Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Naj par je gej, da li je to OK?

1. Da, verujem da će organizator priznati pobedu gay para
8
40%
2. Ne verujem, neće Boban i njegov prijatelj biti proglašeni za najromantičniji par
1
5%
3. Poništiće glasanje
2
10%
4. Ništa se neće dogoditi, "zaboraviće" na proglašenje
4
20%
5. Ne znam, mnogo me i ne interesuje
5
25%
Korisnikov avatar
By Sheytan
Izbor za najromantičniji par, koji je na društvenoj mreži "facebook" organizovalo "Uniqa osiguranje", završen je skandalom zbog - pobede gej para.

"Uniqa nedelja zaljubljenih", tokom koje su posetioci facebooka mogli da glasaju za fotografiju najromantičnijeg para, trajala je od 12. do 21. februara.

Okončana je pobedom gej para, a fotografije parova na profilu "Uniqa osiguranja", kao i obaveštenje koje je o akciji bilo istaknuto na sajtu te firme, nestali su!

U konkurenciji je bilo više od 70 fotografija, a ubedljivi pobednici izbora za najromantičniji par, sa 350 glasova (drugoplasirani par imao je manje od 200 glasova), jesu Boban Stojanović, predsednik "Kvirije", i njegov životni saputnik Adam Puškar.

Iako je kao nagradu trebalo da dobiju "romantičnu večeru za dvoje“, ispostavilo se da ih nakon pobede niko nije pozvao, a misteriju su pojačala dešavanja sa "facebook" profilom i sajtom "Uniqa osiguranja".

Naime, dok je glasanje trajalo, na profilu "Uniqa osiguranje nedelje zaljubljenih", u sekciji "fotografije", bile su 73 slike.

Nakon što je glasanje završeno, nestale su sve, osim one koja je bila zaštitni znak konkursa. Takođe, iako je prethodno na sajtu te firme bila postavljena stranica s uputstvom za učestvovanje i drugim detaljima u vezi s akcijom, ona je na volšeban način nestala.

Boban Stojanović, deo pobedničkog dvojca, kaže za "Alo!" da ih još nisu zvali povodom pobede, ali da se ipak nada da će se to uskoro desiti.

"Mi smo ispoštovali proceduru, postavili smo fotografiju nas dvojice kao para i pratili glasanje. Pošto nam je 4. marta pet godina kako smo zajedno, kada smo videli da smo pobedili, to nam je baš ulepšalo dan. I dalje očekujemo da nam se jave, pošto bi, u suprotnom, ovo bio klasičan slučaj seksualne diskriminacije.

Pošteno smo pobedili, imali smo dvostruko više glasova u odnosu na sledeće dve fotografije. Ipak, pošto je u pitanju austrijska firma koja posluje po evropskim standardima, i dalje verujemo da će sve biti OK i da će nam se javiti", kaže za "Alo" Stojanović.

Novinari "Alo" su kontaktirali s "Uniqa osiguranjem" u nadi da će dobiti objašnjenje do kakvog je problema došlo, ali do zaključenja lista nisu dobili odgovor.

* Da li i vi delite Bobanov optimizam da će na kraju biti sve OK i da će oni biti proglašeni za najromantičniji par?
Korisnikov avatar
By Srklet
fora. treba tako jebat homofobe.
Korisnikov avatar
By unic0rn
uopste me ne bi cudilo da pokusaju to da zaborave :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hocu i ja da budem naj par.. Hoce li jos neko praviti izbor? :giggle:

Inace, ako zaborave su sise evropske.. :burner:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
"Dragi fanovi,

Foto-konkurs je završen. Pobedniku konkursa, Bobanu Stojanoviću i svim ostalim učesnicima zahvaljujemo na učešću."

Ovo pise u info-u fan page-a. Nijedna fotka, wall post zatvoren za postovanje.

Ali je meni jako drago da vidim da je Boban Stojanovic zaljubljen sam u sebe, jer je jel te, on pobedniK. Konkursa za "naj par". :glupan:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sto ne kontaktiraju centralu uniqa osiguranja?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by jovanabeograd

"Dragi fanovi,

Foto-konkurs je završen. Pobedniku konkursa, Bobanu Stojanoviću i svim ostalim učesnicima zahvaljujemo na učešću."

Ovo pise u info-u fan page-a. Nijedna fotka, wall post zatvoren za postovanje.

Ali je meni jako drago da vidim da je Boban Stojanovic zaljubljen sam u sebe, jer je jel te, on pobedniK. Konkursa za "naj par". :glupan:
:smeh:

a jbt, al' su se izbezumili... :maska:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Izvin'te, sestre, al' š'a tu nije jasno? Mis'im, š'a je ono? Ne znaš 'el muško il' žensko... Onda je, jebi ga, par. A i b'ate, nije sam u glavi, realno...
Korisnikov avatar
By *deni*
Čitao sam juče u Alo-u o tome.
Super.
Bilo bi baš ružno ako nastoje da izbegnu da im daju nagradu.
Večera za dvoje je u pitanju, ako se dobro sećam.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Hajd, nek bude da je OK, kako tvrde aktivisti, mada nije.

U svemu tome najmanji je problem večera za pobednički par.

Mnogo je bitnije kako se do večere došlo - tek nakon pisanja medija.

Takodje, i dalje ostaje sumnjivo - da li bi organizator sklonio slike da je pobednik bio heteroseksualni par. Smeo bih da se kladim, da ih onda ne bi sklonili "jer je konkurs završen". Ovako, žele što pre da se sve zaboravi, a večera za dvoje je tako sitan trošak za jednu osiguiravajuću kompaniju...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma na kraju je sve ispalo dobro.
Pobedili su u natjecanju, digla se i medijska prašina, pojavili su se u dnevnoj štampi i na kraju će otići na večeru.
Ja tu vidim samo korist, nigde štetu.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by *deni*

Ma na kraju je sve ispalo dobro.
Pobedili su u natjecanju, digla se i medijska prašina, pojavili su se u dnevnoj štampi i na kraju će otići na večeru.
Ja tu vidim samo korist, nigde štetu.
Naravno.
Medjutim, korist bi bila još veća da makar romantičnu večeru proprate mediji i organizator takmičenja sa sve slikama na sajtu...
Korisnikov avatar
By *deni*
Eto ideje. :eureka:
Ako niko ne bude došao da ih fotografiše za vreme korišćenja nagrade, neka se sami slikaju i slike proslede u Alo, koji je u 2 broja pratio ovaj slučaj.
Slike sa večere biće sjajan epilog priče.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!