers! :peva:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sanjam je sinoc,nece da mi potpise CD,"da l' je original ili neka piraterija,gde sam kupio.." :lol: :roflmao:
Korisnikov avatar
By walt333
Oduzeti nacionalnu penziju Sladjani Milosevic i dodeliti je Evi Ras :sudija:

Ne vidim zasto nekome smeta grand, a pogotovo ne vidim razlog da se borimo protiv granda da bismo oslobodili mesta Sladjani Milosevic da mi "Miki Miki veliki..." prodaje kao veliku umetnost. Ove grand pevacice barem ne polazu pravo na to da su nesto posebno bolje od svih kao doticna. Zinulo joj dupe za pare pa hoce grand honorare.:hand:
Korisnikov avatar
By Dégénération
Originally posted by walt333
Ne vidim zasto nekome smeta grand, a pogotovo ne vidim razlog da se borimo protiv granda da bismo oslobodili mesta Sladjani Milosevic da mi "Miki Miki veliki..."
To sto ne vidis... znaci da i ne znas. Ako ti ne vidis zasto se treba boriti za ravnopravno muzicko trziste u Srbiji i ako od Sladjane samo znas "Miki, Miki"... onda bolje nemoj da se javljas.
Malo stisaj svoje strasti, nema potrebe za simbolom :hand: i pokusaj da oslushnes kako razmisljaju ljudi "oko tebe".
By LeDeNa_

Baš me briga...
Sramota.
:smeh:

@deni

looool
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Nykola
To sto ne vidis... znaci da i ne znas. Ako ti ne vidis zasto se treba boriti za ravnopravno muzicko trziste u Srbiji i ako od Sladjane samo znas "Miki, Miki"... onda bolje nemoj da se javljas.
Malo stisaj svoje strasti, nema potrebe za simbolom :hand: i pokusaj da oslushnes kako razmisljaju ljudi "oko tebe".
ovo nije vreme socijalizma, ili (jos gore) komunizma, pa da se kolac deli na jednake delove po zelji raznih "rock" pevaljki...

stvari stoje ovako: u kapitalizmu nema mesta za one koji nisu trzisni...
jedno od osnovnih pravila marketinga nije "kako prodati robu", vec "sta prodati"... konzumenti granda nisu seljanija, zato sto je grand seljacki... grand je seljacki, jer se to najbolje prodaje i u ovoj zemlji zivi najvise bagremara...

a inace, ta sladjana milosevic koja toliko drobi o kulturi i umetnosti bez kompromisa, nije bas bez putera na glavi...
prodala je se ona vise puta i imala je razno-razne ispade vezano za politiku...
sta joj je to trebalo? a da, dobila je nacionalnu penziju...
mozda, ako se opet proda i kompromituje svoje (vec davno izlizano) ime zarad politike, uspe da dobije sponzora za novi album, pa joj ne trebamo mi ovde...
ili je mozda bolje da se lepo povuce i prepusti mesto novim snagama rock muzike, te pocne da zivi od te svoje penzije, kao svaka penzionerka... kalemegdan ih je pun...

davno je ns hepi imao potpis "the fact that no one understands you doesn't make you an artist" i skroz mi je nekako primenjivo u slucaju ove gospodje...
Korisnikov avatar
By Dégénération
stvari stoje ovako: u kapitalizmu nema mesta za one koji nisu trzisni...
jedno od osnovnih pravila marketinga nije "kako prodati robu", vec "sta prodati"... konzumenti granda nisu seljanija, zato sto je grand seljacki... grand je seljacki, jer se to najbolje prodaje i u ovoj zemlji zivi najvise bagremara...
Ti si jos mlad da bi govorio o komunizmu, a sto se tice kapitalizma... i tu si tanak.
U kapitalizmu NEMA monopola - to je jos samo kod nas moguce.
Ovde se ne radi o Sladjani Milosevic, vec se radi o muzickoj sceni u nasoj zemlji. NE MOZE SVAKA TELEVIZIJA SAMO SEBE DA REKLAMIRA I DA PUSTA 24H MUZIKU SVOJE DISKOGRAFSKE KUCE! To je tema... a ne Sladjana.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!