Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by MarsPa dobro, bice A i sad si ti u drugoj situaciji nego pre a i mi ostali, i dolazak ovde je put, promena... a uz to vidjanje dragih ljudi
Originally posted by Dina
Putujes li ti negde ove godine?
Hteo sam na Aljasku ali, prvo, celo leto moram da sam ovde, a drugo - trebaju mi dani za dolazak kući...
Originally posted by SeamanMoze.... vi proucavajte muskarce a ja cu zene... odlicno cemo se slagati!
Originally posted by DinaSuper, idealna prilika za mene i lonija da se bolje upoznamo
Marse,
hvala... mada ja mislim da je i prosle godine bilo tih aranzmana od 15 dana, cini mi se da je ovaj bio takav... Nego mi jos ne znamo kad cemo na odmor... ali sto ti kazes, moracu da pozurim... cim budem znala - rezervisemo... Putujes li ti negde ove godine?
Mazo,
ne bih ja nego ja to zbog Lonija, nije bio u Egiptu a ne moze sam da ide
Da proucimo muskarce
Originally posted by SeamanIjao secam ga se i ja... A ona je skroz otkacena!
Jao eno ga u kaficu konobar kojem je moja drugarica prisla i pitala ga je li gay
Ludacha. Moja simpatija Ako je to on, vidi se samo rame, ali mora biti on.
Originally posted by nsBeckieHvala Ns Beckie Kako si ti?
Bravo, Dina, sve pohvale Pohvale i Loniju sto nije ispalo kao na onoj Mazinoj slici
Originally posted by SeamanO Jeca pobedila A Karolina?
Dobro jutro!
Losa vijest je da sam ja neraspolozen, jakoo
A dobra vijest je da je JJ pobijedila.
Dina cestitam!! Jednom sam cuo sirene, ali nisu bila bolnicka, nego vatrogasna kola, pa sam odahnuo.
Originally posted by Seaman
Bice mi bolje kad odem dolje, ispod crne zemljice.
To bolje nikako da dodje.
Ako je kisica jedino dobro, kod mene bi to znacilo da sam u totalnom haosu A i jesam.
Originally posted by SeamanQq sreca da sam daleko od Mazinog kraja...
Danas cu da poranim u teretanu. Ako mi neko stane na put, slomicu ga kao cackalicu.
Skroz sam destruktivan.
Originally posted by DinaKoje crno od jutros...i u polarnim danima pa je ... više.
Dobro jutro Marse,
sta vam je odjutros?
Originally posted by SeamanJuuupiiii za Karolinu... ja sam gledala prvi set donekle, bas joj nije islo... dobro je da je tako zavrseno...
I Karolina, prvi set izgubila 6:1, drugi dobila 6:1 i treci valjda 6:4.
I Azarenka je pobijedila, danas igra protiv Kim.Nadam se da ce da izgubi, jer bi je JJ prestigla.
Originally posted by MarsBice bolje
Originally posted by DinaKoje crno od jutros...i u polarnim danima pa je ... više.
Dobro jutro Marse,
sta vam je odjutros?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!