Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by mytheI ti svasta citas
a pogledajte sta izjavljuje ona spodoba (stvarno je nemogu nazvati gospodjom) sonja biserko:
"Ne treba preskakati određene probleme da bi se govorilo samo o ekonomskoj saradnji. Ona nije moguća a da se prethodno ne uzmu u obzir i politički problemi koji se drže pod tepihom"
onda baba biserko nastavlja i kaze "ne može ići napred samo preko ekonomije" i podsetila da je to "pokušao i Ante Marković, pa nije uspeo".
e sada dolazi "shlag na tortu
"Tuzlanska kolona, Dobrovoljačka ulica i Ganić jesu politički slučajevi. Ti slučajevi ovde se koriste da bi odgovornost za početak rata bila prebačena na bošnjačku stranu i da se kaže da se radilo o islamskom fundamentalizmu", rekla je Biserko
Ona smatra da su odnosi između BiH i Srbije "ozbiljno narušeni", a Avaz konstatuje da se ona "slaže da je licemerno od Srbije da se poziva na ekonomsku saradnju i budućnost dok u isto vreme hapsi državljane BiH".
"Ovde, u Beogradu, 23. aprila će na sudu biti razmatrana žalba na presudu Iliji Jurišiću. Taj slučaj i slučaj Ganić ovde se jako politički eksploatišu u medijima. To su pitanja od ključne važnosti za odnose između dve zemlje", rekla je ona.
"Mislim da Beograd duguje dobru volju da se spomenuti slučajevi rešavaju na najbolji mogući način, a to je da se pusti Jurišić i ukine poternica za Ganića", zaključila je Sonja Biserko.
mislim uzas, vidi se da je ili placena da to prica ili toliko zlurada i bezobrazna da je to strasno. Da se jednostavno upitamo -' a sta covek sad treba da joj uradi nakon ovakvog bezobrazluka'. Nazalost ne moze joj se nista, ona srama iovako nema, jedino mozemo da se zabavljamo sa Rashinim doskochicama i pricama kojima 'podjebava' svedoke na sudjenju i nadamo se da ce Ganic biti isporucen Srbiji. A onda neka baba biserko proba da organizuje 'miting podrske' zlocincu Ganicu, ajde da je vidim![]()
izvor vesti:
http://www.rtv.rs/sr_lat/region/sonja-b ... 83827.html
Originally posted by 2kuneNaravno, kada ste istiomišljenici!
ima žena pravo...![]()
Originally posted by Sheytanja znam da dok je taj Jovan Divjak bio general u ABiH, ta vojska se nije izivljavala nad Srbima koji ostadoshe u suzivotu/sazivotu deliti istu sudbinu sa druga dva naroda i ostalim gradjanima BiH, niti je dok je taj Jovan Divjak bio general u ABiH ta vojska bila muslimanska. nazalost, kada su islamistichke struje pochele chistiti ABiH od u njoj Srba (a tada je i sam Jovan Divjak bio meta i zrtva islamistichkih chistki) i Hrvata, tek tada ABiH postade muslimanska.
Mada do danas nisu saopštena imena svih osumnjičenih, zna se da su na "crvenim poternicama" Interpola bivši članovi ratnog predsedništva BiH ..............., general Armije BiH Jovan Divjak, ..............
Originally posted by zdruzgotinaJes vala nevin ko francuska sobarica!
u londonu na zindanu
nevin dekan leži...
Originally posted by Sheytandjecu ima, što jest jest
Originally posted by zdruzgotinaJes vala nevin ko francuska sobarica!
u londonu na zindanu
nevin dekan leži...
![]()
Originally posted by Popeyebaki, JNA je bila agresor u Hrvatskoj, u BiH je bila druga situacija. Odmah po donosenju odluke o priznanju BiH , tadasnja JNA je donela odluku o povlacenju iz Bosne a taj masakr nad neduznim vojnicima i oficirima se dogodio tijekom povlacenja, a ne napada.
meni nije jasno u cemu je problem. bio je rat, JNA je bila agresor i poubijali su u vojnom sukobu vojnike.![]()
Originally posted by mytheto što pišeš su gluposti i laži.
Originally posted by Popeyebaki, JNA je bila agresor u Hrvatskoj, u BiH je bila druga situacija. Odmah po donosenju odluke o priznanju BiH , tadasnja JNA je donela odluku o povlacenju iz Bosne a taj masakr nad neduznim vojnicima i oficirima se dogodio tijekom povlacenja, a ne napada.
meni nije jasno u cemu je problem. bio je rat, JNA je bila agresor i poubijali su u vojnom sukobu vojnike.![]()
Originally posted by Sheytanova zena je glupa i zla, te je zapravo pravi krivac za smrt svog sina. kako mi se samo gadi...
Majka vojnika Zdravka Tomovića, koji je imao 18 godina kad je ubijen u Dobrovoljačkoj, zatražila je pravdu za žrtve tog zločina. „Ubili su našu decu, a ne odgovaraju za to. Tražimo pravdu za zločin koji je učinjen nad vojnicima koji su mirno napuštali Sarajevo... Moj sin je bio dobar mladić, koji nikom ne bi nažao učinio, a ubijen je mučki. Za to su krivi i Ganić i ostali koji bi trebalo da odgovaraju, kao što odgovaraju i Srbi", poručila je Bogdana Tomović.
Originally posted by mythenauci komparativ rijeci prije nego je koristis.
ima li goreg, glupog i zlobnijeg coveka od tebe, he? Uuuuuuuuf, sreca tvoja da je izmedju nas ekran....
Originally posted by mythetvoj je razum liječio dr. dabić?
vec dugo zivim vani, tako da se ne snalazim najbolje sa pridjevima i padezima, ali sam zadrzao pamet, zdrav razum i pozitivan duh, za razliku od tebe...
Originally posted by mythenije bash istina.
baki, JNA je bila agresor u Hrvatskoj, u BiH je bila druga situacija. Odmah po donosenju odluke o priznanju BiH , tadasnja JNA je donela odluku o povlacenju iz Bosne a taj masakr nad neduznim vojnicima i oficirima se dogodio tijekom povlacenja, a ne napada.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!