Galateja : tako nesto bih ja volela da vidim na kolenima pred sobom (i dve prethodne)
au zene al ste vi zahtevne , fali ovo , ono je visak...
Za mene je bdsm potpuno opustanje i otvorenost . Ako je nekome to tapkanje guze njegova stvar
Kada sam dominantna , ali da se razumemo ja sam dominantna cak i u neznom vodjenju ljubavi , i cak i onda kada zeni sa kojom sam dozvolim da vodi igru

, da se vratim temi , ocekujem neciju potpunu prepustenost , emotivnu, intelektualnu, fizicku . Ocekujem da se ona potpuno stopi sa ulgom meni potcinjene i da uziva u tome. Da slusa, moli , mozda i pusti koju suzu. Naravno da nikad ne bih fizicki povredila devojku, tj potrebno mi je da znam gde je granica do koje moze da trpi bol, mada volim da pokusam da tu granicu izmestim . Domina ne treba da znaci nanosenje boli vec poigravanje , dovodjenje partnerke u stanje kada bi uradila apsolutno sve za samo jedan strastan poljubac.
I kada posle odredjenog vremena torture njenog uma i tela vec placljivim glasom pocne moliti da bude nagradjena trenutkom vaginalne ispunjenosti dobije pljusku preko grudi koja iz nje izvuce krik bola i zadovoljstva koji u vama probudi jos vecu glad za njom , tek tada igra pocinje.
Trudila sam se da text prilagodim i onima ispod 18