Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika

Na mostu Gazela i prilaznim saobraćajnicama večeras vlada pravi kolaps u smeru ka Novom Begradu, zbog naprsline na glavnoj gredi srednje trake. Gužva je velika, strašno, više se ne zna da li je špic, radni dan ili vikend ili odmori. Trebalo je odavno rekonstruisati most i napraviti što pre most preko Ade i možda još dva mosta da bi se regulisala ova gužva.

Jedan od komentara na sajtu B92 je lepo sve objasnio:

by SasaDj.

Civilizacijska sramota! Budimpesta (na 400km) napravila prvu liniju metroa pre 140 godina, imaju devet mostova preko jedne reke, a mi 40 godina ne napravimo ni jedan most u glavnom gradu i kao vrhunac nemoci drzave i nacije, urusava nam se i ono malo infrastrukture koju imamo. O cemu mi mozemo vise da pricamo? Ova zemlja ne moze da upali ni na guranje...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Samo čekam da se most sruši.
Sreća ne idem često tuda.
U svakom slučaju, i kada rade sve trake, na autoputu uvek haos oko te jebene Gazele.
Mislim da je krajnje vreme da se uradi ti mostovi Ada-Sava Centar i Zemun-Borča!
Korisnikov avatar
By blabla54380
trebalo je onda da bombarduju gazelu, sad bi valjda imali novu.
Korisnikov avatar
By Winter
Most se nece srusiti....nasli su nekoliko pukotina na srednjem nosecem stubu valjda i treba da se sanira.....nekih 15 dana ce to trajati...u slucaju da most dodje u kriticno stanje, ondak ce se traziti pod hitno onaj kredit koji sad cekamo (dok ne razmotre da li je problem nehigijenskog naselja resen na adekvatan nacin).......uglavnom, zabranjeno je za kamione i teretna vozila i preporuceno svima da koriste alternativne pravce..... Sam most se nije opravljao nekih 40 godina, tako da je jos i u dobrom stanju....a svakih mesec dana se vrsi pregled istog....
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Dirrty

Možda.
mada nikad se ne zna, mozda bi je ostavili kao generalstab u havarisanom stanju da vijecno generacijama buducim kaziva kakva strasna neseca nas je zadesila, i kao pomen evenutalnim zrtvama koji su taj dan zavrsili u reci pa ono kao ne valja raditi i graditi nad grobnicom nesrecnih heroja koji su svojim telima branili civilizaciju.
Korisnikov avatar
By KiWi
Na Branku je bila mala gužva večeras, ali se prolazi bez frke ... Čuo sam se sa koleginicom, bukvalno je zarobljena ostala na Gazeli ... možda je jadničkica još tamo :(
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by KiWi

Čuo sam se sa koleginicom, bukvalno je zarobljena ostala na Gazeli ... možda je jadničkica još tamo :(
Ma shta prichash?! :lol:

Evo upravo gledam gazelu sa prozora i prohodna je samo tako :lol:
Korisnikov avatar
By deželaš
Gazela je konačno pukla.

To su prvi znaci promena koje će doneti 2012. :astral2:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Sprinter

mada nikad se ne zna, mozda bi je ostavili kao generalstab u havarisanom stanju da vijecno generacijama buducim kaziva kakva strasna neseca nas je zadesila, i kao pomen evenutalnim zrtvama koji su taj dan zavrsili u reci pa ono kao ne valja raditi i graditi nad grobnicom nesrecnih heroja koji su svojim telima branili civilizaciju.
Ne, nego bi samo nakrpili najneophodnije, čisto da može da se pusti u promet.
Dakle ista situacija kao i sad.

Ja sam stvarno ubeđen da je oni neće rekonstruisati dok neko ne strada.
Korisnikov avatar
By blabla54380
onda da gurnemo popaja sa gazele, kazemo sapleo se o pukotinu
By Kragi
Originally posted by deželaš

Gazela je konačno pukla.
sad treba da se popusi djoka nekome iz karton naselja, kako bi se svidelo evropskoj investiconoj banci (da im daju milostinju za sanaciju) :smeh:
Korisnikov avatar
By blenta
cemu senzacionalizam
kad se isti kolaps saobracaja
u celom gradu desi sat i po vremena
posle saobracajke
na nasumicnom mestu u bg
By Kragi

Inače, ono sa kilometrima kurca je Merlinkina fraza. :)
Jel? :nokti:

Originally posted by Dirrty

Mislim da je krajnje vreme da se uradi ti mostovi Ada-Sava Centar i Zemun-Borča!
Hoce, hoce samo da se izmisli nacin da se nadoknade neplanirani troskovi od 70,000,000 € ....

Rekoh sta mora da se radi :D
By Hans

Gazela je konačno pukla.

To su prvi znaci promena koje će doneti 2012. :astral2:
:iskolacen:
O ne, pochinje...a ja jos nisam pocheo da kopam svoje sklonishte negde na Prokletijama... :(
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by blenta

cemu senzacionalizam
kad se isti kolaps saobracaja
u celom gradu desi sat i po vremena
posle saobracajke
na nasumicnom mestu u bg
Da, baš tako. Svaki dan je u Beogradu kolaps, posebno kada padne kiša, sneg ili se na nezgodnom mestu pokvari neko vozilo. Koliko vidim, već juče po podne i danas Gazela funkcioniše odlično, bolje nego pre jer su teretnjaci proterani... Da je sreće, i da je obilaznica oko Beograda izgradjena, teretnjaci, kamioni preko 3,5 t odavno ne bi išli malte ne kroz centar dvomilionskog grada.

Na žalost, na vreme uočenu deformaciju na Gazeli i ograničenje teretnog saobraćaja dok se to ne popravi, neki koriste za dnevno politiočke poene. Tako je LDP odbornička grupa u Gradu zahtevala hitnu sednicu Gradskog veća ili kako se već zove beogradska vlada. Djilas je to jedva dočekao, da bi nastavio svadje sa Mrkonjićem. A, ovaj mu je odavno rekao da sanacija Gazele kasni jer Beograd nije na vreme i kvalitetno obavio svoj deo poslova, pa Svetska banka neće da pusti lovu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!