Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by blenta
Originally posted by Mage

Pa kažem vam: Piše da sam ostvario prihode van radnog odnosa na Novosadskom Univerzitetu i da treba da im platim porez na taj prihod! A to je za prošlu godinu! Šta bi bilo recimo da ove godine nisam dobio stipendiju? Da im iserem te pare? :rafal:
a) stipendija se klasifikuje kao prihod
b) ne placa se porez na iznos do oko 6000 rsd
ne znam tacnu cifru jer se 2,3 puta menjalo u skorije vreme
c) i u drugim zemljama se plkaca porez na stipendije jer je to tvoj prihod
npr ja sam za us stipendiju podneo vise papira za oporezivanje neg za samu stipendiju

tako stvari stoje
a da nam ne odgovara, ne odgovara jbg

Nemoj da pricas!? :iskolacen:

Provericu info. :zavera: :giggle:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Mage-samo bez nervoze...popij jos jedan chaj sa nanom sa mnom u Modeni da se smiris :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Lakiboy_ns

@ Mage-samo bez nervoze...popij jos jedan chaj sa nanom sa mnom u Modeni da se smiris :lol:
Evo već sam ih 5 popio odkad sam dobio obaveštenje :lol:

No, bio sam da se raspitam i rekli su mi da je to samo obaveštenje, taj porez su oni već uračunali u stipendiju tako da ne moram ništa da platim ;) Ali opet, davati porez na tako bednu stipendiju je :qqlele:

@blenta: Ali sam siguran da su stipendije u us bar 10x veće! Udarati porez na šaku jada je ispod svake granice normalnosti...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa porez je znaci platio onaj ko ti je dao i stipendiju sta se frkishes :D

I polako sa tim cajevima.....zna i nana da bude opasne-predji na majcinu dusicu bolje :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy

@blenta: Ali sam siguran da su stipendije u us bar 10x veće! Udarati porez na šaku jada je ispod svake granice normalnosti...
nope.
ako su stipendije srpska rech za grants, te grants su prilichno teshko za dobiti i shkrte u Ajmerici. istina, mozda zavisi od drzave do drzave, govorim iz PA iskustva. a i kvaliteta shkolovanja jako zavisi. nisu sve post-sekundarne shkole ovde velelepni univerziteti i koledzi. ima tzv. career shkola u kojima je uzas.
onda, ima iskustava gde su lagali npr. imigrantima kako ne kvalifikuju za grants zbog tog jer nemaju drzavljanstvo iako je green card zapravo dovoljna, znachi ima mnogo i namernih diskriminacija i zloupotreba od strane dela sistema koji upravlja post-sekundarnim obrazovanjem, ali da sad ne menjam temu.......
inache, ovde te navlache najvishe na loans da te mogu zajebati shto vishe itd.....
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Lakiboy_ns

Evo već sam ih 5 popio odkad sam dobio obaveštenje :lol:

No, bio sam da se raspitam i rekli su mi da je to samo obaveštenje, taj porez su oni već uračunali u stipendiju tako da ne moram ništa da platim ;) Ali opet, davati porez na tako bednu stipendiju je :qqlele:

E, ovaj podatak je sasvim logican. Zaista nisam nikada cuo za porez na stipendiju, odnosno da je neki stipendista bio licno upucen u placanje istog. :balerina:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!