Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Winter
ja sam sanjala sitnu na meni i jednu krupniju ispod mene :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By blabla54380
prema narodnom tumacu snova, umreces u najgorim mukama
Korisnikov avatar
By Azdaja
iju snOVA - ovo cu preŠutati... :kesa: :smeh:
Korisnikov avatar
By tintily
svasta nesto sanjam u poslednje vreme sto nije za pricanje sirem auditorijumu :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
prenekunoć sanjam nešto presmešno, toliko smešno da me je taj smeh probudio i da bih skontala da se smejem i dalje. nešćam se šta, al' osećaj je fantastičan.

a noćas..
lijepo djevojče došlo u posetu, mercedes crni karavan, zabavni park i zgrade na parkingu, mali brat kojeg dajem slonu da se igraju, lijepo djevojče u slow motionu sa rej bankama, vezane kose i smeje se.
povezano, jašta je.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Sanjao sam kako sam ishao u shoping sa Jelenom Karleušom...

:rotflmao: :smeh: :rotflmao: :smeh: :rotflmao:

:giggle: :giggle: :giggle:
Korisnikov avatar
By Madonna
pih...

ont: ne secam se :what else is new:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
svadbaš.

ulazim u autobus, onaj zdva nivoa, unutra su neki mladenci, krenuli svi u cg na svadbu, ja se štekam za vožnju do jaza. sama, jer je drugarica ispalila, pa neće sa mnom na koncert. treba ići na svadbaš hah. negde oko kraljeva(!?) kontam da nemam ni love ni kredita, nekako javljam kevi kakvo je stanje. sledeća scena, stigli tamo, frka i trka oko nekih obroka, srećem najboljeg druga na istom mestu. sledeća scena, na skeli smo (na moru na skeli, štagod), gomila ljudi i ja, ukazuje se neki veliki bim - predgrupa, ana stanić. kažu da nam treba x minuta do tamo, a autom još više. skačem odatle i krećem da plivam do jaza. tu je prekid. amnezija. ne prepoznajem brata koji je tu. govorim mami da se ničeg ne sećam. totalna konfuzija i trčanje po kamp prikolici.
buđenje.
Korisnikov avatar
By krpica
san i ja u njemu .zelim da promenim pol .hirurg je odlucio da me usreci i posle par trenutaka dobijam alatku . ispovracala sam se ,histerisala ,plakala itd .odluchila da me ponovo operishe i vrati mi moju pipiku na mesto ..kada mi je rekao da je to nemoguce uzela sam neki noz i izbola ga .istrchala sam iz te ordinacije na ulicu ,obuchena kao zena .sve ispod odece je praznina .to nisam ja .
koliko god mi se u nekim trenucima dopadala ideja moje mushkosti ,toliko mi je u ovom snu bila ogavna .
:qqlele: strashno ..
puj puj !
Korisnikov avatar
By Astor
neke gluposti kao po običaju....
By garrel
Urednika koji je cijelu noć grinjao kako moram na posao.
:auto:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sanjam kako pricam na bezicni telefon sa Marsom u stali,al' pre toga sam nesto radio tu...I krave pocinju da muchu uzasno tako da me on tera da izadjem odatle,dolazi Lepa krepa i izdire se na mene recima:"Dokle ces brisati vise,sav pronto si potrosio na jasle samo...?Ovo je ipak stala!!" :kesa: :kesa:
Korisnikov avatar
By Galadriel
da imam prekidach sa kojim mogu da zaustavim vreme i onda idem da radim sve stvari koje mi se chini da propustam i odlazem stvari koje moram da uradim do beskonacnosti. onda mi ni taj prekidach ne pomaze da uradim to sto moram jer odlazem sve do beskonacno fuuu :cekam:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam pre neku noć sanjala da se Nataša Mićić autovala za skupštinskom govornicom.

Šteta što nisam sanjala i reakciju Aleksandre Janković. :jankovicka:
By Hans
Nocas sam sanjao kako jedna drugarica i ja setamo ulicama i primetno je bilo odsustvo modernijih automobila, nosile su se retro jakne, nije bilo toliko reklama po ulicama, sve je bilo nekako isuvise cisto. Onda sam u trenutku zastao na jednoj trafici da pogledam koji je datum na novinama uopste i pisalo je 12.7. 1969. :) Potom sam pohitao da vidim svoje roditelje u snu koji su tada bili deca, kao i jos neke ljude koji su sada jako stari, no, probudim se...
Korisnikov avatar
By cornflakeboy
sanjao sam da sam zensko, da imam muza i dvoje dece. bili smo u nekom restoranu, onako porodicno i deca su me nervirala uzasno.:doh:
Korisnikov avatar
By zozefin st
nesto uzasno lose,
srecom sam zaboravila sta..
znam samo da su me neki jurili sa namerom da me ubijuu
Korisnikov avatar
By ultraviolet
sanjao sam noćas da te lemam.

da 'kasnim' na exit i propuštam royksopp. ajme. :ledeni:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Joooooooj sanjala sam vodu..i kako ronim..i plivam..joooj to ne valja..kaze moja strina:grom:
Korisnikov avatar
By mrgud
krpelje. silne krpelje, sitne, krupne, kako mile po meni, i ja ih lovim i bacam u vodu.
BLJAK!!!
Korisnikov avatar
By Tungi
18.vek,staru kucu,Morgan Le Faya i mene kako trazimo izlaz odatle,a neprestano se vrtimo u krug i vracamo na pocetak;staru sobu iz koje kako odskrinuh vrata vonj i vlaga stegose nosnice,neko svira na klaviru psihodelicni,posmrtni menuet..Prekida se..Nastavlja se u mojoj sobi,spustam se u stvarnost,neki dugacki hodnik koji inace nemam u stanu,resetke na prozorima(kako i stoje),seva,pada kisa,otvaram frizider da uzmem nesto,i trenutak munje,zaslepi i osvetli taj hodnik-koridor i prikaza crnu siluetu..Odjednom strah da li je sve zakljucano,da li sam siguran,bezbedan..Neka nepoznata lica i ja,najednom se nalazimo u nekoj prodavnici,lica koja su mi pretila,forum,godina registracije korisnika 2007.(:lud: )
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
jao :smeh: sanjala sam da su vencali mene i moju kumu. tj.ja njoj treba na zimu da kumujem na vencanju. pa sam to nesto sanjala, pa zamenili papire, pa ispadoh ja mladozenja, a sve islo preko nekog bankomata, nigde maticara :smeh:
i na kraju kad smo shvatile sta se desilo, prvo je histerisala i dernjala se na sve zivo, i samo se momentalno smirila, pogledala me onako zbunjeno i pitala me "i sta je bilo sa onom smokvom?" :smeh: i tu sam se probudila :lol:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!