Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bu
koje playere koristite za gledanje filmova?ja imam ovih dana problema sa skoro svakim..bs player nece da radi..mv2player i GOM player sam skinula i krenula da koristim al koji god film da pustim kasne prevodi..a ne mogu svaki put da sedim i da pomeram titl filma da bi ga normalno gledala..da li neko zna neko resenje za ovaj problem..?Hocu ko covek da gledam film..a ne da drzim mis celo vreme.. :( ..
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja koristim VLC, nisam siguran al mislim da ta kasnjenja nemaju veze sa plejerima nego sa prevodima..jer meni kasni/zuri prevod i kad pustim u vlc i u nekim drugim plejerima.
Korisnikov avatar
By bu
pa do skora nisam imala tih problema..al eto ..kxm jel moze u VlC da se doda prevod..ja imam i media player cinema..al ne mogu da dodam prevod..
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa da. kad ides na open izadju ti dve opcije: open movie i open subtitle za taj movie. i onda ako kasni ili zuri prevod moras svejedno da ga stelujes

ili da nadjes drugi prevod. ja sam se za jedan smorio sinhronizovajuci film sa prevodom i na kraju sam resio problem tako sto sam skinuo drugi prevod :smeh: za koji nije bila potrebna sinhronizacija.
By Kragi
^ kad skidate filmove sa neta skidajte one koji u sufixu imaju naziv DVDRip a onda ce i svaki titl sa istim nazivom u sufixu biti sinhronizovan, jer je radjen za dvdrip tog flma. (naravno pricam o divx formatu).
Problem sa titlovima moze (hipoteticki) da bude i to sto odredjeni player ne otvara .sub nego npr. .srt titlove tako da mozes da probas i sa promenom ekstenzije filea odnosno titla.
Problem mogu da budu i kodeci. skini npr K Lite Mega Codek Pack skroz je besplatan.

Ja koristim Windows Media Player odnosno Windows Media Center (uz pomenute kodeke), prvenstveno zbog zoom/pan scan opcije jer film mogu da zumiram preko celog monitora a onda i zbog toga sto mogu da upravljam i daljincem :D

(zapravo je sve ono sto mi treba od playera upakovano sa windowsom xp MCE, vistom home premium i jace, ili windows 7 home premium i jace ... )
Korisnikov avatar
By bu
ma znam ja sve to..od skora uvek skinem dva tri prevoda..jer vidim da sam baksuz sa tim..al dzabe..svaki kasni..i svaki namestam..smorila sam se vise..mislila sam jer imam novi windows 7 pa mozda zato koci..al neverujem..ko zna sta je..za sad ima se mucim i stelujem..
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Kragi

^ kad skidate filmove sa neta skidajte one koji u sufixu imaju naziv DVDRip a onda ce i svaki titl sa istim nazivom u sufixu biti sinhronizovan, jer je radjen za dvdrip tog flma. (naravno pricam o divx formatu).
Problem sa titlovima moze (hipoteticki) da bude i to sto odredjeni player ne otvara .sub nego npr. .srt titlove tako da mozes da probas i sa promenom ekstenzije filea odnosno titla.
Problem mogu da budu i kodeci. skini npr K Lite Mega Codek Pack skroz je besplatan.
:sweet: Volim te! :kiss:
Korisnikov avatar
By Tungi
mv2 player(nemam toliko problema oko titlova),nekad mi je i zanimljivo bilo uskladjivanje ili cak pravljenje titlova,dok nije cirkulacija pocela u vratu da me muci:D i real player.
By superfly
obratiti pažnju koliko frejmova u sekundi (fps) ima film, pa samim tim i prevod naći sa istim fps-om.
Korisnikov avatar
By maka
ja koristim KM player i po meni to je najbolji,ustvari,najlepsi mi je :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
BS Player 2 pro, svidja mi se shto ima opciju da sam skine titlove sa neta, ponekad nadje srpske, ali uglavnom skinem english, ionako mi ne trebaju da bih razumeo, samo kao backup kad ne chujem dobro :deda: Nisam se josh susretao sa tom situacijom da titl nije sinhronizovan sa filmom...
By Kragi
Originally posted by Darling
Originally posted by Kragi

:sweet: Volim te! :kiss:
:sweet:

ok je darling imamo te u vidu za trojku, cetvorku :smeh:
salim se naravno, i love you 2 :D
Korisnikov avatar
By bu
izgleda da je problem bio codec..pogledala sam i videla da imam K lite codec..i skinula sam ovaj mega..i sad radi normlano :) ..konacno je dosao kraj mojim mukama..elem BS player je po meni zakon :D
Korisnikov avatar
By Madonna
wmp, real i quicktime s tim što real i kviki koristim za gledanje već mi trebau za skidanje YOUTUBEEEEEEEEEE klipova i tako to.
Korisnikov avatar
By bu
za skidanje klipova sa yt odlican je DVDVideoSoft Free Studio
nema sta nema...ja sam zadovoljna sa tim programom
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja koristim youtube downloader i flv converter,za avi i mp3.
Korisnikov avatar
By ns.happy
jako komplikujete. gom i k lite kodec su sasvim dovoljni. a skidanje youtube i ostalih snimaka sam vec milion puta objasnio, no niko ne slusa, te necu da habam tastaturu. sto se titlova tice - do njih je, cesto se ne podudaraju sa filmom, ali trazi. ako nema, u gomu mozes fino da podesis sve. gde trazis titlove?
Korisnikov avatar
By bu
titlove na sajtu dvix titlovi..ako tu nema imam folder sa sajtovima za titlove..i na nekom nadjem...resila sam sad sve:) mogu sad bez problema da gledam :D ..
Korisnikov avatar
By maka
a kako nadjes tu srpski prevod?
Korisnikov avatar
By blabla54380
ukucas film, kliknes search i izadje ti link od filma. kad kliknes na link izadju ti prevodi sortirani po jezicima.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kmplayer mi apsolutno najmanje šteka do sada i volim ga srcem svim.

hint: hrvatski titlovi su bolji, uvek. :giggle:
Korisnikov avatar
By Tungi
Istina.Uvek pre skinem hrvatski titl,sto zbog uskladjenog tajminga,sto zbog ne frlanja imenima...Kada umesto recimo Jerry vidim Dzeri,muka mi pripadne:hypno:
Korisnikov avatar
By Torry
mislila sam da posle GOM player-a ne postoji nista bolje ali

media player classic me sve vise odusevljava!

ne postoji format koji ne moze da pusti
Korisnikov avatar
By James.
Imam 2-3 plejera, ali koristim samo GOM.
By dukkehjem
imam jedino gom (i windows)
a gom me nikad nije izdao
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!