Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Koji OS koristite?

1. Windows 7
58
46%
2. Windows Vista
8
6%
3. Windows XP
31
25%
4. Neki drugi Windows
1
1%
5. Linux
20
16%
6. Mac OS X
6
5%
7. Neki drugi OS
2
2%
Korisnikov avatar
By Sheytan
Koji operativni sistem koristite, kakva su iskustva, koje su prednosti i mane aktuelno instaliranog u odnosu na ranije...
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by Null

Windows 7, odličan 5
Drago mi je da to čujem, jer mi mnogi govore da je dosta bolji, jednostavniji od Viste, pa ću i ja najverovatnije preći na "sedmicu".
Korisnikov avatar
By dungoll
trebalo je staviti poll sa multiple choice-om, jerbo neki od nas koriste više operativnih sistema :)
Korisnikov avatar
By nev
linux (slackware)
stabilan, open source, free software, ne brinem o virusima,...
Korisnikov avatar
By erkondisn
Linux - distribucija Ubuntu.

+ - stabilan, bez razbijanja glave i potrebe instalacije antyspyware i antivirus softwarea (što pridonosi i manjem zauzeću radne memorije), kao i straha da ces zaraziti racunalo, laka i brza instalacija, nije potrebno skidati dodatne drivere (npr., u slucaju spajanja mp3 playera, sticka za mobilni internet kao i konfiguracije istog), open source i besplatan, gomila open source i besplatnog alternativnog softvera koji se automatski preuzima i instalira iz samog sustava jednim klikom, odlicna zajednica i podrska na sluzbenom forumu koja će dati odgovor na sve, stalno azuriranje sustava, nove verzije sustava svakih 6 mjeseci sve su bolje, brze i jednostavnije, cista savjest prilikom koristenja sustava, potpuna sloboda pri konfiguriranju istog, uključujući i izgleda, ...

- - u rijetkim slucajevima prilikom posjedovanja ne bas kompatibilnog hardvera potrebno je imati i neka naprednija znanja, medjutim, na forumima se bez problema nadje rjesenje. (doduse, nije da se takve stvari ne desavaju i na windowsima :driveri: ); za one kojima je to izrazito bitno, igre koje su uglavnom pokretali na windowsima neće raditi, ili se treba malo pomučiti da prorade...
Korisnikov avatar
By ns.happy
xp.
sedmicu necu koristiti kao ni vistu, nesto ruznije ne videh skoro. posle ovoga jedino me mac moze usreciti.
Korisnikov avatar
By Rei
7

Bicu super srecan samo da stigne Firefox 3.7 sa podrshkom za Aero, znam da mozhe vec da se namesti prozirnost sa addonsima ali ispada nekako ruzhno...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Sedmicu i srećno sam zaljubljena od oktombera. Nikad manje glavobolja sa OS-om nisam imala. :hail:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Waldorf

Sedmicu i srećno sam zaljubljena od oktombera. Nikad manje glavobolja sa OS-om nisam imala. :hail:
Ja, ironichno, kako vreme odmiche imam sve manje problema. Kad je instalacija bila svezha imao sam gomilu nekih greshaka i errora, ali sve se samo od sebe ispravilo :lol: Zhiveo 7 :)
By biotherm
MacOSX

:unic:

Prezadovoljan sam, ne secam se bagova, a najlepse - ne brinem se za viruse nit' me smaraju antivirusni programi.

Na Win da se vratim - ne pada mi na pamet.
Korisnikov avatar
By 2kune
ne koristim jedan već više njih... a imadem i više kompova... :mario:
Korisnikov avatar
By horus.
xp...

jedno vreme sam se zezao sa raznim linux-ovim distro-s, ali sam se na kraju vratio na xp, jer mi je jako slaba ram memorija, pa nijedan "kvalitetniji" linux nije mogao normalno da radi kod mene... sa druge strane, xp pici bez problema, + gre'ota da mi propadne legalni softver... :kosa:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
JA sye zovem Dušan Maljković, ja volim Vistu... (stvarno se osećam kao da dam na nekoj psihoterapiji kada ovo kažem)
Korisnikov avatar
By Oziris
Sedmicu, i zadovoljna JAKO za sve osim:

OS mi se ljuti na cable modem i cesto ga ne prepoznaje. :(
Korisnikov avatar
By gorilica
XP
Shta da kazem.
Ja sam chovek koji ne voli da menja navike
By ljubavbg
Dual boot Linux Ubuntua i staklene 7-ce.

Ubuntu primarno, naravno. :jerry:
Korisnikov avatar
By bu
windows 7..nie los..previse nasminkan..windows cristal mi bolji od sedmice :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!