Originally posted by Sheytan
Iskreno, baš od tebe i nisam očekivao da ćeš sve ovo nazvati naci-spamom, još manje da je postavljanje ove teme nacionalističko smeće!
ne radi se o jednoj temi, kao što se jasno i precizno izrazih.
No, tvoje je pravo da imaš svoj poloitički stav, ali ne i da spamuješ teme koje ti se ne dopadaju, kao ni ova koja direktno potiče iz Rezolucije Narodne skupštine Srbije.
pa, teško da bi se moja aktivnost ovde mogla nazvati spamom. nit' me ima dovoljno za tako nešto, nit' ikoga ičim zatrpavam.
Ne kažem da ti i svako drugi ne može kritikovati i akta najvišeg zakonodavnog tela države Srbije, ali je toliko očigledno da neki ovde, medju koje si se sada i ti na moje ne malo iznenadjenje uvrstila, na sve načine obesmišljava teme koje im nisu po volji, a najčešće se tiču zločina koje su drugi, pre svega Hrvati, piočinili nad Srbima.
a tako su se nekako najčešće baš toga ticale i teme televizijskih vesti, dnevne i ine štampe, skupštinskih zasedanja, k'o zna koliko tona knjiga i svih mogućih okupiranih javnih prostora od kraja osamdesetih do kraja ratnih devedesetih godina u zemlji srbiji. kako su oni tada mahali mrtvim ljudima, e da bi se neki živi mobilisali da neke druge pobiju i/li i sami izginu, tako ih sad i ti razvlačiš po forumu, sve sa istim pravedničkim žarom i patosom večite žrtve u koji takođe uskačeš sa jednakom, albeit tranzicijski doteranom, strašću. naročito onda kad se baviš poricanjem i relativizacijom istih, ili gorih, zločina koji je tvoje pleme učinilo onima drugima.
što bi meni, ili bilo kome ko se nije navozao tim nacionskim speedom, takve teme ikad u životu bile po volji?
Ja sam samo ukazao na to. Po mom dubokom uverenju to je jasno odavno i svim pažljivijim posetiocima ovog foruma.
Što to radite bez, po mom mišljenju, adekvatnih sankcija rezultat je opredeljenja i dobre volje GS tima da svima pruži mogućnost da iskažu svoj stav. Što vi to opredeljenje zloupotrebljavate - više govori o vama, nego o ispravnom opredeljenju GS tima.
kažeš ti, pravednik, koji je ovaj folder zatrpao otrovnim otpadom. ustaše, kosovske zore, bombardovanje, rezolucije, genocidni hrvati, lažljivi bošnjaci, mrski albanci i srpske žrtve, srpske žrtve, srpske žrtve, srpske žrtve... seješ tako nešto na sve strane i žališ se na to da neko zloupotrebljava "ispravno opredeljenje gs tima"?