Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Kakvim ste marom, nadahnućem i talentom okitili jelku? Pokažite svoju kitnjastu obdarenost, pohvalite se svojom jelkoukrašanijskom kitom kojom ste okitili novogodišnjobožićnu jelku... :jelka:

Evo, ja mećem svoje jaslice za početak... :blush:

Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
mogo si i prije postavit temu. Moja sletila još neki dan, nazad u svoju kutiju.
Korisnikov avatar
By 2kune
a jebiga stripi, reci majci da katolici bacaju jelkice tek sutra, kad danas završi božićni ciklus Isusovim krštenjem... :opatica:
Korisnikov avatar
By Stripi
ma nije ona, nego suprug i ja. Ma da, ona szvarno to tako radi desetljećima, kiti na Badnjak i skida na Tri kralja iako zna, prema onome što je čula i vidjela u Crkvi, da bi drvo trebalo ostat okićeno jo iza Tri kralja. Međutim, meni je ove godine dopizdilo jer ga nismo imali gdje stavit radi papagaja, pa smo ga napičili na njegov kavez pa je sve to skupa izgledalo malo prijeteće. Ono što je ostalo jesu lampice na balkonu, ne da mi ih se skidat.
Korisnikov avatar
By 2kune
nije da ti se ne da nego voleš da izazivaš susjede :P
Korisnikov avatar
By Stripi
Da baš, strah me je u pičku materinu.
Korisnikov avatar
By 2kune
napiši imena, prezimena i JMBGove svih svojih susjeda pa ćemo pažljivo ocjeniti mjeru tvoje hrabrosti... :mario:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja niti nisam imao jelku. Ukrašen mi je luster. Ima dve one trake sa kojih štrče kao iglice, jedna je zlatna, druga ljubičasto-bela; zatim neki medvedić ?, izgleda ostatak od kolekcije koju smo stavljali na jelku kada sam bio mali; dva crvena zvona koja ne zvekeću jer nisu prava zvona nego su zatvorena odozdo, i u sredini jedno pravo malo zvonce srebrno, koje zveči kad lupim glavom u njega. Moja sestra kaže da je gledala film u kome su rekli da kada zvonce zazveči, onda neki anđeo dobije krila
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by 2kune

napiši imena, prezimena i JMBGove svih svojih susjeda pa ćemo pažljivo ocjeniti mjeru tvoje hrabrosti... :mario:
Prikupljanje informacija je u postupku.
Korisnikov avatar
By 2kune
šumu brijem, jelke zasađujeeeeem... :kolo:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne kitim ništa... ne volim jelku a mrzim ukrase.
Smatram da služe samo dodatnom poslu i skupljanju prašine.
Korisnikov avatar
By 2kune
njet, prašina se na njima ne vidi :veverica:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Китила сам своју смоквицу (немој да се неко смејао, заиста има Фицус царицу у стану) са цетири лепа лоптаста украса, али сам некако остала без слика.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja imam neku kinesku jelku koja već 2-3 godine radi posao odlično. Toliko je life-like da su neki bili u tripu da je prava (zbog nejednake dužine iglica i različitih nijansi istih) ...

Kitim standardno srebrno i plavo ... to je kolorit koji uvek dobro prolazi. Jedino je bitno da se ne prekiti jelka, jer onda deluje kičasto previše.

Vidim ovi sa radija B92 će je držati do kineske nove godine u februaru, a ja moju davno raskitio.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by jukie

Ja niti nisam imao jelku. Ukrašen mi je luster. Ima dve one trake sa kojih štrče kao iglice, jedna je zlatna, druga ljubičasto-bela; zatim neki medvedić ?, izgleda ostatak od kolekcije koju smo stavljali na jelku kada sam bio mali; dva crvena zvona koja ne zvekeću jer nisu prava zvona nego su zatvorena odozdo, i u sredini jedno pravo malo zvonce srebrno, koje zveči kad lupim glavom u njega. Moja sestra kaže da je gledala film u kome su rekli da kada zvonce zazveči, onda neki anđeo dobije krila
Ima dosta tih fora "some angel got his wings right now", ali su u nekom filmu rekli da ako je anđeo, on već ima krila ... A ako tek dobija krila, onda nije anđeo. Tako da to sa zvoncem nema smisla ... Da ne ulazim u raspravu o postojenju anđela...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by jukie

Moja sestra kaže da je gledala film u kome su rekli da kada zvonce zazveči, onda neki anđeo dobije krila
It's a wonderful life.
Jeste, u raznim filmovima se spominje, ali ovde je bitno za radnju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!