Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By pazzaz
British fashion designer Alexander McQueen has been found dead after taking his own life.

The 40-year-old committed suicide just three years after his close friend, Isabella Blow - who plucked him from obscurity and helped him become a star - killed herself.

A source at McQueen’s office this afternoon confirmed his death, saying: ‘It is a tragic loss. We are not making a comment at this time out of respect for the McQueen family.’

His death comes just days before the start of London Fashion Week and weeks before he was due to unveil his new collection at Paris Fashion Week on March 9

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... icide.html

RIP
Korisnikov avatar
By ns.happy
jbg, svet mode je izgubio jednog znacajnog coveka. laka mu crna zemlja.
By Kragi
:drama:

aj da se ne pravim da mi zao i da ridam koliko mi je tesko, ali sam se bas iznenadio :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Madonna
baš pošao da napišem da mi je žao i da je mukica.. ubio se kad mu je mama umrla ( :sigh: ) a onda sam umro od smeha na ovo

Slika
Korisnikov avatar
By but_thats_not_Artistic
Najpre sam plakao, a onda sam poceo da se histericno smejem, setio sam se recenice koju je cesto govoria moja baba: "nije umro, nego se rodio!".
Korisnikov avatar
By bas bleu
Eto sta dokle dovede, iako se mnogi nece sloziti i nazvati me Balkanskim seljakom, los zivot za njega i druge. Otvoreno je promovisao homoseksualnost, sektasku modu i mnoge druge... Da li takav covek moze da zavrsi dobro?! (ne znaci da nije bio dobar u svom poslu) ... Mnogi drugi tu spadaju M.Dzekson, Elvis, itd itd... (Vladimir, 12. februar 2010 04:10)
kometar sa b92. i just had to.
By Shoplifter
Originally posted by bas bleu
Eto sta dokle dovede, iako se mnogi nece sloziti i nazvati me Balkanskim seljakom, los zivot za njega i druge. Otvoreno je promovisao homoseksualnost, sektasku modu i mnoge druge... Da li takav covek moze da zavrsi dobro?! (ne znaci da nije bio dobar u svom poslu) ... Mnogi drugi tu spadaju M.Dzekson, Elvis, itd itd... (Vladimir, 12. februar 2010 04:10)

upravo pročitao vest, većina komentara su top of the pops, ne zna se...

otišo jeeeeeee.... svak ko valjaaaa....

http://www.b92.net/zivot/moda.php?yyyy= ... _id=410530

:salut:
Korisnikov avatar
By Blady
Vladimire da pojedes govno za svoj komentar !
R I P McQueen :(
Korisnikov avatar
By ultraviolet
nikad čula za lika, al' svakako nije lepo čuti da se neko, a još tako mlad, samoubio.
By Rewind
Originally posted by bas bleu

Balkanac, ali crkotina svetskog formata - pomenuti ''komentator'', podrazumeva se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!