- 24 Apr 2010, 15:52
Koji operativni sistem koristite, kakva su iskustva, koje su prednosti i mane aktuelno instaliranog u odnosu na ranije...
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by NullDrago mi je da to čujem, jer mi mnogi govore da je dosta bolji, jednostavniji od Viste, pa ću i ja najverovatnije preći na "sedmicu".
Windows 7, odličan 5
Originally posted by Orlando the LadyTakođe, sve sa peglom
3, xp, jer ja za drugo i ne znam
Originally posted by WaldorfJa, ironichno, kako vreme odmiche imam sve manje problema. Kad je instalacija bila svezha imao sam gomilu nekih greshaka i errora, ali sve se samo od sebe ispravilo Zhiveo 7
Sedmicu i srećno sam zaljubljena od oktombera. Nikad manje glavobolja sa OS-om nisam imala.
Originally posted by ns.happyPotpisujem.
xp.
sedmicu necu koristiti kao ni vistu, nesto ruznije ne videh skoro. posle ovoga jedino me mac moze usreciti.
Originally posted by Dušan Maljkovićyap... tako to i izgleda... kao da koristiš vistu...
JA sye zovem Dušan Maljković, ja volim Vistu... (stvarno se osećam kao da dam na nekoj psihoterapiji kada ovo kažem)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!