Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Fotka je preuzeta sa zvanichnog profila na fejsu.
Jedino shto sam presharao tachno mesto dogadjanja.
By deka
Greska u kucanju..Sto smo zlobni !?!
Korisnikov avatar
By jukie
Pa ne, možda je igra reči od "honey and then some"
honey-med, pa onda med-medved
med i još nešto
Korisnikov avatar
By Rei
Pa bash, ni ostatak te kratke rechenice nije sasvim ispravan pa da neshto poverujem da je "hanadsome" shifra :evil:
Korisnikov avatar
By gorilica
Nije bitna fotka, bitno je da se ljudi provedu, a na onih par na kojima sam bio, meni je stvarno bilo lepo. :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Na zalost, ja nisam bio u mogucnosti da odem, ali chujem da je bilo bash dosta ljudi i da je bilo dobro.
By deka
Bilo je lepo,bez guzeve,mada ne bih se bunio i da je bilo tako..Muzika ok,mozda malo tiha za moj ukus...Cene pica mozda malo prejake,ali obzirom da se zurke organizuju jednom u nekoliko meseci i to se da preziveti...
Korisnikov avatar
By Delete
A mogu li beari da povedu svoje lez drugarice na zurku? Ja silno zelim da udjem na jednu od tih zuraja.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ovaj asistent na koga se palim je Bear... eto razloga da banem na sledeću! :tehno:
By deka
Originally posted by Nocturnal

Moj drugar je pokusao da udje na zurku, ali nisu mu dali. Obrazlozenje "nisi bear". Gde se dede onaj deo admirers :puzzle: ?
:sesir:
NOX
Na zurku je moglo da se udje ukoliko si se pre nje javio i stavio sebe na spisak..Tako da,ako mu se islo mogao je da okrene broj sa pocetka ove rasprave i ne bi imao problem..Ja sam chaser,nisam bear i apsolutno nikakav problem nisam imao da udjem na zurku,bio sam na spisku...Da necete i ovo da proglasite diskriminacijom !?! BTW podrzavam ideju organizatora da se na zurku ne pustaju fem ljudi,zene etec(ako neko od vas organizuje recimo rodj zurku u nekom klubu i pozove ljude koje on zeli,da li biste voleli da na tu zurku upadnu ljudi koji nisu na spisku!?!-odgovoricu za vas -naravno da ne biste-zato bez foliranja molim),mada ih je par bilo na ovoj,i verujem da su se ....Muzika je bila OK,mozda da je bila malo glasnija bilo bi bolje...I amlo vise prisutnih bi ucinilo event jos boljim...Oba palca gore za neku sledecu ;-)
Korisnikov avatar
By Berserker
I must go!
I must go!
I must go!

Barem na kratko! :hyper:
Korisnikov avatar
By gorilica
Mesec dana sasvim dovoljno da se bilo ko organizuje. :)
Pravila znate. Bez rezervacije, nema pushtanja unutra.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja ću s tobom da se organizujem:
Ti rezervišeš preko moba i za mene, ja plaćam za obojicu! :D
Korisnikov avatar
By gorilica
LOL
Ne znam u kakvoj cu finansijskoj situaciji biti pochetkom maja, ali se stvarno nadam da cu doci. :) Naravno, platicu sam svoju kartu, a ti si mi svakako dobrodoshao kao pratioc. :)
Korisnikov avatar
By Rei
A DarkStar je bear? Hitno, u temu moja fotka :blenta:
Korisnikov avatar
By DarkStar
haha nije DarkStar bear. ja sam manjina nad manjinama u gay svetu :/
Korisnikov avatar
By gorilica
O, veruj mi, na ovom forumu i nisi bash tolika manjina. :)
I ja sam trenutno malo chubby. :)
U svakom sluchaju, ako se obojica zateknemo tamo, eto, mozemo i da popijemo koje pivce zajedno. :)
Korisnikov avatar
By DarkStar
In a sudden turn of events, DarkStar je upoznao nekoga ko bi ga "odgovorio" od dolaska na žurku ;)
haha videćemo
Korisnikov avatar
By gorilica
F8LeSS , da te najavim sa sobom???? :)
Josh 3 dana! :yay:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!