Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By posmatrac
Evo pocinje ono od cega sam se najvise bojao u vezi obogacenja novosadske gay scene...
Nadam se da nece ponovo poceti rat izmedju klubova... ratuje protiv nas dovoljno broj ljudi... postojanje konkurencije je uvek podsticaj za poboljsanje kvaliteta usluge, i to treba shvatiti kao izazov za uspesno poslovanje... a rezultat svega bi trebalo da bude raznolikost, bolji kvalitet gay scene na radost svih nas...
nadam se da ce sva tri kluba uspesno poslovati i u miru koegzistirati u nasem lepom Novom Sadu...
By PLAYER
Originally posted by Deejay_zr

Od: PassionNoviSad
Datum/vreme: 09. Apr. 2010 - 07:08

za dobro raspolozenje tu je DJ ZEXY

+ iznenadjenje na sipci! ;)

ulaz iskljucivo 18+ osobama

SVE JE TO LEPO ALI MUZIKU NE PUSTA DJ ZEXY!!!!!!!!!

DJ ZEXY CE PUSTATI MUZIKU U KLUBU YELLOW
hahahahah sta reci!!!!:snupi:
Korisnikov avatar
By LAV021

DRUGARI!!!!

Sutra 10-og aprila (subota), veliko otvaranje novog, nevidjenog gay kluba u Novom Sadu!!

- separei sa po 6 mesta
- sipka za igranje
- dark room
- soba za intimu
- sobe za prenociste
- mogucnost placanja sa karticom

:apprentice:

ON TO MANIPULISE TVOIM IMENOM?
BEZ TVOG ZNANJA?
Korisnikov avatar
By Deejay_zr
Originally posted by LAV021

DRUGARI!!!!

Sutra 10-og aprila (subota), veliko otvaranje novog, nevidjenog gay kluba u Novom Sadu!!

- separei sa po 6 mesta
- sipka za igranje
- dark room
- soba za intimu
- sobe za prenociste
- mogucnost placanja sa karticom

:apprentice:

ON TO MANIPULISE TVOIM IMENOM?
BEZ TVOG ZNANJA?
TRUDI SE ALI MU NE USPEVA !!!!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Jaaaaaaaaooooooooo muka mi... planirao sam sutra u grad, a sada ako se odlučim da izađem, verujem da to neće biti gay klub... Ovo je njaaaaaaaaa.. smorili ste.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja nikad nisam cuo za tog dj-a. :mete: smesno je nazivati to sto se radi didzejingom (nevezano za ove klubove, vec uopste). to je winamp shuffle.
Korisnikov avatar
By Minie
Originally posted by ns.happy

ja nikad nisam cuo za tog dj-a. :mete: smesno je nazivati to sto se radi didzejingom (nevezano za ove klubove, vec uopste). to je winamp shuffle.
usrecio me je komentar
:klap: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Deejay_zr

winamp shuffle mozda ti koristis
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Lakiboy_ns

^
@ BlackBitch-Mislis da svratim u standardno fabulozni i skandalozni i uvek dobro organizovani klub Yellow? :D
:shamar: pazi kako pricas sa mnom mladicu... i ne, nisam uopste ciljala na Y, ja sam apsolutno neutralna sto se da primetiti, dacu ja tebi bitch kad te dohvatim... :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
naravno, kod mene je kuci uvek ukljucen shuffle. ali ja ne pustam muziku u nekom klubu nazivajuci sebe dj. :njanja: sa druge strane, ja ne idem po vasim iventima, mozda se klupska scena menja, mozda konacno neko to radi kako treba... :neznam: ali da se ne lazemo - vecina djeva su samo pustaci muzike. pa se ti ljuti koliko hoces.
Korisnikov avatar
By Deejay_zr

naravno, kod mene je kuci uvek ukljucen shuffle. ali ja ne pustam muziku u nekom klubu nazivajuci sebe dj. :njanja: sa druge strane, ja ne idem po vasim iventima, mozda se klupska scena menja, mozda konacno neko to radi kako treba... :neznam: ali da se ne lazemo - vecina djeva su samo pustaci muzike. pa se ti ljuti koliko hoces.
ne ljutim se ja samo ne treba generalizovati ima nas koji to radimo kako treba!!!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Black Lady

^
@ BlackBitch-Mislis da svratim u standardno fabulozni i skandalozni i uvek dobro organizovani klub Yellow? :D
:shamar: pazi kako pricas sa mnom mladicu... i ne, nisam uopste ciljala na Y, ja sam apsolutno neutralna sto se da primetiti, dacu ja tebi bitch kad te dohvatim... :lol:
Bring it on Bitch :bic: :lol:
Ok ti mozda ne zelis da ispadnes pristrasna posto povremeno gastarjbajterski radis u Yellow-u ali ja smem da kazem da je taj klub dobro organizovan, da je osoblje ljubazno, obezbedenje korektno a lokacija odlicna zbog svoje diskretnosti i cinjenice da u blizini obicno nema nikoga pa mi koji ne zelimo da ceo grad zna da idemo u gay klub mozemo diskretno pod okriljem noci da dodjemo u klub a kasnije pripiti i veseli isto tako diskretno da odemo kuci :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Inace sto se tice otvaranja novog kluba Passion postoje nedoumice u vezi lokacije, malo sam istraziovao po Romeu i kao sto sam predpostavio u pitanju je namerno izazivanje konfuzije.

Naime oficijelni profil kluba Passion salje info da se klub otvara u Kisackoj i da je upad 100 din, a pola Romea dobija i poruke od jos jednog profila pod imenom ClubPassion koji salje info da se klub otvara u Z.Jovinoj i da je upad cak 300 dindzi......medjutim ovaj drugi profil nije jos ni zvanicno odobren od strane administratora sto navodi na zakljucak da neko preko tog drugog neoficijelnog fejk profila namerno minira novi klub i stvara konfuziju :drama:

Kupleraj :cowboy:
Korisnikov avatar
By Insorcer

Inace sto se tice otvaranja novog kluba Passion postoje nedoumice u vezi lokacije, malo sam istraziovao po Romeu i kao sto sam predpostavio u pitanju je namerno izazivanje konfuzije.

Naime oficijelni profil kluba Passion salje info da se klub otvara u Kisackoj i da je upad 100 din, a pola Romea dobija i poruke od jos jednog profila pod imenom ClubPassion koji salje info da se klub otvara u Z.Jovinoj i da je upad cak 300 dindzi......medjutim ovaj drugi profil nije jos ni zvanicno odobren od strane administratora sto navodi na zakljucak da neko preko tog drugog neoficijelnog fejk profila namerno minira novi klub i stvara konfuziju :drama:

Kupleraj :cowboy:
Na pose što je profil Player NS kluba nestao sa Romea, a tom klubu je bila najavljena adresa u Zmaj Jovinoj...još juče. Ovo za Kisačku ne verujem. Znate li vi šta se na toj adresi nalazi/lo?! ...opet se neko dobro zeza! :D
Korisnikov avatar
By Blady

Bring it on Bitch :bic: :lol:
Ok ti mozda ne zelis da ispadnes pristrasna posto povremeno gastarjbajterski radis u Yellow-u ali ja smem da kazem da je taj klub dobro organizovan, da je osoblje ljubazno, obezbedenje korektno a lokacija odlicna zbog svoje diskretnosti i cinjenice da u blizini obicno nema nikoga pa mi koji ne zelimo da ceo grad zna da idemo u gay klub mozemo diskretno pod okriljem noci da dodjemo u klub a kasnije pripiti i veseli isto tako diskretno da odemo kuci :D

[/quote]Sav si mi ti diskretan :lol:
@Armande, mislim da je tacno za otvaranje tog kluba u Kisackoj, gde se nekada nalazio KIss, gde su one ciganske zore ili noci, kako se vec zove i drzi Dejan, koji je drzao i Dzoker....eto tak.
Korisnikov avatar
By Mage
Blacky, jel izlaziš večeras u Y? :)
Korisnikov avatar
By ns.happy

a lokacija odlicna zbog svoje diskretnosti i cinjenice da u blizini obicno nema nikoga pa mi koji ne zelimo da ceo grad zna da idemo u gay klub mozemo diskretno pod okriljem noci da dodjemo u klub a kasnije pripiti i veseli isto tako diskretno da odemo kuci :D
:sixto:
a gde kupujes burek kad se vracas tako veseo? u nekoj str8 pekari? jel namignes prodavacici kao slavko stimac jagodinki u varljivom letu? :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by just_me
Originally posted by Mage

Blacky, jel izlaziš večeras u Y? :)
You? 'cause, I'm not gonna bother if you won't be there :P
Izlazim, al' sa dečkom jbg :smeh: (valjda neće ovo pročitati :lol: )

Šalim se G, znaš da te puno volim :kiss:

@just_me: Hajde ako budeš dolazio javi se da se upoznamo :hug:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja ću večeras na više strana... Pošto mi je u komšiluku, prvo ću verovatno do Playera, pa posle do Yellowa, ali ne zavisi samo od mene :)

edit:

I nemoj se sada tu pravdaš dečku :P
Korisnikov avatar
By Mage
Važi, samo ne znam kako ću te prepoznati? U stvari, cimni ti mene, mene je lako skontati: najniži dečko u klubu sam sigurno ja :smeh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Jbn loš izlazak... jedan od najgorih... Onaj Player je čista navlakuša.. A u Yellow-u da su pustili Winamp na shuffle bolje bi radio muziku od onoga stvora što sebe usuđuje da nazove dj-om... Prekidao je pesme, kombinovao nebo i zemlju... čak i kada odabere dobru (da, desilo se u par navrata) uspeo je da je sjebe u roku od 30sec...Zlo :( Baš loš provod... SVaka čast onima koji su ostali doma...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

a lokacija odlicna zbog svoje diskretnosti i cinjenice da u blizini obicno nema nikoga pa mi koji ne zelimo da ceo grad zna da idemo u gay klub mozemo diskretno pod okriljem noci da dodjemo u klub a kasnije pripiti i veseli isto tako diskretno da odemo kuci :D
:sixto:
a gde kupujes burek kad se vracas tako veseo? u nekoj str8 pekari? jel namignes prodavacici kao slavko stimac jagodinki u varljivom letu? :lol:
Burek u sred noci? :lood: znas ti koliko je to nezdravo :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Lm da kazem koju u vezi sinoc:

-prvo to za neki navodni klub Player u hotelu Vojvodina ex-Luna je bila cista ispala jer sam usput tamo naisao i nije bilo nikakvog kluba niti znakova zivota vec samo zabravljena vrata...neko se zajebavao sa ljudima kao sto su slali i lazne informacije o lokaciji cluba Passion kako bi ih namerno minirali.....mislim stvarno infantilno :roll:

Nakon toga sam posetio stari dobri Yellow gde je bilo standardno veselo i skandalozno :D

Jedino sto me zanima je kako je bilo u tom novom klubu Passion u Kisackoj ulici na toj lokaciji gde je nekad bio striptiz klub? :D
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!