Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Cluniensis
Originally posted by Zwezdica

A ti znaci hoces da se izivljavas na nekome? :shok:

Ma bre, ne razumete vi moju OPCINJENOST tom kucom, to je najelepsa kuca koju sam ja ikada videla i najvise bih volela u njoj da zivim.. :rida:
Zwezdice, ja te odlicno razumem! Ja takodje obozavam predratne, kuce, i takodje sam opcinjen jednom koja je iz 1925, i isto napustena! :sweet:
Svaki put uzdisem kada prodjem pored nje, nedaleko je od moje ulice. Ima prelepo dvoriste, sada zaraslo u bujno rastinje, sa dodatnim, takodje ruiniranim pomocnim zgradama. Do skora je imala reljefne fasade na zidu do ulice, ima prelepe prozore u potkrovlju. Mastam da mogu da je kupim i renoviram, vratim joj zivot i sjaj, koji joj cak i oronuloj ne nedostaje.
Skoro sam potpuno pobesneo kada sam video da ju je neko zakupio da u njoj pravi skladiste necega, a kamion je dosao do samih prozora pored ulice, i kroz prozore je utovarana roba. Tom prilikom unisteni su reljefni medaljoni izmedju prozora... :sigh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Cluniensis
Originally posted by Zwezdica

A ti znaci hoces da se izivljavas na nekome? :shok:

Ma bre, ne razumete vi moju OPCINJENOST tom kucom, to je najelepsa kuca koju sam ja ikada videla i najvise bih volela u njoj da zivim.. :rida:
Zwezdice, ja te odlicno razumem! Ja takodje obozavam predratne, kuce, i takodje sam opcinjen jednom koja je iz 1925, i isto napustena! :sweet:
Svaki put uzdisem kada prodjem pored nje, nedaleko je od moje ulice. Ima prelepo dvoriste, sada zarasllo u bujno rastinje, sa dodatni, takodje ruiniranim pomocnim zgradama. Do skora je imala reljefne fasade na zidu do ulice, ima prelepe prozore u potkrovlju. Mastam da mogu da je kupim i renoviram, vratim joj zivot i sjaj, koji joj cak i oronuloj ne nedostaje.
Skoro sam potpuno pobesneo kada sam video da ju je neko zakupio da u njoj pravi skladiste necega, a kamion je dosao do samih prozora pored ulice, i kroz prozore je utovarana roba. Tom prilikom unisteni su reljefni medaljoni izmedju prozora... :sigh:
Jaoj, moja srodna dusa po pitanju kuca.. :wow:

A za koliko moze ta kuca da se kupi? To me je oduvek zanimalo..
Ova 'moja' je jos uvek napustena,ko zna ko je vlasnik, ko zna zasto niko ne zivi u njoj, ali je prelepa.. Isto ima veliko dvoriste, zaraslo u travu, sada je sigurno jos lepsa posto je pao sneg. Eh..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zozefin, idemo ti i ja, Sitnichavu sam odlucila da ne vodim, jer nece da me zabavlja.. :sudija: :dina:
By ...Sitnicava...
Zabavljaću te tamo, vijaću te iglama i špricevima i puštaću skitnice na tebe. :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Moras mi postaviti lopovske da udjem, a posto sam ja bucko, ipak cu zvati neku jachu da ide sa mnom. :smeh:
Korisnikov avatar
By maka
Ok,idemo posle kafe,ovih dana. :) nek ide i dzouzi i jovana
Korisnikov avatar
By maka
Izvini,a zasto je ova tema otvorena u Ljubav i Seksualnost ?

ti to imas neke necasne namere?

:andjelak:
Korisnikov avatar
By tintily
ocem i ja !!!!!!!!!!!! samo mislim da je lakse skinuti 3 kantanca nego da mene prebacite preko ograde :)

i nisam bas najbolje shvatila jel ti oces samo da udjes ili popijes kafu ili si resila i da se uselis? :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Prijavljujem se:jerry:

Blizu mi je,mislim da znam koja je kuca:)
Korisnikov avatar
By dzozy
Zwezdice, mislim da ce ti Maka biti od velike koristi :D
mada, bice tu povuci potegni :smeh:
Korisnikov avatar
By m..
to ona u krunskoj, pa od molerove ka gradu? ja ne bih, mislim ne vidim poentu cimanja tamo po ovom nevremenu, al ako ides rado bi se iskombinovala da dam kesh da se tim mackama kupi neka hrana.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Macke imaju hranu, ali ih nismo videle duze, kaze Dzozika da su ih pojele pacovchine iz kuce.. :yes:

Mislim da na pravu kucu mislis M.. :yes:

Naravno nocu da se udje, ne po danu, jos mi fali murija da me navata danju, ipak je to necije vlasnistvo.. :iskusenje:
Korisnikov avatar
By m..
Nema sanse da su pacovi pojeli macke, pre ce biti da ih je neko udomio. Na jednom drugom forumu na temi o udomljavanju su te macke pominjane, mozda se neko smilovao. Mislim macka moze da djipi a pacov ne moze, moze da mu pobegne na 1001 nacin. Jedino ako ih je neko potrovao ili nesto.

Inace, Orlando meozbiljno zajebava zbog tijeh macaka.

Kad smo kod macaka iz kuce, jednom sam prosla i videla macku tu i rekla joj 'cic' a ona me je znacajno pogledala. Moja macka je poreklom iz tog komsiluka, iz dvorista iza Siprazja.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by tintily

ocem i ja !!!!!!!!!!!! samo mislim da je lakse skinuti 3 kantanca nego da mene prebacite preko ograde :)

i nisam bas najbolje shvatila jel ti oces samo da udjes ili popijes kafu ili si resila i da se uselis? :)
Jaoo,ja cu te prebaciti:)Al' da idemo na taj "dark ride":D
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by m..

Nema sanse da su pacovi pojeli macke, pre ce biti da ih je neko udomio. Na jednom drugom forumu na temi o udomljavanju su te macke pominjane, mozda se neko smilovao. Mislim macka moze da djipi a pacov ne moze, moze da mu pobegne na 1001 nacin. Jedino ako ih je neko potrovao ili nesto.

Kad smo kod macaka iz kuce, jednom sam prosla i videla macku tu i rekla joj 'cic' a ona me je znacajno pogledala. Moja macka je poreklom iz tog komsiluka, iz dvorista iza Siprazja.
:lol:

Drug jedan moj ima probleme sa misevima u stanu,kaze pokusao je "diplomatskim" putem da ih se reshi(u stvari imao je jednog,kako je rekao-prijatelja-gosta) :lol: ,medjutim taj jedan je doveo svoje drugare,te moraju nastupiti radikalni potezi,time sto ce kupiti macku;i ja mu kazem-"ma sto bi kupovao,imas toliko ulicnih macaka,udomi neku..."A on:"A ne,ne,te kontejnerke nisu adekvatne":rotflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Tungi
Originally posted by m..

:lol:

Drug jedan moj ima probleme sa misevima u stanu,kaze pokusao je "diplomatskim" putem da ih se reshi(u stvari imao je jednog,kako je rekao-prijatelja-gosta) :lol: ,medjutim taj jedan je doveo svoje drugare,te moraju nastupiti radikalni potezi,time sto ce kupiti macku;i ja mu kazem-"ma sto bi kupovao,imas toliko ulicnih macaka,udomi neku..."A on:"A ne,ne,te kontejnerke nisu adekvatne" :rotflmao:
Sram ga bilo! Imam bar 5 adekvatnih ulicnih na lageru (mislim sad se nalaze u starateljskoj porodici, pa ni nisu ulicne)
Korisnikov avatar
By Tungi
Dobro,Zwezdice kad idemo?:bubbles:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!