Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Wilhelmina

Ma ima, ali nije neka duzina (kupovala sam jedan cisto iz fazona kao dekoraciju za devojacko jednoj drugarici, a prisutni forumasi me ukorise da to nije prosek za onu musku stvar). Ne mozes se ni izjebat ko svet :alexis:
:lezba:

Ja mislim da treba sačekati privatizaciju EPS-a i kupiti sebi-za-na-posao nekog Delfina:

Slika Slika
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Izeš tetke. Ja pitam ozbiljnu stvar a one dildo, te dildo.
Korisnikov avatar
By deželaš
Pa to bi nekako značilo - nađi sam neku vest o tome, ne znamo napamet a štampa ih je ovih dana puna

Naravno da se može sačekati - uostalom tek je krenulo isplaćivanje akcija jedne od 5 nacionalnih firmi
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by deželaš

Slika Slika
ja sam imala tak'og, samo rozikaste boje! i izgubila ga (mislim, how does one loose a vibrator? :zid: ).
još uvek se nadam da ga nije jedna od 2 moguće matere pronašla i zapalila. ako ništa, ono bar zbog toksičnih isparenja.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by AngraMaina

Volim tu scenu iz SP. Ali me interesuje, da li je to samo danas, ili će moći da se podigne i kasnije? Ja sam nekoć to upisao, imam negde potvrdu...
Fala Gospodji Bogu, moci ce i kasnije. Parice su legle na racun, a na tebi je da ih podignes kad hoces.
Korisnikov avatar
By Lunja
Marv, mozes da kupis VIBRA, ali ne -TOR, nego -STOP. :D

Kupis nekoliko setova, uklapa se u 1700, i traje vecno. :love:

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by unic0rn

stigle pare.. mogu sipam benzin dvaput.. od srbije i previse :indijanac:
nemoj sad da dizes pare. sacekaj da ti prodje mladost, pa s tim parama da mozes sebi da obezbedis lep nadgrobni spomenik.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam rešio da svoje pare uramim.

U sobi za relaksaciju u podrumu, na zidu sa svim drugim memorabiliama iz mog života, fotografijama, posterima filmova, novinskim člancima - i taj jedan ram. Baš ništa slično nemam, lepo će da legne.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam ni pratio ovu temu.Znaci stigle akcije,zato je red juce bio kilometarski pred postom:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Stigle i akcije i pare.
Korisnikov avatar
By HARP
Zašto svima na račun uplaćuju 1700din? Meni je pre dva dana stiglo sms obaveštenje iz banke o uplati.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Aaaa pa to je na onaj racun u posti sto su otvarali kad su se upisivale akcije....sad se nesto secam
Korisnikov avatar
By Marvin
Jao SpužvaBob Skockani vibrostop! :klap:

:sweet:

Ne znam... jako je teška odluka... još nisam odlučio :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!