Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mikili73
Probao sam više puta na primer da "odmorim" levo uvo i da držim mobilni ili slušalicu fiksnog telefona desnom rukom na desnom uvetu, ali džaba...ne ide nikako. Čim dobijem vezu prebacujem ga na levo uvo :lol: Baš glupo, ali šta ću....A pri šetnji nekoj ili slično, obično idem tako da budem toj osobi sa desne strane. Valjda me neki magnet u tim momentima ipak više privlači na desnu bandu :cyborg: ili mi je to možda zbog niskog pritiska, pa ako osetim da padam da se oslonim na neki objekat :misli: :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ima nešto.....sa asimetrijom tela, da vuče na jednu stranu.

Pa se valjda zato ljudi izgubljeni u pustinji vrte u krug...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Bitno mi je da mi osoba uvek bude sa desne strane kada hodam.. :eto:
Korisnikov avatar
By Andjelka Vidic
Originally posted by antibiotic

Da znas... i meni treba par sekundi da razmislim koja mi je leva , a koja desna strana :D

Da li je to hendikep?
Ako jeste imam ga i ja. Pretpostavljam da nije najgori koji me je zadesio:)

Ima jos jedan u vezi s tim: treba mi da se smislim gde je istok a gde zapad kad objasnjavam geografiju, drzave i to.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja osećam desnu ruku kao težu, i oduvek mi je to bila smernica.
Kao klincu mi je trebalo par sekundi da izvagam težinu obe ruke, ali odavno mi ni to nije više potrebno.
Korisnikov avatar
By DfromOz
Ne, uopste nemam odnos prema tom upravo zato sto mi uvek treba vreme da razmislim koja je koja strana :doh: ...sreca pa mi se ta konfuzija ne siri na politicko opredeljenje :lol:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja sam kao mala bila opsednuta tom uzdužnom telesnom simetrijom. sve što mi se desi s jednom polovinom tela, moralo je i sa drugom. npr, ako bi me zasvrbela leva ruka, posle bih obavezno počešala i desnu na istom mestu, iako me ona nije svrbela. jedino što nisam radila je nanošenje ozbiljnih povreda po simetričnom ključu (ono, ako bih razbila levo koleno, nisam baš trčala da razvalim i desno). i was so both-ways even then. :lol:

imam i danas nekih tragova tih ocd simptoma, al' su, fala bogu, znatno manje izraženi nego u detinjstvu.
Korisnikov avatar
By horus.
gledano iz ugla pisanja, levoruk sam, desnom rukom ne znam ni da drzim olovku... sto se tice ostalih stvari, vecinu radim desnom rukom... :2c:
By Kragi
Nemam neki odnos prema stranama, sem sto me to levo-desno asocira na neke druge stvari pa mozda zato favorizujem ovu prvu :lol:
U praksi to nije tako, ne orijentisem se na osnovu leve ili desne strane (ne bukvalno).
Secam se da mi je jednom neko rekao dok smo setali da ne voli da ljudi koji hodaju sa njim stoje sa njegove desne strane pa se sa njim setajuci nekako podsvesno prebacim na njegovu levu stranu tj stanem sa njegove leve strane :sweet:
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by ~bubi~

uvek ulazim u bus na desnu stranu oO
Nekako mi se cini da tu nema niceg cudnog. Mislim da su namerno i napravljeni ti ulazi da imaju levu i desnu stranu, tako da sa desne strane moze da se ulazi, a sa leve (odnosno, opet desne, gledano iz unutrasnjosti) moze da se silazi. Tako bi funkcionisalo u civilizovanom drustvu.

Sto se tice strana, mislim da sam ovde vec pisao: kad hodam u paru sa nekim, mora da mi stoji sa moje leve strane -- navika.

A dilema levo-desno. Do pre 4 godine sam morao da razmislim sekund-dva kada su levo/desno bili u pitanju. Medjutim, dosla je voznja i nisam smeo sebi da dozvolim da na ispitu, kad mi policajac kaze kuda da skrenem, razmisljam pola sata. Seo sam, objasnio sam sebi kako da upamtim koja je koja bez problema i eto... Sad znam bez razmisljanja. :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by antibiotic

Da znas... i meni treba par sekundi da razmislim koja mi je leva , a koja desna strana :D

Da li je to hendikep?
I meni. mislim znam ja koja mi je koja,al mi treba oko 4 sekunde da im prizovem imena.

da se natrenirati, kad sam isla na casove voznje trebalo mi je oko sekund.

inace nemam neke preference, osim one da imam dovoljno mesta sa desne strane da mogu da pisem i da drzim tastaturu levo od misa. :D
Korisnikov avatar
By m..
e, da i razdeljak mi ej sa leve strane glave. uvek.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!