Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hvala Unikornu..

Dakle, ovako. Naša pametnica je, kao što sam naglasio, umetala reči ovom dečkonji.. ali ume on sam da se brani..

Što se morala tiče. Idemo korak natrag. To jest, krenuću od vrednosti. Vrednosti su opšti stavovi - uverenja. One (vrednosti) su ono što je poželjno, dobro, vredno. Vrednosti u određenoj meri konstruišu kulturne obrasce, a ovi oblikuju moral kao unutrašnji mehanizam za sankcionisanje ponašanja van okvira vrednosti. (Mid, Benedikt, Koković, Lazar i drugi)
Kao takav, on jeste kategorija. A zašto? Zato što je promenjiv! Postoje neke univerzalne vrednosti, ali dosta je oblikovano interno. Možemo reći da se čak od kuće do kuće razlikuje moralnost, pa i vrednosti koje dele ljudi...
Što se tiče Vetur úlfur-ove izjave da nam je nametnut. Donekle se slažem, ali ne baš sa terminom namentnut. Moralnost svi imamo, samo se kod svakoga drugačije manifestuje. Zakon i crkva nastoje da ga oblikuju i usmeravaju...
By str00ja
cela prva stranica je hit, samo takav, dodje mi da stavim link ovog celog off-a u potpis, hahah xD ja sam mislio da sam ja u gimnaziji voleo filozofiju i bio zaludjen njome, ali Mala Alisa me je razuverila potpuno :P i jako mi je krivo sto nisam temu pratio na vreme i ucestvovao u diskusiji, izvinjavam se ako sad offujem u offu... shvatate me :P
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
I da upotpunim izjavu od ranije i samim tim odgovorim na tvoja ranija pitanja Alisa.

Kada sam rekao da nisi kompetentna da me osuđuješ, ja sam jasno rekao zbog čega to nisi. Rekao sam da me Blacky poznaje lično i može da zaključi kada sam ozbiljan, a kada to nisam.
Blacky hvala što se zauzima za mene, a to radi jer me poznaje, a ti pak ne i samim tim nemaš neko legitimno pravo da me osuđuješ kao osobu!
a sve ovo gore se odnosi na ovu tvoju izjavu:
Originally posted by MalaAlisa
@just_me, ponizavajuce je za tebe a onda je i za mene ponizavajuce da gledam kako javno pokusavas nekoga da "smuvas"... to je neukusno a sa druge strane, ako ti je to zaista cilj onda radije to prenesi na PP i videces da ces imati mnogo vise sanse da uspes u tom muvanju... zezanje ili ne, neukusno je... pokazi malo dostojanstva
Ja ne znam na koji način sam izgubio dostojanstvo jer se ne sećam da sam rekao ili uradio išta ponižavajuće...

Što se tiče definisanja "nametnutog", mislim da je Vetur úlfur sasvim fino objasnio na šta se odnosi.
Korisnikov avatar
By Mage
Ma moral je relativan i kraj :sudija:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hmmm, ako je relativan kao istina... slabo ste mi tamo nešto branili svoje stavove :P
By Guion Nerville
@MalaAlisa

zasto neko gubi dostojanstvo samo zato sto nekog muva preko foruma...

i zasto je to ponizavajuce i za tebe, kako tebe degradira tudje muvanje?

ako je samo do licnog ukusa, oni su razliciti, a muvanje je nesto sto se cesto moze videti na ovom forumu, pa bi mozda trebalo da se postepeno navikavas ako planiras da ostanes :)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Banana

@MalaAlisa

ako je samo do licnog ukusa, oni su razliciti, a muvanje je nesto sto se cesto moze videti na ovom forumu, pa bi mozda trebalo da se postepeno navikavas ako planiras da ostanes :)
Mislim da je nju zgrozio nacin i odabir reci koje je just me koristio u recenicama... mislim, sala je sala... da razgranicimo neke stvari, uplitanje morala u sve ovo je smesno.. ali stvarno smesno...
Da li ja zaista treba da se stidim zbog toga sto cu jednog dana biti sudija, ako se budem bavila pravom... advokat, sta god.. uopste, pravno lice.... Vecina njih mi kaze, da su srecni, a ti mislis da je to lose, i ja ti jos dozvoljavam... zato sto te ne poznajem da sudis o meni..
Zato, hajde sic brze bolje...
Korisnikov avatar
By bu
[/quote]Znas gde idu novajlije, prvo kod mene i dobiju smajli :egzorcist:
pa posle mogu dalje... to je pravilo.. ah da... jednog dana i budem sudija, time sam se krenula baviti u zivotu...
a tebi ne bi ni bila keva... sve i da si stvarno Alisa..

[/quote]

ahahah ja nisam bila kod tebe nja nja :P ..a otisla sam mnogo daleko :P
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Black Lady

@MalaAlisa

Mislim da je nju zgrozio nacin i odabir reci koje je just me koristio u recenicama... mislim, sala je sala... da razgranicimo neke stvari, uplitanje morala u sve ovo je smesno.. ali stvarno smesno...
Da li ja zaista treba da se stidim zbog toga sto cu jednog dana biti sudija, ako se budem bavila pravom... advokat, sta god.. uopste, pravno lice.... Vecina njih mi kaze, da su srecni, a ti mislis da je to lose, i ja ti jos dozvoljavam... zato sto te ne poznajem da sudis o meni..
Dušo, ako se ta gadi drpanja, onda stvarno ima problem :D Muško ili žensko, drpanje je svetinja :D Svako voli da se drpa :) :P

@Bu

Tvojih 500 postova naspram Blekinih 15 000 je ništa :) Dakle, za nju si nova i stićeš na red :P
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by just_me

@MalaAlisa

Dušo, ako se ta gadi drpanja, onda stvarno ima problem :D Muško ili žensko, drpanje je svetinja :D Svako voli da se drpa :) :P

@Bu

Tvojih 500 postova naspram Blekinih 15 000 je ništa :) Dakle, za nju si nova i stićeš na red :P
Da, o tome sam pricala :) ba sta rec drpanje, ae ae, dolazi ovamo i te fore... ne zna da se zabavlja...
Da, bu ce tek da signemo, and here we go
@Bu :egzorcist:
Korisnikov avatar
By bu
ahaha ipak i ja stigoh do tog smajlija :P
By Guion Nerville

@MalaAlisa

pretpostavljam da je podvucen deo namenjen Alisi, cisto da se zna...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!