Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
Ne radi vec nekoliko dana.. iskuliram ja to,danas vidim radi,super. Ali evo od pre 5 minuta opet ne radi.

Kad krenem na sajt otvori mi se sledece :

You see this page because there is no Web site at this address.
What you can do:
Create domains and set up Web hosting using Parallels Plesk Control Panel.

:wtf:

ima li mi spasa?

Hvala unapred.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ni meni nece da otvori stranu.
Korisnikov avatar
By maka
ali : klino na REFRESH!

ja sam retard!
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
jos bolje

drzis CTRL i F5 (ili refresh) da ne vuce iz kesha na hardu,
vec da povuce sa adrese..

:potapsava:
Korisnikov avatar
By HARP
Pređi na megaupload, vreme je :D
Korisnikov avatar
By blabla54380
e vala bas. mi koji nemamo rapid premijum stvarno smo stavljeni na teske muke, od svih sajtova najvise tu cekamo; al valjda zato tu i svasta ima da se nadje.
Korisnikov avatar
By Stripi
meni sasvim normalno radi, baš zadnjih par dana skidam sve živo otamo.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Sprinter

e vala bas. mi koji nemamo rapid premijum stvarno smo stavljeni na teske muke, od svih sajtova najvise tu cekamo; al valjda zato tu i svasta ima da se nadje.
ima tu neki program koji se doda na mozilu-bing bang,beng bang,tako nekako...pa se izbegnu čekanja od po 15,20 minuta...
i ne znam da li važi i za statičke adrese...:D
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja sam probao nekoliko hakerskih municija za rapid i ni jedna mi ne radi :(
Korisnikov avatar
By deran
i ja pričam iz druge ruke-prijatelj mi to koristi i kaže da radi,al ne i na operi...a ja sam operetaš...:jerry:
By Kragi
U principu da se ne bi zajebavali najjednostavnije resenje je da se linkovi kopiraju u download manager i da on sve odradi umesto vas ...

JDownloader
Korisnikov avatar
By blabla54380
ne znam na koju foru radi taj, ali DAP ne resava problem cekanja na rapidu.
Korisnikov avatar
By deran
@kragi: i tu se čeka-ono što sam pominjao nema čekanja...:srbin:
By Kragi
a vama je problem cekanje :lol:

iscupaj modem iz kompa i opet ga ukopcaj :smeh:
Korisnikov avatar
By deran
nije meni,zato i ne koristim...

a iščupaj ti kad si na poslu...:P
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by deran

i ja pričam iz druge ruke-prijatelj mi to koristi i kaže da radi,al ne i na operi...a ja sam operetaš... :jerry:
Moš koristiti jdownloader, u njega potrpaš sve linkove koje žliš skinuti i onda on sam, kad treba, pokreće skidanje. Ali meni ne smeta ni ovako, svako malo se sjetim da bih trebao počet skidat nastavak :yes:

*edit*
na brzihen sam našao nekakav add on za FF, možda je to to o čemu prićaš

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/11243
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Stripi

i ja pričam iz druge ruke-prijatelj mi to koristi i kaže da radi,al ne i na operi...a ja sam operetaš... :jerry:
Moš koristiti jdownloader, u njega potrpaš sve linkove koje žliš skinuti i onda on sam, kad treba, pokreće skidanje. Ali meni ne smeta ni ovako, svako malo se sjetim da bih trebao počet skidat nastavak :yes:

*edit*

ja ga koristim,ali ovaj gorepomenuti program (danas saznam tačno kako se zove) valjda menja IP,pa se ne mora čekati od po 15 minuta...
Korisnikov avatar
By Tungi
Za jdownloader?Nema pauza izmedju linkova?
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Tungi

ima... :srbin:

još kad piše da su svi (pa nešto... :D ) zauzeti,mož' da sviraš u frulu-cel dan ne radi...:evil:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Tungi

ima... :srbin:

još kad piše da su svi (pa nešto... :D ) zauzeti,mož' da sviraš u frulu-cel dan ne radi... :evil:
ip mozes da menjas jedino ako si na netu preko rutera pa ga restartujes. povezi se preko njega i neces cekati na download :) moze i vadjenjem kabla iz kompa, ali onda moras da ostavis to tako celu noc i bla bla
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Stripi

*edit*

ja ga koristim,ali ovaj gorepomenuti program (danas saznam tačno kako se zove) valjda menja IP,pa se ne mora čekati od po 15 minuta...

sa rapidserbia,odakle je moj drug uzeo program:

Ja sam ovo namestio tako sto sam instalirao mozillin addon GREASEMONKEY i skinuo BINGO-BANGO. Nakon toga sam raspakovao bingo-bango.rar i fajl koji ima unutra samo prevukao u prozor mozille i instalirao ga. Zatim sam uzeo neki rs link i otvorio ga u mozilli. Kad sam to uradio, još na prvom ekranu gde treba kliknuti free ili premium user, izašao mi je prozorčić na kojem sam samo kliknuo ok i potom zatvorio ceo tab u kojem mi je bio otvoren rapidshare. Potom sam otvorio jdownloader i iz njega izbrisao skriptu za reset, ip adresu, username i pass modema i zatvorio program. Posle sam u mozilli na rapidserbia.com našao šta mi treba, otvorio jdownloader, iskopirao linkove u sakupljač veza, pokrenuo download i između svakog downloada sad čeka ono standarno vreme od pola minuta do minut i po. Ništa drugo nisam dirao niti menjao u jdownloaderu. Eto, tako sam ja namestio, nadam se da razumete.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!