Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Da, mala napomena.
Spainair nije lowcost... ( Beč - Barselona je oko 100 - 150 e povratna) ali svejedno, vest je :yay:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by spliff

da li neko zna kod koje kompanije je najjeftini let za amsterdam iz beograda?
kod csa sam kupio povratnu kartu za 170 ekija
taxe su ukljuchene u cenu

:up:
Korisnikov avatar
By spliff
ja kad sam gledao kod jata online bile su neke cene u rangu 40.000 rsd
a kod csa sam platio 16.750
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by spliff

ja kad sam gledao kod jata online bile su neke cene u rangu 40.000 rsd
a kod csa sam platio 16.750
dobro ja sam je kupio pre nekih mesec dana mada sam ipak isao na bozic tako da je bilo jos uvek slobodnih mesta
Korisnikov avatar
By spliff
ja idem kraje aprila
i za taj termin su kod jata bile te cene
Korisnikov avatar
By pazzaz
pa evo sad gledam jer treba i ja da rzervisem za kraj aprila opet i evo vidim da je oko 17-18 hiljada sto je sasvim ok jer moram priznati mrzim da presedam jer mi redovno izgube prtljag, zato gledam uvek direktan let
Korisnikov avatar
By Marvin
U bogte, će letimo sa City Recordsom :giggle:

Air Pink announced intention to take 4 Boeing 737 in 2009 for charter and low-cost flights.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Marvin

Da, mala napomena.
Spainair nije lowcost... ( Beč - Barselona je oko 100 - 150 e povratna) ali svejedno, vest je :yay:
Koliko kosta otprilike povratna karta: Beograd - Barselona?

Isto pitanje za destinaciju: Beograd - Rim?
Korisnikov avatar
By spliff
da li neko zna da li ce biti low cost letova za grchka ostrva na leto? posebno me interesuje santorini ili mikonos
Korisnikov avatar
By Marvin
Konačno je Spanair izbacio letove!
Beograd- Barselona utorkom, četvrtkom i subotom.
Povratna sa taksama je 170 e

Za sada bez bilo kakve promocije :wtf:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ja pre neki dan platila Amsterdam - Zeneva 120 dolara, preko easyjet-a

bilo bi manje da nemam jos 1 kofer sem rucnog prtljaga (to je dodatnih 11 dolara)
Korisnikov avatar
By Skyen
ja platila od budapest do stokholma i od malmea do budapest, all round 60e
Korisnikov avatar
By Marvin
Spanair od 28. maja počinje sa linijom Beograd- Madrid
povratne karte sa svim taksama od 100e

:klap:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Registrujte se kod Fly Nikija to jest Air Berlina i kod Spanaira, i šalju vam kartice na kućnu adresu sa kojima kao registrovani putnik možete ostvariti pravo na bonus milje prilikom letova i sve se one evidentiraju, da bi ih kasnije mogli iskoristiti na kupovinu karata ili eventualno besplatno putovanje ukoliko sakupite dovoljno bonusa. Za početak se kod Air Berlina dobija 500 milja, a kod Spanaira 300. Pretpostavljam da oni koji često putuju znaju za bonuse prilikom putovanja.
Korisnikov avatar
By Valdemar
Bgd-Bcn-Bgd u aprilu (ali mislim da je neka promocija, pa moze da se desi da su fiksirani datumi) 65 evra. A inace moze da se nadje i za po 40 evra u jednom pravcu. Sve ukljuceno.
Korisnikov avatar
By colorado
Wizzair nudi na svom sajtu letove iz BGa za London i Dortmund od sredine jula.
Korisnikov avatar
By Marvin
I Air Baltic, od 5. maja, 4 puta nedeljno za Rigu.
Korisnikov avatar
By Sing

I Air Baltic, od 5. maja, 4 puta nedeljno za Rigu.
Leteo sam 4 puta njima (Riga-Minhen, Riga-Baku, Jerevan-Riga, i Dushanbe-Riga) i servis im je ispod nule, a stjuartdese mlade i lepe, al' sa dignutim nosem, i zamisljaju da su manekenke :alexis:

Inace, najjeftiniji su za destinacije u Centralnoj Aziji.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Valdemar

Bgd-Bcn-Bgd u aprilu (ali mislim da je neka promocija, pa moze da se desi da su fiksirani datumi) 65 evra. A inace moze da se nadje i za po 40 evra u jednom pravcu. Sve ukljuceno.
Eto krenuo je SpanAir na relaciji BEG-BCN i popunjenost aviona je 67% (izvor: Beta). Pa evo, ko voli spanski, Spance ili Spanjolke, nek' izvoli.

:astral2:
Korisnikov avatar
By spliff
Cena povratne vozne karte na relaciji Beograd-Amsterdam iznosi 494,40 Eur plus cena rezervacije, u dinarslkoj protivvrednosti po službenom kursu eura na dan kupovine voznih isprava.
Srdačan pozdrav.

----- Original Message -----
From: Medija centar JP "Zeleznice Srbije"
To: Ana Tesanovic
Sent: Wednesday, April 21, 2010 11:47 AM
Subject: Fw: cena

----- Original Message -----
From: Slobodan V. Petrovic
To: medijacentar@srbrail.rs
Sent: Wednesday, April 21, 2010 11:22 AM
Subject: cena

molim vas
interesuje me koliko koshta povratna karta za amsterdam
hvala unapred

:lood:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Da li je neko putovao Nikki-jem iz Beograda? Kakvi su utisci?
OMG OMG OMG

:hyper:

Wizz Air, najveća niskotarifna avio-kompanija Centralne i Istočne Evrope, danas je saopštila je da će u aprilu 2011. godine uspostaviti svoju novu, 13. po redu, bazu u Beogradu. Na beogradskom aerodromu će biti stacioniran novi avion ove kompanije tipa Airbus A320.
Istovremeno, Wizz Air uspostavlja 5 novih linija iz Beograda prema Rimu, Malmeu, Stokholmu (aerodrom Skavsta), Ajndhovenu i Minhenu (aerodrom Memingen), pored već postojećih letova ka Londonu i Dortmundu.

Novi letovi:
Rim (FCO), 3 puta nedeljno, od 15.decembra 2010.
Malme (MMX), 2 puta nedeljno, 15. decembar 2010.
Stokholm (NYO), 2 puta nedeljno, 3. april 2011.
Ajndhoven (EIN), 2 puta nedeljno, 1. april 2011.
Minhen (FMM), 2 puta nedeljno, 3. april 2011.

Karte za sve nove kao i za postojeće destinacije su vec od danas u u prodaji na sajtu www.wizzair.com. Najniža ukupna cena karte u jednom smeru, uključujući sve takse, iznosi 24,99 evra (oko 2.600 dinara).
Jožef Varadi, generalni direktor Wizz Air-a rekao je: “Izražavamo izuzetno zadovoljstvo što smo započeli novu etapu svoga razvoja. Otvaranjem beogradske baze, veliki broj Srba kao i posetilaca vaše zemlje moći će da koristi naše zaista niske tarife koje podrazumevaju izuzetan kvalitet putovanja avionima Wizz Air-a. Buduće unapređenje poslovanja na srpskom tržištu znači da ćemo zaposliti stotine ljudi, a biće povećan i prihod srpske turističke privrede.”
Wizz Air je tokom proteklih godinu dana prevezao 9,2 miliona putnika. U svojoj floti trenutno ima 34 aviona tipa Airbus A320 koji trenutno saobraćaju iz 12 baza u Poljskoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Ukrajini i Češkoj. Trinaesta baza će biti otvorena u Srbiji u aprilu 2011. godine.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja sam bas sinoc nasla let Beograd - London i nazad sa Wizz Air za 60 evra !!! da li je to moguce???
Korisnikov avatar
By maka
moguce,ustvari let je 70e, povratna karta + 15e po svakoj torbi u oba pravca! dzab,dzabe! plus mi ne treba viza za london sa ustaskim pasosem :happy:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by maka

moguce,ustvari let je 70e, povratna karta + 15e po svakoj torbi u oba pravca! dzab,dzabe! plus mi ne treba viza za london sa ustaskim pasosem :happy:
udaj se za mene !!! ocu i ja pasos, smrt vizi :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Sunce

Da, mala napomena.
Kada sam gledao, karta je kostala oko 170 e.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!