Jao Mazo divna tema i divna prica o Gordani
Nego ne znam da li se zaista gay i strejt odrastanje razlikuje u ovoj temi... Ja sam jednom sva ushicena pocela da pricam o prvim plesovima Loniju i cekala da mi on prica kako je on plesao a on mi se obrecnuo nekim slicnim komentarom kao sto je Marsov - kakvo uzivanje u plesovima za gay osobu
No videcemo, drzim palceve da tema ipak zazivi
Ja se ne secam prvih bas plesova ali se secam jednog od prvih kad sam shvatila da postoji neka razlika u polozaju zena i muskaraca i to me je sokiralo. Bili smo na letovanju izmedju sestog i sedmog razreda i mene su stalno birali za ples a obozavala sam da plesem. Ja sam smatrala da je to slucajnost sto mene biraju i jedne veceri kad me niko nije izabrao krenem ja preko pola sale u kojoj smo bili i pitam jednog druga da plesemo a on se sokira
Kaze mi da brzo sednem pa se nesto proseta i vrati se i pita me da plesemo i onda dok smo plesali kaze mi da decaci biraju devojcice za ples a ne obratno i da niko ne sme da zna da sam ja pitala njega, zato je izveo kao da je on mene u stvari pitao za ples. Mene je tek to sokiralo jer mi nikako nije islo u glavu sto bi to bilo tako. Kad sam dosla kuci ispricala sam to majci ali ona mi je rekla da je taj mali zaostao, da je to nekad bilo i ne vazi u danasnje vreme. No ja ipak kasnije nisam birala nepoznate muskarce za ples, poznate uvek jesam. A posto sam obozavala da plesem onda sam u tim nekim prilikama kad je bilo plesa imala citave taktike da me izaberu, ono kao nesto sporo odlazim sa podijuma, pa se sve nesto okrecem i gledam okolo dok mi neko ne pridje pa i ne odem nego plesem, plesem