Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Prema rezultatima koje je saopstila drzavna izborna komisija, Viktor Janukovic je novi ukrajinski predsednik, on je odneo pobedu u tesnoj utrci, za svega 2,6% glasova je pobedio. Njegov protivkandidat, od danas odlazeca premijerka Julija Timosenko, je izgubila. A najinteresantnije od svega je, da je lider one roze ili plave ili narandzaste...kako su vec zvali, 'revolucije' , odlazeci predsednik Jusjtsjenko(onaj sa ruznim licem), dobio svega 5% glasova.

Sta nam ovo govori - da je ukrajinskom narodu dosta nametanja resenja sa strane, da zele sami da biraju svoj put u buducnost, kao i da je lopovluk i korupcija kod vladajuce elite prevrsio svaku meru. Meni sve to podseca na one 3 godine DOSmanlijske vlasti, kada je njihov predsednicki kandidat Dragoljub Pantelija Micunovic izgubio ubedljivo u prvom krugu od Tome Nikolica, a tadasnja korumpirana i kompromitovana DS (sa prikolicama tipa SDU etc...) , dobio na parlamentarnim izborima negde oko 12% glasova biraca. Ma dobili bi jos manje, da nije Tadic u poslednjem trenutnku preuzeo stvari u svoje ruke i spasio sto se spasti dalo. Zao mi je samo sto Djindjic nije bio ziv tog momenta, da vidi koliko ga njegov narod voli, prosao bi na izborima isto kao i taj Justjsjenko.
Korisnikov avatar
By Vel boy
dokle s ovim mythe-om vishe?
mislim da bi i Yanukovych povratio sve shto je pojeo da prochita ovo mythe-ovo. :yuck:
Korisnikov avatar
By Sunce
Rec je o narandzastoj revoluciji.

Sto je meni ta Ukrajina nekako budjava, poput Alone i Katarine Bondarenko.
Korisnikov avatar
By Loni
Voleo sam narandžiste i Juliju Timošenku, ali ni ovo više nije tragedija jer se Janukovičeva partija potpuno promenila za ovih 5 godina.

Postali su demokratskiji i mnogo više se otvorili za Evropu.
Dok se Julija približila Rusiji, Janukovićevci se približiše Evropi, pa svi dođoše na centar.

Partija mu se otprilike transformisala kao naši SPS i SNS.

Inače Mito, kako možeš da kažeš da je narodu dosta nametanja sa strane, kad je poznato da su sve strane kod malih zemalja (sve, sem 15-ak najvećih) nametnute?

Čekaj hoćeš reći da je DS nametnut od zapada, a da su DSS i SRS kao neke autentične srpske stranke?
Aha ha ha ha.
Pa nameće njih Rusija i alter-ekipa ništa manje nego zapad svoje.

Ipak zna se gde je mesto Srbiji i gde su nam svi susedi. Ova Ukrajina je ipak mnogo istočnije, a mi sred Evrope.
Korisnikov avatar
By Burak
Timošenko prvo da promijeni onu odvratnu frizuru koja podsjeća na rani srednji vijek pa cemo onda dalje pricati. :)
Korisnikov avatar
By deran
i posle ove burakove izjave,slatko nasmejan,odo da spavam...:lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Moje simpatijee ima Timošenko. Ne pratim baš politiku u Ukrajini, osim onomadne zbog plina, ali Julijica je moj favorit :love:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja obožavam njenu frizuru, ko da je iskočila iz neke ruske slike iz doba romantizma.
By mythe
Originally posted by Loni

Čekaj hoćeš reći da je DS nametnut od zapada, a da su DSS i SRS kao neke autentične srpske stranke?
Aha ha ha ha.

a gde sam ja to rekao???

Ne, nije DS nametnuta od Zapada, posebno ne ova moderna i drzavotvorna DS na celu sa Predsednikom Tadicem, ali DS iz perioda 2001-2003 je bila cisto lopovska stranka sa losim ljudima. Ah da, onda se i onaj tvoj Korac nesto pitao, ali ga je Tadic spustio tamo gde mu je i mesto, na margine.

@SuperMario - za LSV ako su u koaliciji sa DS, drugacije ne jer su isuvise mali da bi presli cenzus te ne zelim da moj glas bude baceni glas. A na zadnjim izborima nisam iz odredjenih razloga glasao, ali bi dao svoj glas koaliciji ZES.
By mythe
Originally posted by Vel boy

mislim da bi i Yanukovych povratio sve shto je pojeo da prochita ovo mythe-ovo. :yuck:

a dokle vise sa tobom alija???

Idi lepo na bosanski(muslimanski) gay forum, a nas ostavi na miru....
By mythe
najnovija vest je da odlazeca premijerka Julija Timosenko ne priznaje poraz uprkos zvanicnim rezultatima i urpkos cinjenici da su medjunarodni posmatraci konstatovali da su izbori bili fer i korektni. Ona trabunja o "izbornoj kradji", ne nudeci za to nijedan konkretan dokaz, sta vise te price o "izbornoj kradji" su smesne jer treba biti debil pa poverovati da vlast koja ima sav aparat sile ,vojsku ,policiiju nije u stanju da sprece falsifikovanje rezultata a da nijedan strani posmatrac nije premetio. Mislim smesno, da vlast falsifikuje izbore se mozda jos moze i poverovati, ali da to uradi opozicija...lol

Cestitike novom predsedniku Ukrajine i najbolje zelje ukrajinskom narodu.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ukrajinski narod ti uzvraća i mlogo ti se zafaljuje.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja vjerujem da nakon ovih njegovih čestitki narod Ukrajine lakše diše i mirnije spava. Uostalom, kad god nešto myhe ustvrdi sve je lepršavije. Evo, ja vjerujem da se i dr. Igi negdje sad ugodno crveni kada zna da ima na gay-serbiji vatrenog obožavatelja koji bi se morti šnjim i kresnuo :hail:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by mythe
Originally posted by Vel boy

a dokle vise sa tobom alija???

Idi lepo na bosanski(muslimanski) gay forum, a nas ostavi na miru....
:rotflmao: dobro bar sam saznao da sam alija balija :wcsolja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!