Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Nemam problema sa tim.
Ko ne zna da sam gay zna da sam friendly.
Tako da, nije mi frka da ce pomisliti nesto ako me vide sa nekim ko je "ocigledan"...
Korisnikov avatar
By The Greenish
Nekako se potrefilo se da su ljudi sa kojima se druzim sasvim ok izgleda & ponasanja, pa nema problema kada u prolazu sretnem nekog poznatog koje iz str8 price. A, smatram da sam i ja ok izgleda, i da oni [gay] koje sretnem u gradu nemaju razloga za paniku.
Mada u poslednje vreme osecam da bi mi bilo sve jedno kada bi neki poznanici [ne meni blizi ljudi] pomislili da sam mozda gay...jer da vrede kao osobe, ne bi mi bili poznanici, pa ni njihovo misljenje ne treba da me opterecuje.
Korisnikov avatar
By M M and I
A u cemu je problem? I ako sretnem nekoga na kome se sa 3 km udaljenosti vidi da je peder u drustvu nekih ljudi koji ne znaju da sam ja gay (i ako smatram da nema potrebe da im bilo sta objasnjavam), normalno se ispozdravljam sa mojim gay-poznanikom/prijateljem/drugom tj. -icom... Nije valjda da svako ko poznaje nekoga ko je gay mora i sam da je gay...A i ako jeste...mislim sta koga briga?:duh:
Korisnikov avatar
By Pipin
Huh, kod mene je situacija obrnuta :( Nema mnogo str8 osoba pred kojima sam outovan, ali jedan od mojih str8 drugova koji zna za mene jednostavno ne može da shvati da nisu svi strejteri gay-friendly. Tako da mi je problem kad sam u društvu nekog str8era koji ne zna za mene i onda naiðe taj "ludak"... Uvek tripujem da ne?e po?eti neku pri?u u kojoj ?e me izvaliti pred ovim.
Korisnikov avatar
By m..
Joj, jeste, bila sam sa 2 od 3 koje ne znaju i naletela ni manje ni vise nego na Draco i Sunny, i to u Arari, koja kao glasi za neko gay friendly mesto. Dobila tahikardije. Cini mi se da su mi oprostile zbog nedolicnog ponasanja.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by DIONIS
pocnu da pricaju viseve o pederima a ja osecam kako crvenim aniko ne zna da sam peder a u tom momentu mislim da svi vide da sam pocrveneo,uzas!!! dodje mi da im sve saspem u lice ili da se momentalno izgubim odatle al ako je familija u pitanju malo je nezgodno
e, kad su vicevi o pederima u pitanju (a dugo nisam ?uo nijedan), uglavnom se i ja smejem ili ispri?am i ja neki. politi?ki sam nekorektan, ali i na svoj ra?un. :bouncy: a kad je familija u pitanju, suviše su konzervativni da bi pri?ali viceve za ru?kovima. ako se nekom i omakne nešto na ra?un pedera, moji znaju za mene, pa mi brzinski priska?u u pomo? i pozapušavaju sva usta. :roll:

ina?e u društvu mi nije briga ko kuži. ali ako je neko dovoljno blesav da se istrubi pred nepoznatim ljudima, onda sam sam kriv što se družim s tako glupim ljudima.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Volela bih da Joe moze da se domogne kompa, i napishe kako joj je bilo diiiivno, kad je na zurci morala da ogovara na pitanje: "Gde je (moje ime)?" postavljeno od strane jedne polovine ljudi(koji znaju za nas), dok je druga polovina gledala belo i pitala se, a ko je dodjavola pa (moje ime) :)
Kako joj je bilo paaaa j***** mi je sve po spisku shto nisam poshla sa njom :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!